• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedime tasma takmali miyim?

elftt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
464
36
73
İstanbul
Merhaba arkadaslar.1yasinda erkek kedim var.ona tasma takmamdan pek hoslanmiyor.istemiyor diye takmadim bende.fakat gecenlerde bir arkadasimin kedisi evden kacti.arkadas keske tasmasi olsaydi bulmam daha kolay olurdu dedi.kafam cok karisti benim.napmaliyim sizce?cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.

Alisir zamanla . Fazla rahatsiz etmeyen hafif tasmalardan var onlardan tak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu tarz seyleri ufakken alistirmakta fayda var istemiyorsa zorlanabilirsin.he tabi zamanlada alisamaz diye birsey yok alisir.:o

benim iki tane iran kedim var, onlarda pek hoşlanmıyorlar tasmadan o bakımdan takmıyorum ama çok dikkat ediyorum dışarı zaten çıkmıyorlar daha doğrusu çıkarmıyorum..

Kucuklukten alistirsaydiniz keske ama bi'sure karsilikli direnirseniz pes edebilir:)

Uzerine tel numarasi yazilan tasmalar var metal kisma kaziyolar aslinda oyle takmak lazim kaybolunca cok faydasi oluyo:/

aynen ben de öyle okudum hatta kafamda tasma şeklinde kolyeler var acaba onu mu soruyor diye de canlandırdım :60:

ben de öyle okudum, ama ben farklı bi konu canlandırdım gözümde bi an, eşi/sevgilisi çok sıkıyorda tasmayı mecazi mi kullandı acep diye düşündüm:1::1:

ben de öyle okudum, ama ben farklı bi konu canlandırdım gözümde bi an, eşi/sevgilisi çok sıkıyorda tasmayı mecazi mi kullandı acep diye düşündüm:1::1:

+1 benden de :27::27: bu şekilde düşündüm direkt :27:

Ben de disari cikarmiyorum kedimi fakat arkadasin kedisi kap acilinca firlamis .ne olur ne olmaz dedim.

Back
X