Canım her şey normal.. Yemesi içmesi gezmesi.. Yani tabiki kilo aldığı için yavaşladı ama ekstra farklı bir durum yokMerhaba .
Doğum yapacağı zaman pek hareket etmez , yuvasından çıkmaz , hareketleri nasıl ?
Canım her şey normal.. Yemesi içmesi gezmesi.. Yani tabiki kilo aldığı için yavaşladı ama ekstra farklı bir durum yok
Çok ok teşekkür ederim ❤ hayırlı haberlerimi yazarım inşallah :))İnşAllah anne de bebekleri de kurtulur , vakti vardır belki . çok heyecanlı ya takipteyim ❤
Kurtuldular mı , merak ettim , doğdu mu minikler ?Çok ok teşekkür ederim ❤ hayırlı haberlerimi yazarım inşallah :))
Hayır ne yazık ki.. Hala bekliyoruz. :)Kurtuldular mı , merak ettim , doğdu mu minikler ?
Hayır ne yazık ki.. Hala bekliyoruz. :)
Merhaba , doğurdu mu kediniz ?Çok ok teşekkür ederim ❤ hayırlı haberlerimi yazarım inşallah :))
Ah hayır hayır.... Kafayı yiyeceğim artık :) nadir de olsa 70 güne kadar doğum olabiliyormus. İçeride bebekleri hareket ediyorsa ve anne hareketli ise korkma dedi veteriner. Hala bekliyoruz :)Merhaba , doğurdu mu kediniz ?
Çok sagolun bilgi için. Su anda hiçbir şekilde belirti yok gayet evin içinde takılıyor :) çoğunlukla uyuyor ama o şekilde bir belirtisi yok yani.. Bebekleri de içinde oynuyorlar, sağlıklı olduğunu düşünme sebebim bu :)Ya yerim onu, hamiledaşım benim
Doğuracağı gün inanılmaz belli ediyorlar. Ağızlarından salya gelmeye başlıyor, ağızları açık hızlı nefes alıyorlar, yattıkları yerde kalıyorlar epey tuhaflaşıyorlar. Anlarsınız yani doğum başladığını. 2 kedim doğum yaptı gün saymamıştım gün hakkında bilgi veremem ama bu şekildeydi. Sağlıkla doğursun
Evet canım doğurdu
Evet canım doğurdu4 tane yavrumuz oldu çok şükür
Çok çok teşekkür ederizŞükür, çok sevindim.Bebeklerin de güzel bir ömrü olur inşallah. Benim yerime anneyi öpün lütfen.
Çok çok teşekkür ederizmükemmel bir deneyim oldu bizim için de, öperim tabi
Yanındaydım doğumunda. Özellikle ilkini doğururken baya zorlandı yavrum, sonrakiler bir nebze saha iyiydi amaCanlı şahit oldunuz mu canı çok acıdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?