• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedime araba çarptı

Basın sagolsun en iyi anlayanlardanım 15 kedim baktım :KK43::cry:

Benim kedimede araba çarpmis. 3 gündür arıyorum. Mahalle aradım taradım ve maalesef ... mahfoldumM, kapimda besliyordum. Çok sirnasikti, insan gibi bakıyordu. İşi gücü bıraktım. Enerji 0. Dün konusunu okurken aklıma aynı kötü son olmasın diye dua etmiştim. Ama çok Üzgünüm. Acı çekmemis olsunlar. Senin adına da çok Üzgünüm arkadaşım.

Acım daha çok taze dün aksam üzeri olmuş ben görmedim ama içim çok kötü evden biri eksildi bizim için.Çarpan kişide dönüp bakmamış basmış gitmiş.Çok üzülüyorum gözümün önüne geliyo oynayışları falan bir yakınımı kaybetsem bu kadar üzülürmüydüm bilmiyorum sürekli ağlıyorum fotoğrafına bakıp mezarlığıda var evimizin bahçesinde nasıl atlatilir bilmiyorum evcil hayvan sahipleri daha iyi anlayabilir sanirim.Arabanın plakası elimde olsa şikayetçi olucam ama oda maalesef yok :KK43:
Başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun sabır versin.. 3 tane kedim var benim de bazen onlara bişey olsa naparım diye gelir aklıma o zaman bile ağlarım sizi düşünemiyorum bile :( Hele bu şekilde ölüm hiçbi canlının haketmediği bi durum :(

benim de kedim akciger kanserinden öldü tam bir sene önce.. cocugum gibiydi.. Hala rüyamda goruyorum sariliyorum, uyanmak istemiyorum o ruyadan..
allah rahmet eylesin.

Çok üzüldüm,ne denir bilemiyorum başka.
Çarpan aracı bulsanız dahi yaptırımı olur mu bilemedim.
Hayvanları sadistçe öldüren,kameraya alıp sosyal medyada paylaşanlar bile layıkıyla ceza almıyor.

başınız sağolsun çok üzüldüm :KK43: kamera kayıtlarından bulsanız da elinize bir şey geçeceğini zannetmiyorum insana bile değer verilmiyorken... :KK43: yeni bir kedi alsanız? belki boşluğu tam anlamıyla doldurmaz ama bir nebze iyi hissedersiniz

Acım daha çok taze dün aksam üzeri olmuş ben görmedim ama içim çok kötü evden biri eksildi bizim için.Çarpan kişide dönüp bakmamış basmış gitmiş.Çok üzülüyorum gözümün önüne geliyo oynayışları falan bir yakınımı kaybetsem bu kadar üzülürmüydüm bilmiyorum sürekli ağlıyorum fotoğrafına bakıp mezarlığıda var evimizin bahçesinde nasıl atlatilir bilmiyorum evcil hayvan sahipleri daha iyi anlayabilir sanirim.Arabanın plakası elimde olsa şikayetçi olucam ama oda maalesef yok :KK43:

Cok uzuldum canim ya uzulmemek elde degilki evlat gibi oluyorlar bir sure sonra.. ne desem boş :(

Başınız sağolsun bir hayvanın yokluğu çok üzücü olabiliyor ben de kedimin en ufak rahatsızlığında ağlamaktan helak oluyordum... Olan olmuş üzülmeyin yeni yavrular sizi bekliyor onlar için güçlü olun

Benim kedimede araba çarpmis. 3 gündür arıyorum. Mahalle aradım taradım ve maalesef ... mahfoldumM, kapimda besliyordum. Çok sirnasikti, insan gibi bakıyordu. İşi gücü bıraktım. Enerji 0. Dün konusunu okurken aklıma aynı kötü son olmasın diye dua etmiştim. Ama çok Üzgünüm. Acı çekmemis olsunlar. Senin adına da çok Üzgünüm arkadaşım.
:/ kanı kalmıstı yolda biran önce kar yağsında silinsin görmek bana acı veriyor diyordum bir yandan kendimde temizlemek istemedim ondan son kalan iz gibi düsündüm duam kabul oldu kar yağıyor seninde basın sağolsun :/

benim de kedim akciger kanserinden öldü tam bir sene önce.. cocugum gibiydi.. Hala rüyamda goruyorum sariliyorum, uyanmak istemiyorum o ruyadan..
allah rahmet eylesin.
basın sağolsun canım seninde anlıyorum cok zor :/

Çok üzüldüm,ne denir bilemiyorum başka.
Çarpan aracı bulsanız dahi yaptırımı olur mu bilemedim.
Hayvanları sadistçe öldüren,kameraya alıp sosyal medyada paylaşanlar bile layıkıyla ceza almıyor.
onu dusundum komsu site cok büyük kent gibi düsünün ve oranın yonetimi pek uğraşmaz egoist insanlar.Savcılığa gitsem geçen basımızdan bir olay geçti onu bile ciddiye almayıp ilgilenmediler kedim için hiç bir şey yapmazlar nede olsa hayvan gözüyle bakıyorlar Allaha havale etmekten baska bir carem yok

kendimi bildim bileli hep kedim vardı evlenene kadar.aralarında ölenlerde oldu. gerçekten büyük bir acı yeni bir kedi sahiplensen acın biraz diner. başın sağolsun :(

Geçen sabah oğlum okula giderken tekrar zile bastı Evin yanında kedi yerde yatıyordu.Büyük ihtimalle yan komşunun arabasının altına yattı,sıcak diye.Arabanın sahibi de demek ki farkında olamadan arabayı çalıştırdı.Aşağıya indim,belden aşağısı kıpırdamıyor,ne yapacağımı bilemedim bir süre.Belediyeyi aradım, adres verdim, tamam dediler.Onlar gelene kadar öldüm öldüm dirildim.Bir taraftan yağmur yağıyor,bir taraftan hareket edemiyor.Şemsiye götüreyim dedim,işlek cadde rahat bırakmazlar alırlar.İçeri gireyim diyorum mahallenin yaranaz çocukları toplanmış başına rahatsız ederler diye bırakamıyorum.Sonuçta geldiler ama artık geçti.Hiç aklımdan gitmedi,içimi yaktı o kedi.

Başınız sağolsun arkadaşım. Ben çok iyi bilirim bunun acısını. Benim de oğlum, Paşam öldü. Çok yakın akrabalarımı kaybettim ama oğlumun acısı kimseye benzemedi. Nefes alamadım, boğuldum acıdan ilk haftalar. Alışıyor insan zamanla. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama kabulleniyor insan. Allah sabır versin. Benim oğlum da zehirlendi. Kim yaptıysa kendinde bulsun inşallah. İnsan koca bir alemin sadece kendisi için yaratıldığını düşündüğü sürece bu acıların dineceğine inanmıyorum. Allah hayvan düşmanı bütün bencillerin belasını versin.

Kedilere hiç dayanamam :( çok üzüldüm okurken gözlerim doldu.. Kediye çarpıp onun canını alıp kaçan karaktersiz bir insana çarpsa yine dönüp bakmadan kaçacaktı muhtemelen. Belasını Allah'tan bulsun ne diyim..

Başınız sağolsun arkadaşım. Ben çok iyi bilirim bunun acısını. Benim de oğlum, Paşam öldü. Çok yakın akrabalarımı kaybettim ama oğlumun acısı kimseye benzemedi. Nefes alamadım, boğuldum acıdan ilk haftalar. Alışıyor insan zamanla. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama kabulleniyor insan. Allah sabır versin. Benim oğlum da zehirlendi. Kim yaptıysa kendinde bulsun inşallah. İnsan koca bir alemin sadece kendisi için yaratıldığını düşündüğü sürece bu acıların dineceğine inanmıyorum. Allah hayvan düşmanı bütün bencillerin belasını versin.
amin dicem bu bedduanıza onlar bize gönderilen emanetlerdi seninde sağolsun :/

Konuyu okudum boğazıma bi düğüm oturdu :( Başınız sağolsun çok çok üzüldüm. Bizim de bir oğluşumuz var, sokağa çıkmadan duramıyor, artık gezdiği çevreyi de genişletti çok korkuyorum başına bir şey gelirse diye. Ama eve de tıkamıyoruz üzülüyoruz çok ısrarla çıkmak istiyor. Ne yazık ki vicdan yoksunu insan çok dışarıda, ah keşke elden bir şey gelse :(

Back
X