• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedime araba çarptı

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Acım daha çok taze dün aksam üzeri olmuş ben görmedim ama içim çok kötü evden biri eksildi bizim için.Çarpan kişide dönüp bakmamış basmış gitmiş.Çok üzülüyorum gözümün önüne geliyo oynayışları falan bir yakınımı kaybetsem bu kadar üzülürmüydüm bilmiyorum sürekli ağlıyorum fotoğrafına bakıp mezarlığıda var evimizin bahçesinde nasıl atlatilir bilmiyorum evcil hayvan sahipleri daha iyi anlayabilir sanirim.Arabanın plakası elimde olsa şikayetçi olucam ama oda maalesef yok :(

Çok üzüldüm benim kuşum kaçmıştı günlerce ağlamıştım, ki kedi köpek insanla daha iyi iletişim kurabilen hayvanlar.
Yeni bir kedi al eve, ona ihanet etmiş gibi hissetmezsen tabi.

Acım daha çok taze dün aksam üzeri olmuş ben görmedim ama içim çok kötü evden biri eksildi bizim için.Çarpan kişide dönüp bakmamış basmış gitmiş.Çok üzülüyorum gözümün önüne geliyo oynayışları falan bir yakınımı kaybetsem bu kadar üzülürmüydüm bilmiyorum sürekli ağlıyorum fotoğrafına bakıp mezarlığıda var evimizin bahçesinde nasıl atlatilir bilmiyorum evcil hayvan sahipleri daha iyi anlayabilir sanirim.Arabanın plakası elimde olsa şikayetçi olucam ama oda maalesef yok :KK43:
Başın sağolsun,vicdansız çok maalesef

insana vurup kaçıyorlar da hayvanlara mı kaçmayacaklar:KK43:

keşke büyük cezası olsa

Yakınlarda plakayi çekebilecek kamera vs yokmu. Başın sağolsun cnm
aslında var ama karşı sitenin kamerasi site yönetimi verir mi denemek lazim iyiki aklıma getirdin kamera diyerek
Çok üzüldüm benim kuşum kaçmıştı günlerce ağlamıştım, ki kedi köpek insanla daha iyi iletişim kurabilen hayvanlar.
Yeni bir kedi al eve, ona ihanet etmiş gibi hissetmezsen tabi.
onun yerini dolduramaz gibi geliyor şuan :/

Kamera kayıtlarından baktırın derim.

Çok iyi anlıyorum,kuşum öldü nasıl alışmıştım 2 senedir bizimleydi. Ara ara sanki ötüyor gibi geliyor.
Ne yazıkki ülkemizde insan canınında hayvan canınında kıymeti yok. Çarpıp geçiliyor.

Ama anlamadığım evinizin kedisiyse yolda niye geziyordu?

Çok acı, ben de çok yaşadım kayıp anlıyorum seni...Sokaktan bir kedi kurtar, onunla biraz teselli bulursun.

Hayvan hakları yetersiz şikayet etseniz de birşey değişceğini sanmıyorum. Anlayabiliyorum sizi benimde kedim öldüğünde anlattıklarınızı yaşamıştım birkaç hafta sonra yeni kedi almıştım iyi geliyor bir kedi sahiplenmenizi tavsiye ederim

Kamera kayıtlarından baktırın derim.

Çok iyi anlıyorum,kuşum öldü nasıl alışmıştım 2 senedir bizimleydi. Ara ara sanki ötüyor gibi geliyor.
Ne yazıkki ülkemizde insan canınında hayvan canınında kıymeti yok. Çarpıp geçiliyor.

Ama anlamadığım evinizin kedisiyse yolda niye geziyordu?
ev içinde cok durmuyordu bizim ev bahceli gündüzleri arkadasları var onlarla geziyordu aksam eve gelirdi gelemedi işte

cok uzuldum
benım suankı kedım 10 yıldır benımle
rahım kanserıydı 1 ay yasar amelıyat olsada , ugrasmayın dedıler amelıyatının ustune 9sene yasadı
sabahladım basında nobet tuttum uyumadım sevgıyle ıyılestırdım yasattım onu neler cektı kuzu mıyavım...
hergun ya ölurse, ya ölmus bulursam naparım dıye gecirdım aylarımı...
suandada ölse evladım ölmus gıbı hıssederım...
cok cok uzuldum sizin adınıza

bıde bu hayvanseverlere karsılık ; dısarda okadar ac ınsan varken hayvanları beslemek dogru mu dıyorlar
ıkısıde ac olmamalı bu dunya hepımızın
bu hayvanların agzı var dili yok , bıze muhtaclar...
vıcdansız adam carptıgı anda belkı kurtarıılabılırdı, hıc vıcdan merhamet kalmamıs :KK43:

cok uzuldum
benım suankı kedım 10 yıldır benımle
rahım kanserıydı 1 ay yasar amelıyat olsada , ugrasmayın dedıler amelıyatının ustune 9sene yasadı
sabahladım basında nobet tuttum uyumadım sevgıyle ıyılestırdım yasattım onu neler cektı kuzu mıyavım...
hergun ya ölurse, ya ölmus bulursam naparım dıye gecirdım aylarımı...
suandada ölse evladım ölmus gıbı hıssederım...
cok cok uzuldum sizin adınıza

bıde bu hayvanseverlere karsılık ; dısarda okadar ac ınsan varken hayvanları beslemek dogru mu dıyorlar
ıkısıde ac olmamalı bu dunya hepımızın
bu hayvanların agzı var dili yok , bıze muhtaclar...
vıcdansız adam carptıgı anda belkı kurtarıılabılırdı, hıc vıcdan merhamet kalmamıs :KK43:
geçmiş olsun sizede cok emek vermişsiniz keske her insanda vicdan olsa :/

Allah'ım biran kendımı senın yerıne koydum :KK61::KK61::KK61:
Mahvoldum resmenn :KK61:
2 yıldır 2 kedımde benımle onlara bişey olmasın mahvolurum :KK61:

Acım daha çok taze dün aksam üzeri olmuş ben görmedim ama içim çok kötü evden biri eksildi bizim için.Çarpan kişide dönüp bakmamış basmış gitmiş.Çok üzülüyorum gözümün önüne geliyo oynayışları falan bir yakınımı kaybetsem bu kadar üzülürmüydüm bilmiyorum sürekli ağlıyorum fotoğrafına bakıp mezarlığıda var evimizin bahçesinde nasıl atlatilir bilmiyorum evcil hayvan sahipleri daha iyi anlayabilir sanirim.Arabanın plakası elimde olsa şikayetçi olucam ama oda maalesef yok :KK43:
Benim de baktığım bir kedi vardı. Komşumun kardeşi arabayla yanlışlıkla ezmişti. Bunu duyunca o sinirle gidip kadınla kavga etmiştim. 2 yıl baktığım muhabbet kuşum vardı. O da temmuz ayında evden kaçtı. Ona ailece çok ağladık. Resimlerine ve videolarına ilk zamanlar bakamıyorduk. Yeni bir kuş aldım. O bize alıştı. Bizde ona alıştık. Ama ilk kuşumun yerini maalesef ki tutmuyor.

Çok üzüldüm basınız saolsun gerçekten büyük bi acı oda can en yakın dost gerçekten ne desem boş ıllaki üzülür ağlarsiniz ama söyle düşünün melek oldu ve sizi uzaklarken izliyo

Lisedeyken aynı şekilde kedimi kaybedip günlerce ağlamıştım,iki yıl önce de kuşumu kaybettik hastalık nedeniyle.Günlerce iyileşsin diye ilgilendik,veterinerlere götürdük ve bir gün can çekiştiğine şahit olmuştum.O kadar iyi anlıyorum ki sizi.Başınız sağolsun.Acınızı anlıyorum.

Back
X