Kedime tasma aldım

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
Aslında tasma takmayı böyle kıyafet giydirmeyi pek uygun görmüyorum ama kedim 2 aya kadar yaşına giricek ve bu aralar hareketlendi dış kapıyı balkon kapısını aralık görsün fırlıyor kaçmasından korkuyorum bi anlık boşluktan yararlanıp , bu yüzden bi tasma aldım ve üzerine ismini yazdırdım sizce bunu takmak onun için iyi midir rahatsız olmadı şu an alışması için taktım gevşek şekilde hiç tepki vermedi

Yumuşak dokulu tasma takılabilir tabii kendisi de kabul ederse..

kaçıp gitme ihtimali varsa kesinlikle çok iyi yapmışssınız, umarım alışır. Benim arkadaşımın da vardı kedisi. birinci katta oturdukları için takmıştı. başta çıkarmak istedi ama sonra alıştı.

canım şimdi 9 aylık oldu sanırım yaşı yaklaştığı için dışarıyı çok merak ediyo balkon olsun cam olsun hep dışarıyı izliyo güvercinleri takip ediyo ama yüksektende korkuyo şapşal :) geçen balkon demirinin alı oturak gibi beton bizim oraya çıkmış dağırıp duruyo korkudan tabi benimde yüreğimi ağzıma getirdi bizimki de tasmayı çok takmamaya çalışıyorum temizlk saatlerinde takıyorum genelde çıkma ihtimaline karşı ama hep boynunu kaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…