Kedimi Akrep Isırdı :((

Cok uzuldum :(
Basiniz sagolsun. Hayvan, kedi sevgisini ben de bilirim. Ah :(

Ama kisa hayatinda sizin tarafinizdan cok sevildi. Guzel bi hayat yasadi. Belki simdi eve ihtiyaci olan bir baska kediye sevginizi yuvanizi verebilirsiniz :(

Kizlar kedi öldü hala geçmiş olsun diyenler var lütfen okuyun konuyu sonuna kadar.Kardeşimde bende hepimiz çok üzgünüz öyle bağlanmıştık ki :(

Başınız sağolsun.

İşte daha çok bunun için kedi sahiplenmekten vazgeçtik. Ailece duygusaliz zaten hep birlikte oturur aglariz aylarca.:KK61:

Ben de çok üzüldüm. Bitkiler çok zararlı kediler için, inanılmaz zehirli. Belki bir bitki yemiştir ya da böcek. Bende sineklik var ama ödüm kopuyor bir şey girecek diye aradan dereden. Başınız sağolsun.

yaa şuan gördüm bir üstteki yorumu cok özür dilerim keşke hepsini okusaymısım..
başınız sağolsunn :KK43:((( cok üzüldüm

Basiniz sag olsun. Cok uzuldum :KK43:

Ay canim benim ya:KK200: merak etmeyin veteriner gerekeni yapmistir, hicbiseyi kalmaz yarina kuzunun

Cok uzuldum :KK43:
Basiniz sagolsun. Hayvan, kedi sevgisini ben de bilirim. Ah :KK43:

Ama kisa hayatinda sizin tarafinizdan cok sevildi. Guzel bi hayat yasadi. Belki simdi eve ihtiyaci olan bir baska kediye sevginizi yuvanizi verebilirsiniz :KK43:
Çok teşekkür ederim kızlar alışmaya çalışıyorum başka yapacak birsey

Çok teşekkür ederim Migim çok kötüyüm ama yapacak bir şey yok :KK43:
Kuzumm sen ona çok iyi baktın ömrü bu kadarmış hırpalama kendini olur mu :( yavru bi kedicik al biraz zaman geçtikten sonra, onun adını yaşat bi nebze iyi hissedersin belki balım bu iyi bir fikir mi bilmiyorum sadece üzülmeni istemiyorum :110:

Canim bnm ya ama çok alışmıştım ona çok zor ama bugün iyiyim dune Gore başka bi kedi almak istemiyorum başkasına baglanamam zaten bi daha tobee yaa evcil hayvanların acısı çok olur derlerdide anlamazdım :( şuan çok iyi anlıyorum ama cennette onu alican kucagima sevecem inanıyorum buuna :(
Kuzumm sen ona çok iyi baktın ömrü bu kadarmış hırpalama kendini olur mu :KK43: yavru bi kedicik al biraz zaman geçtikten sonra, onun adını yaşat bi nebze iyi hissedersin belki balım bu iyi bir fikir mi bilmiyorum sadece üzülmeni istemiyorum :110:
Kuzumm sen ona çok iyi baktın ömrü bu kadarmış hırpalama kendini olur mu :KK43: yavru bi kedicik al biraz zaman geçtikten sonra, onun adını yaşat bi nebze iyi hissedersin belki balım bu iyi bir fikir mi bilmiyorum sadece üzülmeni istemiyorum :110:

Canim bnm ya ama çok alışmıştım ona çok zor ama bugün iyiyim dune Gore başka bi kedi almak istemiyorum başkasına baglanamam zaten bi daha tobee yaa evcil hayvanların acısı çok olur derlerdide anlamazdım :KK43: şuan çok iyi anlıyorum ama cennette onu alican kucagima sevecem inanıyorum buuna :KK43:
Kesinlikle kuzum benim üzme kendini :( :*

Başınız sağolsun. Zaten uzgunsunuz pek bisey yazmak istemiyorum ama basibos disari birakilan kedilere ya araba carpiyor, ya kayboluyor ya zehirleniyor, ya kopek saldiriyor, ya gidip bidaha geri gelmiyor. Basibos disari birakabiliyorsaniz bunlari kabullenmis olmaniz lazimdi.

Başınız sağolsun. Zaten uzgunsunuz pek bisey yazmak istemiyorum ama basibos disari birakilan kedilere ya araba carpiyor, ya kayboluyor ya zehirleniyor, ya kopek saldiriyor, ya gidip bidaha geri gelmiyor. Basibos disari birakabiliyorsaniz bunlari kabullenmis olmaniz lazimdi.

Yalnız bu konudan sonra paranoyak oldum kedilerim ev kedisi ama sinekliklerin bile sağından solundan bir böcek girer, onu yerler diye korkmaya başladım.

Kesinlikle başıboş değildi bnm kedim bn onu sokakta bulmuştum ilk doğduğunda sokaktaymis ve bu yüzden dışarıda yatmayı çok severdi bazı geceler yanımda bazı gecelerde bahçede klube yapmıştım ona zaten orda yatıyordu iyiki pek birşey yazmak istememissiniz bn burda acimi paylaştım kedime nasıl bakmalıydim diye sormadim çünkü gayette kızıma iyi bakıyorudum içim rahat çok şükür

Tamam canım artık aklıma getirmemeye çalışıyorum hayatıma hiç girmedi sayıyorum yine çok zor ama kendimi teselli etmek zorundayım yoksa kafayı yerim :KK43:
muhabbet kuşumuz kaçtığında üzüntüden iki günde 4 kilo vermişti babam..bilmeyenler alt tarafı kedi kuş vs der geçerler ama bilmezler ki ailenin bir bireyi olmuştur onlar..biraz vakit geçsin hazır olduğunuzda yeni bir can sahiplenirsiniz..siz istemesenizde o gelip sizi bulur zaten..tekrar başınız sağolsun..

muhabbet kuşumuz kaçtığında üzüntüden iki günde 4 kilo vermişti babam..bilmeyenler alt tarafı kedi kuş vs der geçerler ama bilmezler ki ailenin bir bireyi olmuştur onlar..biraz vakit geçsin hazır olduğunuzda yeni bir can sahiplenirsiniz..siz istemesenizde o gelip sizi bulur zaten..tekrar başınız sağolsun..
Ya gerçekten çok kötü bir şey ve dediğiniz gibi sevgisini bilmeyenler alt tarafı bir hayvan derler gecistirirler ama insan çok alisiyo ya çok sagolun yorumunuz için

Başınız sağ olsun. Dünyadaki en büyük acılardan ne yazık ki. Evlat gibi, gibisi fazla evlat. Melek oldu öyle düşünün. Diyecek pek bir şey yok, üzüntünüzü anlıyorum. Umarım azalır bir an evvel canınızın acısı.

Çok ama çok teşekkür ederim canım çok kötü bir şey bu berbat bir his onu artık goremeyecek olmak ama dayanmakta başka çare yok :(
Başınız sağ olsun. Dünyadaki en büyük acılardan ne yazık ki. Evlat gibi, gibisi fazla evlat. Melek oldu öyle düşünün. Diyecek pek bir şey yok, üzüntünüzü anlıyorum. Umarım azalır bir an evvel canınızın acısı.

Back
X