- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.030
- 133
- Konu Sahibi Deadlockless
-
Sinek görmüş olabilir mi, ya da kendi kendine oyun oynuyodurkedim sanki evde bir şeyden korkmuş gibi ordan oraya koşuyor kuyruğu kabarık bi şekilde 1.5 yaşında dişi ve kısır daha önceleri de oyun oynuyordu evde depar atardı ama bu sefer sanki bir şeylerden korkup da koşuyormuş gibi davranıyor bir fikri olan var mı ?
düşündüm acaba böcek mi görüyor filan diye bakıyorum bakıyorum hiç bir şey yok bomboş yere bakıyor farklı farklı yerler belli bir yere bakmıyor yani sonra da tüylerini kabartıp koşmaya başlıyorMikileri goruyordur :)
dediğim gibi nerdeyse elime büyüteç alıp bakacaktım etrafa hiç bir şey yok oyun istediği zaman oyuncağını alıp bana getirir böyle davranınca gene de belki oyun oynamak istiyordur diye oyun oynamayı denedim ama resmen benden de korktu böyle nereye baksa korktu yaniSinek görmüş olabilir mi, ya da kendi kendine oyun oynuyodur
Allah allah siz evde yokken bi gürültü fln mı oldu acabadediğim gibi nerdeyse elime büyüteç alıp bakacaktım etrafa hiç bir şey yok oyun istediği zaman oyuncağını alıp bana getirir böyle davranınca gene de belki oyun oynamak istiyordur diye oyun oynamayı denedim ama resmen benden de korktu böyle nereye baksa korktu yani
hiç bir fikrim yokAllah allah siz evde yokken bi gürültü fln mı oldu acaba
Bu kedigiller bizim görmedğimiz şeyleri görürler diye bilinir ya da inanılır ya.....
Bizimki de arada sırada boşluğa bakar öylece dikkatli dikkatliBakmasana kızım orda bişey yokk derim..
Umarım yanlış kalmıştır aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?