- 23 Haziran 2016
- 36
- 25
- 18
- 50
- Konu Sahibi Ballikurabiye
Kizlar kedim koltuklarima cisini yapiyor. Kokusu sindi. Ne yapmaliyim da bu koku gecsin ve nasil onunu kesebilirim??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden bulabilirim tokyo yu ve nasil bir seyvalla benim kedim yok ama komşunun kedisi bizim kapıya gelmesin diye tokyo diye bi kedi kovucu kullanıyorum işe yaradı
kediye hiç bi zararı yok, sadece kokusunu sevmiyorlar dene bence, bi de "benim belalı kedim" diye bi şov var onun bütün bölümlerini izle derim
Koku gecince tekrar yapiyorKoku orda kaldigi surece cis yapmaya devam edecek iyice temizleyi sevmedigi bir koku surun koltuga, benimki kolonya kokusundan nefret eder mesela, parfum ya da kolonya deneyebilirsiniz.
Nerden bulabilirim tokyo yu ve nasil bir sey
Ust komsunun kedisi ayakkabilarimiza ciş yapmisti.canım ben hepsiburdadan aldım 15 lira bişey, kedi gelip bizim ayakkabılarla oynuyordu, alt basamağa sıkıyorum merivenlerin artık gelmiyo, sadece koku, kediler narenciye kokusunu sevmez limon portakal falan öyle bi koku sprey şeklinde, merdiven silen kadın sildikçe yeniliyorum
Tesekkur ederim canim deneyecegimcanım ben hepsiburdadan aldım 15 lira bişey, kedi gelip bizim ayakkabılarla oynuyordu, alt basamağa sıkıyorum merivenlerin artık gelmiyo, sadece koku, kediler narenciye kokusunu sevmez limon portakal falan öyle bi koku sprey şeklinde, merdiven silen kadın sildikçe yeniliyorum
Altı yaşında dişi kısırlaştırıldı.kumunu sürekli temiz tutuyorum ama gene yapıyor.genelde misafir geldiğinde misafiri sevmiyNe zamandır bu devam ediyor?
Cok haklisiniz. Ama hanimefendimiz biraz simarik ne yapsak nafile. Tesekkur ederim desteginiz icin.öğrenilmiş bir davranış tepkisini gösterme biçimi olduğu için yeni koltukta alsanız yapmaya devam edicektir diye düşünüyorum. benim fikrim eve misafir geldiğinde onu ödüllendirin seveceği şeyler yapın. pratik yapmak için arkadaşlarınızı çağırıp deneyebilirsiniz. misafir ona yaş mama getirsin mesela yada oltalı oyuncakla oynasın misafirle. kediler alanları olan hayvanlardır. onun dünyasında ev onundur, siz sadece onun yaşamanızdan rahatsız olmadığı ayaklı mamamatik, oyuncak ve sevicisiniz. o yüzden eve rahatsız olduğu tanımadığı insanlar geldiğinde burası benim demek için çişini yapıyor, kokusunu bırakıyor.