- Konu Sahibi ikrapoyraz
-
Kedim kızgınlık dönemindeydi atlattık fakat iştahtan kesildi 2 gün hiç bişey yemedi bu gün herşeyi yiyo! doymak bilmedi hayvan 4 gün oldu her dakika mamasının başında bunu çözüm lütfen
işte bu yüzden hayvanlarımızı kısırlaştırmalıyız.
kısırlaştırma işlemi için en az 1 kez çiftlemesi gerekirmiş :/
böyle birşey ilk defa duydum . Benim köpeğim kısır
biz onu hep bakire kız diye sevdik
bu zorunluluk değil de, sonuçta duyguları olan canlılar oldukları için bir kez olsun bunu tatsınlar, içgüdülerinin tadını bir kez olsun çıkarsınlar diye derler. sonuçta bakire yaşlanmak ve ölmek hiçbir canlı için hoş olmasa gerek
kontrollü doğum kontrol diye bir şey var dimi ama, kesinlikle dişi kedi istiyorum ve çiftleştirdikten sonra kısırlaştıracağım, yavruları olsun, bir kere bile olsun bunu tatmalı
kesinlikle bende böyle düşünüyorum bi kerede olsa tatmalıama kızımız çok korkak ne zaman erkek bi kediyle karşı karşıya gelse saldırganlaşıp kaçıyo hatta kızgınlığını unutuyo kendini yemeğe verdi
Kısırlaştırma için çiftleşme gerekmez aksine ilk kızgınlığı göstermeden kısırlaştırma yapılması gerekir bunun ekstra olumluğu yönü meme tümörü riskini düşürmesidir kayde değer bir oranda.Kısırlaştırma için aranan tek özellik 2.5 kg ağırlığında olmasıdır bu bilgiyi nerden aldıysanız katiyen yanlıştır.kısırlaştırma işlemi için en az 1 kez çiftlemesi gerekirmiş :/
Kısırlaştırma için çiftleşme gerekmez aksine ilk kızgınlığı göstermeden kısırlaştırma yapılması gerekir bunun ekstra olumluğu yönü meme tümörü riskini düşürmesidir kayde değer bir oranda.Kısırlaştırma için aranan tek özellik 2.5 kg ağırlığında olmasıdır bu bilgiyi nerden aldıysanız katiyen yanlıştır.
Meslektaşım da kesinlikle biliyordur,yanlış anlaşılma olmuştur diye düşünüyorum.Yanlış bilginizi düzeltmiş olduğuma sevindim.götürdüğümüz veteriner bu şekilde bilgi verdi. Aksi taktirde yaşaması mümkün değil dedi bende cesaret edip yaptırmamıştım
Meslektaşım da kesinlikle biliyordur,yanlış anlaşılma olmuştur diye düşünüyorum.Yanlış bilginizi düzeltmiş olduğuma sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?