• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedime araba çarptı

Gecmis.olsun sabredin bende birkac sene.once sahit olmustim iki muhabbet kusum vardi biri.cok uysaldi cok severdim omzumda dururken birden kacti 5 dk.gecti.gecmedi karsi binanin onunse kedi.oldurdu balkondaan oylece bakakaldim elimden hic birsey gelmedi bana gulmuslerdi sonra hickira hickira agladigimda anlatabildim derdimi hayvan sevgisi cok farkli ozel bir bag o ve sen cok guzel seni gercekten anliyor tavirlarindan ve seviyor

Kedi nasil disari cikmis ki? Benimde var cami bile acamiyorum ki kediler bopekler gibi degil kacmaya daha meyilli
Gecmis olsun..

cok kotu ya bir defa bende tanık olmustum adam arkaya dogru giderken carpti kediye sonra bastı gitti inmedi bile Allah beter etsin onları

başın sağolsun:(((((((( ben de yaşadım aynı acıyı, evde bakmıyordum ama bebekliğinden beri bahçede büyüttüğüm kedimdi. uzun süre kendime gelemedim. yaşamayan anlayamaz. bi süre için çok yanacak aklına geldikçe ağlayacaksın. sonra zamanla azalıyor ama onu düşündüğünde boğazında bir düğüm oluyor. bende durum bu:KK43:

çok üzücü ama eğer bir daha besleyecek olursanız çıkarmayın dışarı hiç bi şekilde dışarı alıştırmayın 2 kediniz olsun birbiriyle geçinip giderler ben de isterim benim kedilerim de dışarı çıksın gezsinler diye ama olmuyor işte bu ülkede çok vicdansız var insana çarpan araba gazı basıp gidiyor ustune 2. araba da o insanın üstünden geçiyor haberlerde çıktı ! insana verilen zararda cezalar olduğu halde millet böyle umursamaz ve vicdansız. hayvanları hiiiiiiiiiiç umursamıyolar hapis cezası bile yok umurlarında bile değil

aranızda başka besleyenler varsa onlara da tavsiyem hiç bir şekilde dışarı bırakmayın

ha dışarı "yetişkin" kedinizi bırakmışsınız ha 5 yaşındaki çocuğunuzu dikkatleri çok dağınık ben kedilerimi evin içinde oynatırken kedilerim o kadar çok oyuncağa odaklanıyorlarki oyuncak yatağın altına kaçtığı zaman kafalarını yatagın kenarına vuruyorlar

amcamın dışarda beslediği kedinin yavruları olmuştu yavrunun birine köpek yaklaştı anne kedi köpeği kovalarken arabanın altından kaldı

o kadar fazla örnek varki

muhtemelen senin kedin de ya uçan yaprağın peşinden koşuyordu ya gözüne kestirdiği bi şeyin

beni anladığınız için teşekkürler fotoğraflarına bakıp ağlamaktan başka bir sey gelmiyor elimden

Çok acımasızca gelicek ama bir sokak canı daha edinin. Geçen sene benimde kedim öldü eşim bahçeye gömelim dememe rağmen uzak bir yere gömdü evden. Günlerce yemek yemedim sürekli ağladım yerde oyuncağını buldum ağladım tüyünü buldum ağladım. Sonra eşim çalıştığı yerden ölmek üzere bir annesiz yavru getirdi bana. maksimum 1 aylık fabrikada türlü türlü kimyasal bulaşmış üstüne açlıktan kirden perişan halde 2 hafta boyunca saat başı gece gündüz besledim ihtiyacını gördüm. bir baktım acım biraz azalmış artık ağlamıyorum lokum şimdi küçük bir panter oldu ( 4 kilo şuan 1 yaşına gelmedi bile) tabi çakılımın yeri çok ayrı. Ama hem senin için az ferahlar hem bir can daha kurtulur sokaktan.

çok üzüldüm canım yaa bizim de yazın baktığımız yavrular vardı araba ezmiş birini. orda gören çocuk " abla asfalta yapışmıştı" demişti. en minikleri oydu. çok üstüne düşerdik. yemeğin en iyisini bile ona saklardım , kardeşlerinden ayrı yedirirdim, elimde parçalardım.. oofff çok zor yaa.. hala gözümün önünde o paytak yürüyüşü. çok tatlı bi minnaktı.. :KK43:

Basiniz sagolsun.
Bende kedimi kaybedeli bugun tam 3 hafta oldu.Aklima geldikce,kiyafetlerimde tuylerini buldukca gozlerim doluyor agliyorum.Bahcede mezarini gordukce agliyorum...Biz bekliyorduk artik cok hastaydi ve yasliydi ama sizinki cok vakitsiz olmus.Kiyamam ona ben :( Nasil vicdansiz insanlar var.Vurdun bari bir dur.Bak yasiyor mu? Belki goturursun vet.e diye ama yok.Insanlar vicdandan ,merhametten,hayvan sevgisinden cok uzaklar !

Cok uzuldum ya. Bilen bilir ev hayvanlari artik aileden biri olur, yoklugu insani cok sarsar. Hele bir de kedilerin yoklugu oyle belli olur ki. Benim tavsiyem, eve hemen yeni bir kedi alin. Inanin o kadar iyi gelecek ki. Bu soguk kis gunlerinde bir patiye sicak yuva olun. Hem aciniz azalir hem de bir can kurtulur.

cok cok cok uzuldum diyecek laf yok cok iyi anliyorum sizi:( iki kopegim var benim de bi tanesinin basina gelmeyen kalmadi nasil bir aci oldugunu az cok tahmin edebiliyorum basin sagolsun gercekten cok uzuldum

Acım daha çok taze dün aksam üzeri olmuş ben görmedim ama içim çok kötü evden biri eksildi bizim için.Çarpan kişide dönüp bakmamış basmış gitmiş.Çok üzülüyorum gözümün önüne geliyo oynayışları falan bir yakınımı kaybetsem bu kadar üzülürmüydüm bilmiyorum sürekli ağlıyorum fotoğrafına bakıp mezarlığıda var evimizin bahçesinde nasıl atlatilir bilmiyorum evcil hayvan sahipleri daha iyi anlayabilir sanirim.Arabanın plakası elimde olsa şikayetçi olucam ama oda maalesef yok :KK43:
Aynı duyguları yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum

Hele donup arkalarina bile bakmamalari belki baska biri daha carpar daha fazla aci cekmesin diye bi kenara bile cekmemeleri o kedicigin cektigi aciyi dusunmek
Allah sabir versin arkadasim

Cok uzuldum gercekten. benim de sokaktan sahiplendigim bir kedim var sizi anlayabiliyorum. Arkadaslarin da onerdigi gibi yeni bir kedi sahiplenseniz sizin icin de cok iyi olur. Basiniz sagolsun

Back
X