Kedimi Akrep Isırdı :((

Uf ya kurtulamadimki su lanet hayvandan çok acitiyomus yaaa :( inşallah kuzunun canı çok yanmaz
Akrep sokması çok acıtır. Biz lojmanda kalıyorduk, alt katta da hemşireyle sevgilisi. Neyse uyurken biri çığlık çığlığa bağırıyor.Akrep sokmuş dev gibi adamı, çırılçıplak yandım Allah diye koşturuyor. 1 hafta inlemişti adamcağız. Akrep de ufacık bir şeydi. Kedişkonun da bir kaç gün yanar canı. Geçmiş olsun.

birşey sorabilir miyim..
evde akrep olduğunu bile bile nasıl yaşıyorsunuz?
yani akrep bu, böcek falan değil.
İnşaallah kurtulursunuz tez zamanda.
minik kediğiciğe geçmişler olsun.

oy oy oy kıyamam ya canı çok yanmış demek ki hemen geçsin inşallah öpün onu benim için sarılın kocaman

Selam kızlar artık üzüntüden basım agriyo ya evimizde akrep vardı bi kaç kez gormustum,kac kere ilaçlama yapıldı ama nafile hiç fayda etmemiş bugün kizimla öylesine uzanmistik yani o 1 metre uzagimdaydi yatağında yatıyordu sonra bi yerinden sıçradı ki yatağına akrep girmiş:KK43: direk veteriner goturdum iğne falan yaptı 1 saat orda kaldık şimdilik sorun yok dedi eve gidin bi sorun olursa gelin dedi ama benim içim hiç rahat değil nasılda miyavliyo bana bakıyor belli çok canı yanmış :KK43: keşke bni isirsaydi onun yerine of ya bn bu lanet
akreplerden nasıl kurtulacam inanın artik kafayi yicem ya varsa bi çözümü olan söyleyebilirmi tesekkurler
evınız nerde Istanbulda değil degıl mı?

Canım şuan yazligimizdayiz etraf hep toprak olduğundan maleseff engelleyemiyorum akrepleri :(çok sağol
ankarada nerede?

ay evde akrep olsa ben giremem valla. çok fena oldum. taşınma imkanınız yok mu? ya da ne bileyim belediye ile filan görüşseniz. normal değil yani bi evde akrep olması.

çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Yalnız " keşke Beni isirsaydi demeyin." Kedinin sistemi ile sizin ki çok farklı. O kolaylıkla dışarıya atabilir.
Çok şükür ki sizi ya evdeki başka birini isirmamamis.
Kediniz yok sanırım o yüzden bu duyguyu anlayamamanız normal. Evet onlara bir şey olacağına bize olsun...

Çok sukur kızım şimdi iyi gece boyu gözünü kırpmadi şimdi uyuyo çok korktum ona bisey olacak diye inşaallah bi dahaboyle bisey olmaz cok sağolun kızlar

Ay geçmiş olsun kuzuma ya nolur çok dikkat edin. Bir de Ankara' da deniz yok ne yazlığı anlamadım ? Eryaman falan mı oralar daha havadar sanırım ?

Kediniz yok sanırım o yüzden bu duyguyu anlayamamanız normal. Evet onlara bir şey olacağına bize olsun...

Kedilerim var. Nasıl bir sevgi olduğunu da biliyorum ama yine de bu cümleyi kurmam.
Mantıklı düşünürsek , konu sahibini Akrep isirsaydi bir iğneyle evine geri donemeyebilirdi.
Hayvanların sistemleri bu tur durumları atlatabiliyor.

Aslında haklisiniz çünkü netten baktım hayvanlara zehir pek etki gostermiyormus
Kedilerim var. Nasıl bir sevgi olduğunu da biliyorum ama yine de bu cümleyi kurmam.
Mantıklı düşünürsek , konu sahibini Akrep isirsaydi bir iğneyle evine geri donemeyebilirdi.
Hayvanların sistemleri bu tur durumları atlatabiliyor.

Back
X