Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüylerimi diken diken yaptınızBir kediyi kaybetmek, bir melek kaybetmek...
5 yıl oldu oğlum gideli, insanların çocuklarına göstermediği özeni gösterdim ona
Onunla geçirdiğim 10 yıl, hayatımın en mutlu zamanıydı
İstemeden küçük bir serzenişte bulunacağım, bu kadar kıymetli bir varlık sokağa salınır mı ?
Arabaların olduğu yerde tedbiri siz almalıydınız, çünkü çok zaman sürücülerin elinde olmuyor bu durum, belki çarptığını fark etmemiştir bile. Başka bir cana yuvanızı açın derim, ben dolduramadım yerini ama belki size iyi gelir, başınız sağolsun
Bir kediyi kaybetmek, bir melek kaybetmek...
5 yıl oldu oğlum gideli, insanların çocuklarına göstermediği özeni gösterdim ona
Onunla geçirdiğim 10 yıl, hayatımın en mutlu zamanıydı
İstemeden küçük bir serzenişte bulunacağım, bu kadar kıymetli bir varlık sokağa salınır mı ?
Arabaların olduğu yerde tedbiri siz almalıydınız, çünkü çok zaman sürücülerin elinde olmuyor bu durum, belki çarptığını fark etmemiştir bile. Başka bir cana yuvanızı açın derim, ben dolduramadım yerini ama belki size iyi gelir, başınız sağolsun
Ahh gecmiyor acisi degil mi?1 ay oldu burnumun diregi sizliyor hep evde yattigi yerleri gorunce,kiyafetlerimde hala tuylerini buldukca...
Bu 5 senede baska bir kedi sahiplendiniz mi? Ben bu cesareti kendimde bulamiyorum.15 sene gecirdik bizde kedimle.Bir daha ayni uzuntuyu yasamak istemiyorum ama daha simdiden sokaktakilere daha bir sardim.
Tüylerimi diken diken yaptınız![]()
Benımde 2 tane varAhhh kalbim diken diken yaşıyorum o gittiğinden beri, ne eş, ne kardeş ne başka bir uğraş hiç tesellisi yok oğlumun bıraktığı acının. Ama yinede şükrediyorum Allah'a onunla 10 yıl nasip etti bana, böbrek hastasıydı, bir yıl yaşamaz dediler, on yıl müsade etti Rabbim, bana dünyada cenneti verdi oğlumla, ya vermeseydi bu kadar çok sevmeyi nereden öğrenecektim, çok şükür...
Benımde 2 tane vardaha 2 yaşındalar Allah'a şükür sağlıklılar
Onlara bişey olursa bende mahvolurum . Çünkü inan bebek gibi bakıyorum
Şu resımdekı oğlumu ellerımle besledım bana geldıgınde 1 aylıktı
Biberonlarla besledım kuzumu
Allah'm sabırlar versın.
Acım daha çok taze dün aksam üzeri olmuş ben görmedim ama içim çok kötü evden biri eksildi bizim için.Çarpan kişide dönüp bakmamış basmış gitmiş.Çok üzülüyorum gözümün önüne geliyo oynayışları falan bir yakınımı kaybetsem bu kadar üzülürmüydüm bilmiyorum sürekli ağlıyorum fotoğrafına bakıp mezarlığıda var evimizin bahçesinde nasıl atlatilir bilmiyorum evcil hayvan sahipleri daha iyi anlayabilir sanirim.Arabanın plakası elimde olsa şikayetçi olucam ama oda maalesef yok![]()
Ablamla birlikte sahiplendiğimiz 11 kedimiz var, ablamın evinde yaşıyorlar, bende gündüz kimse olmadığı için kendi evimde yok. Şu an karda dışarıda kalmasın diye Perşembe gününden beri misafir ettiğim bir sarman kızım var. Ablamdakilerin hepsi elimde büyüdü, 2,5 yıl öncesine kadar birlikte yaşıyorduk ama ben oğlumun yerini bırak yanına bile koyamadım kimseyi, o bambaşka bir dünyaydı benim için. Hayvanlardan hiç çekmedim elimi ama onun acısı hala içimi kavuruyor, hala her sabah onunla uyanıyorum, gece uyumadan son düşündüğüm o oluyor. Dilsiz, sözsüz bir sevdaydı benim oğlum. Sabrı, almadan sevmeyi, fedakarlığı, dua etmeyi, mucizeleri onunla öğrendim ben, nasıl dolar ki yeri. Forumda onunla ilgili bir günlüğüm var, içimi döküyorum ara sıra, dayanamadığımda karalıyorum bir kaç satır, bazen çok taşıyor içimden...
Okurken suzuldu yine yaslar.Benim de bogazima yumru oturuyor.Ben kedimi 15 sene once minicik yavruyken arabamizin altina girince hasta titriyor 3-4gun misafir eder birakiriz diye almistim.Kalis o kalisti.30 yasindayim.Omrumun yarisi onunla gecti.Dolmuyor yeri hic hemde.Disardakilerin yuzlerine bakiyorum,kucagima aliyorum.Yok tutmuyor aynisi olmuyor.Apartmanin bahcesine gomduk.Zaten bir kedi mezarligi gibi bahcemiz.Sokakta baktigimiz melek olanlari hep bahcemize gomduk..Kedim de en guzel kosede uyuyor ,dinleniyor simdi.Annem her sabah pencereden bahceye bakip konusuyor.Cok farkli bir bag ve bu bagi tekrardan baska bir kediyle kurabilecegimi dusunmuyorum.
Okurken suzuldu yine yaslar.Benim de bogazima yumru oturuyor.Ben kedimi 15 sene once minicik yavruyken arabamizin altina girince hasta titriyor 3-4gun misafir eder birakiriz diye almistim.Kalis o kalisti.30 yasindayim.Omrumun yarisi onunla gecti.Dolmuyor yeri hic hemde.Disardakilerin yuzlerine bakiyorum,kucagima aliyorum.Yok tutmuyor aynisi olmuyor.Apartmanin bahcesine gomduk.Zaten bir kedi mezarligi gibi bahcemiz.Sokakta baktigimiz melek olanlari hep bahcemize gomduk..Kedim de en guzel kosede uyuyor ,dinleniyor simdi.Annem her sabah pencereden bahceye bakip konusuyor.Cok farkli bir bag ve bu bagi tekrardan baska bir kediyle kurabilecegimi dusunmuyorum.
bende cocuklugumdan beri elim değmiyordu hayvanlara yani yaklasik en son 5 yasında dokunmustum simdi 20 yim 15 sene sonra ilk dokundugum hayvandı işte seneler geçiremedik beraber onun sayesinde suan bütün hayvanlara karsı daha narin davranıyorum:/Hayatımda balıktan başka hiç hayvan bakmadım açıkcası pekte yanaşamıyorum. Hareketli varlıklar olduğundan korku veriyor. Ama uzaktan seviyorum yanıma yanaştığında korkuyorum bir şey yapacağı da yokta. Oturduğum apartmanın önünde çok var bi dükkan sahibi bakıyor belki yirmi otuz tane. İşe girdim ilk maaşımla onlara ciğer ısmarlıcam. Belki bu vesile ile biraz yaklaşabilirim. Otobanlarda ezilmiş kedi çok görüyorum içim gidiyor ya. Dikkatli olmak lazım. Sizinde kedinize çok üzüldüm.
bizde bahcemize gömdük üstüne kar yağdı dün indim yanına güzel anlarımızı hatırladımOkurken suzuldu yine yaslar.Benim de bogazima yumru oturuyor.Ben kedimi 15 sene once minicik yavruyken arabamizin altina girince hasta titriyor 3-4gun misafir eder birakiriz diye almistim.Kalis o kalisti.30 yasindayim.Omrumun yarisi onunla gecti.Dolmuyor yeri hic hemde.Disardakilerin yuzlerine bakiyorum,kucagima aliyorum.Yok tutmuyor aynisi olmuyor.Apartmanin bahcesine gomduk.Zaten bir kedi mezarligi gibi bahcemiz.Sokakta baktigimiz melek olanlari hep bahcemize gomduk..Kedim de en guzel kosede uyuyor ,dinleniyor simdi.Annem her sabah pencereden bahceye bakip konusuyor.Cok farkli bir bag ve bu bagi tekrardan baska bir kediyle kurabilecegimi dusunmuyorum.