Avcilik icgudusunu durtuluyor lazer. Lazeri avlamaya calisiyor. Kedi hic avlanmaktan bikar mi saklambac oynarken sizi de avliyor sanirim saklambac oynamayi seven kedi. Te allam essek sipasi ya. O tatliligini cok merak ediyorum.
Ben biyeri saklaniyorum oynarken, oda dolasip ariyor, beni fark ettiginde hemen yavas hareketlerle bana yaklasiyor iyice yaklastiginda bende boooo diye birden cikip ona atiliyorum sonra o kaciyor saklaniyor ulasamayacagim yere. Bende donup geri kaciyorum, ben kacarken cikip pesimden kosuyor filan Cok eğleniyoruz. Bana tuylerini filanda kabartiyor triplerini yediğim. Ama yorgun olunca zor oluyor. O zamanlar icin lazer super oldu,d
Ben biyeri saklaniyirum oynarken oda dolasip ariyir beni, fark ettiginde hemen yavas hareketlerle bana yaklasiyor iyice yaklastiginda bende boooo diye birden cikip ona atiliyorum sonra o kaciyor saklaniyor ulasamayacagim yere. Bende donup geri kaciyorum, ben kacarken cikip pesimden kosuyor filan Cok eğleniyoruz. Bana tuylerini filanda kabartiyor triplerini yediğim. Ama yirgun olunca zor oluyor. O zamanlar icin lazer super oldu,d
Sıkıldı bile, galiba onun bir ışık oldugunu ve yakalayamayacagini anladi ilk gunki gibi olmadı, ilgilenmedi ve biz bu aksam yine koştuk. Galiba ben her aksam kosacagim kaçarı yok. Lazerde tutmadiysa hicbir oyuncakla surekli ugrasmicak demektir. Çözene kadar ilgisini çekiyor herşey.
Sıkıldı bile, galiba onun bir ışık oldugunu ve yakalayamayacagini anladi ilk gunki gibi olmadı, ilgilenmedi ve biz bu aksam yine koştuk. Galiba ben her aksam kosacagim kaçarı yok. Lazerde tutmadiysa hicbir oyuncakla surekli ugrasmicak demektir. Çözene kadar ilgisini çekiyor herşey.
Çok zeki bir kedi, oyunları çözdüğü için mi ilgisini kaybedıyor hemen yoksa sadece canımı sıkılıyor emin değilim aslında. Tek devam ettirdiği oyun beni yoran oyunlar -.- Böyle devam edeceğiz mecbur. Aksamları 1-2 saat koşarak saglıklı yasayacagım sayesınde artık :))
Aynı benim kedim.
Saklambaç oyununa bayılıyor. İran kedisi veya chinchilla mı? Ben malesef oynuyorum yorgun dahi olsam ya da koltukta elime küçük ip alıp koktuğun arasına saklıyorum hemen atlayıp buluyor. Veya kilimin altına anahtarlık falan koyun onu buluncaya kadar çabalıyor sonra zaten yoruluyor.
Aynı benim kedim.
Saklambaç oyununa bayılıyor. İran kedisi veya chinchilla mı? Ben malesef oynuyorum yorgun dahi olsam ya da koltukta elime küçük ip alıp koktuğun arasına saklıyorum hemen atlayıp buluyor. Veya kilimin altına anahtarlık falan koyun onu buluncaya kadar çabalıyor sonra zaten yoruluyor.