Kedimi Akrep Isırdı :((

Oy oy çok geçmiş olsun tontişe:((Akrep oraya kadar nası girmiş ki normalde kedilerin hisleri çok kuvvetlidir nası yaklaşmış o kadar nası sinsi bir hayvansa!!Benim de evime girmişti bir kez çok soğuk bir hayvan evden uzaklaştırsaydın bir şekilde canım

Gitti kızım akrep isirdiginda nasıl üzülmstum nasıl aglamistim ama yinede yanımdaydı o dün onu kaybettim aramızdan ayrıldı o oysa ne çok seviyordum kızım annem seni hiç bir zaman unutmayacağım asla sen hep yuregimdesin seni çok seviyorum inşallah obur dünyada iki dakikada olsa sana sarilabilirim yumuşacık tüylerin yeşil gozlerin kömür burnun hiç unutmayacağım seni annem kızım herşeyimm sensiz nasıl yaşarım ben niye yanında bni goturmedin:(

Gitti kızım akrep isirdiginda nasıl üzülmstum nasıl aglamistim ama yinede yanımdaydı o dün onu kaybettim aramızdan ayrıldı o oysa ne çok seviyordum kızım annem seni hiç bir zaman unutmayacağım asla sen hep yuregimdesin seni çok seviyorum inşallah obur dünyada iki dakikada olsa sana sarilabilirim yumuşacık tüylerin yeşil gozlerin kömür burnun hiç unutmayacağım seni annem kızım herşeyimm sensiz nasıl yaşarım ben niye yanında bni goturmedin:KK43:
Akrepten dolayi ölmemiş

Ne oldu kediye düzgün yazar mısın
Kedilere dayanamıyorum ben...
Basın sağolsun

Gitti kızım akrep isirdiginda nasıl üzülmstum nasıl aglamistim ama yinede yanımdaydı o dün onu kaybettim aramızdan ayrıldı o oysa ne çok seviyordum kızım annem seni hiç bir zaman unutmayacağım asla sen hep yuregimdesin seni çok seviyorum inşallah obur dünyada iki dakikada olsa sana sarilabilirim yumuşacık tüylerin yeşil gozlerin kömür burnun hiç unutmayacağım seni annem kızım herşeyimm sensiz nasıl yaşarım ben niye yanında bni goturmedin:KK43:

Başınız sağolsun neden öldü kediniz ?

Akrepten dolayi ölmemiş

Basın sağolsun

Büyük konuşmak istemem dört kedim var ve ihmal nedeniyle ölen kedilere inanılmaz üzülüyorum. Yok balkona çıktı, yok bahçeye indi gelmedi bunlar çok büyük ihmaller.

Hiç bir sorunu yoktu ağzından biraz salya akiyodu ama bilmiyorum cuma akşamı en son geldi kucagima sarildim öptüm mirmirladi kucagimda ağlamaktan yazamıyorum işte dün sabaha kapının önünde ölü buldum akrepten dolayı değil akrep 2. Ayönce isirmisti o zaman bi problem yoktu işte sabah vveterinere goturdum zehirlendiğini söyledi neden olunduğu bilinmiyor belki zehirli bir böcek yüzünden bilmiyorum yani ama keşke bnde onla gitseydim dünyam durdu ya bn onsuz ne yaoavagim bilmiyorum gerçekten bilmiyorum
Offf başınız sağolsun, çok üzgünüm.

çok üzüldüm..hasta falan mıydı?..

Tövbe bismillah. Evin icine akrep nasil girmis. Cok Ürkütücü. Kediniz icin cok uzuldum. Basiniz sagolsun :KK43:.

Akrepten dolayi ölmemiş

Basın sağolsun

Başınız sağolsun neden öldü kediniz ?

Hayır hiç bir ihmal yok hep yanındaydım cuma gecesi dışarı çıkmak istedi zaten bazı geceler bahçedeki kulübesinde yatıyordu ama bilmiyorum işte veteriner zehirli böcek yediğini söyledi
Büyük konuşmak istemem dört kedim var ve ihmal nedeniyle ölen kedilere inanılmaz üzülüyorum. Yok balkona çıktı, yok bahçeye indi gelmedi bunlar çok büyük ihmaller.

Teşekkür ederim bnm kuzumdu o ya ağlamaktan duramiyorum tutamıyorum kendimi

Ben de çok üzüldüm. Bitkiler çok zararlı kediler için, inanılmaz zehirli. Belki bir bitki yemiştir ya da böcek. Bende sineklik var ama ödüm kopuyor bir şey girecek diye aradan dereden. Başınız sağolsun.

ay kıyamam ya cok geçmiş olsun :( veteriner bişey olmaz dediyse tedavisinide yaptıysa olmaz inşallah.
Soktuğu yer acıyordur o yüzden huzursuzdur bence. benimkide ilk lösemi aşısını olurken cok bağırmıştı eve gelene kadar vet.den de miyavladı acısı dinmedi demekki yaş mama verdim kandırdım hemen unuttu onu..
Ödül olarak versenize yaş mama:) hemen dikkatleri dağiliyor unutuyorlar acıyı macıyı.
cok geçmiş olsun allah saglıklı uzun ömür versin kızınıza:)

yaa şuan gördüm bir üstteki yorumu cok özür dilerim keşke hepsini okusaymısım..
başınız sağolsunn :(((( cok üzüldüm

ay kıyamam ya cok geçmiş olsun :KK43: veteriner bişey olmaz dediyse tedavisinide yaptıysa olmaz inşallah.
Soktuğu yer acıyordur o yüzden huzursuzdur bence. benimkide ilk lösemi aşısını olurken cok bağırmıştı eve gelene kadar vet.den de miyavladı acısı dinmedi demekki yaş mama verdim kandırdım hemen unuttu onu..
Ödül olarak versenize yaş mama:) hemen dikkatleri dağiliyor unutuyorlar acıyı macıyı.
cok geçmiş olsun allah saglıklı uzun ömür versin kızınıza:)

Konunun hiç sonunu okumuyor musunuz ? Ölmüş kadının kedisi.

Back
X