kedime bir şeyler oldu

Deadlockless

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
1.540
2.029
133
kedim sanki evde bir şeyden korkmuş gibi ordan oraya koşuyor kuyruğu kabarık bi şekilde 1.5 yaşında dişi ve kısır daha önceleri de oyun oynuyordu evde depar atardı ama bu sefer sanki bir şeylerden korkup da koşuyormuş gibi davranıyor bir fikri olan var mı ?

Sinek görmüş olabilir mi, ya da kendi kendine oyun oynuyodur

Sinek görmüş olabilir mi, ya da kendi kendine oyun oynuyodur
dediğim gibi nerdeyse elime büyüteç alıp bakacaktım etrafa hiç bir şey yok oyun istediği zaman oyuncağını alıp bana getirir böyle davranınca gene de belki oyun oynamak istiyordur diye oyun oynamayı denedim ama resmen benden de korktu böyle nereye baksa korktu yani

Allah allah siz evde yokken bi gürültü fln mı oldu acaba

Bu kedigiller bizim görmedğimiz şeyleri görürler diye bilinir ya da inanılır ya.....
Bizimki de arada sırada boşluğa bakar öylece dikkatli dikkatli Bakmasana kızım orda bişey yokk derim..

Umarım yanlış kalmıştır aklımda

Son düzenleme:

yok doğru kalmış. benim şapşik de kilitlenirdi böyle bir yere sonra kafayı hızlı hızlı bir sağa bir sola çevirirdi ben şok, ben mevta

Oynuyor o oynuyor benim kedim de bunu sık sık yapar Hatta tüylerini ve kuyruğunu kabartıp üzerime zıplaya zıplaya gelmişliği var defalarca Korkmayın :)

Oyun oynuyor ilgi istiyor benim kızımda evi boydan boya koşarak gezer koltukların altına girer üstüne çıkar hızını alamaz yamuk yamuk üstüme yürür özellikle geceleri yapıyor

Olur öyle şeyler sen benimkinin gecenin bir yarısı gözünü ayırmadan sabit şaşkın bir biçimde uzun süre baktığını görsen hele neyseki korurlar bizi onların kedileri sevmediğini biliyorum bende

Kaç kez boş boş havaya pençe attıklarını gördüm. Hatta benim göremediğim şeylerle sesli sesli kavga ediyorlar.
Ne var oğlum orada diyorum beni hiç sallamıyor bile Hedefine odaklanmış şekilde

tüylerinin kabarması korkuyu değil, kızgınlığı ifade eder diye biliyorum ben ve kediler değişik varlıklar, her an her şeye kızabilirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…