- 18 Kasım 2024
- 118
- 22
- 13
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakacak biri yazdım günde 2-3 kere gelecek diyeBakacak birini bulun evde yalnız bırakmayın
umarımmBizimki de scottish biz de 1 haftalık tatildeyiz maması otomatik suyunu da bol koyduk gün aşırı kardeşim gidip bakıyor bakımlarını yapıyor her sene böyleyiz bişeycik olmaz yani :)
Her ne kadar kontrol etse de yalnız kalıyor sizi özler stres yapar tek kalmamalıbakacak biri yazdım günde 2-3 kere gelecek diye
O cins kediler pek insanlara temastan hoşlanmıyor. Bende de vardı. Evde biri varmış yokmuş açıkçası çok umurlarında olmuyor. Çünkü 7-24 oyun oynayan sahibine bağlı gezen cinsler değiller. Gün aşırı biri gelip gidecekse zorluk yaşamaz. Kendi ortamında sonuçta hayvanYalnız kaldığı zaman daha stres olur sonuçta kediler fazlaca hisli canlılar , evinizde kalıp bakabilecek birisi olması gerek ben hep bunu öneriyorum , max 2-3 güne sorun yok derdim ama 1 hafta bence biri bakmalı.
Sen biraz pimpiriklisin gibi taze kedi annesi olduğun için olabilirHer ne kadar kontrol etse de yalnız kalıyor sizi özler stres yapar tek kalmamalı
Evinde kalması daha iyi başka evde stres oluyorlar. 2 günde hiçbir şey olmaz. 22 senedir kedi bakıyorum emin olabilirsiniz :)Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim ben cuma sabah gidip pazar akşama döneceğim ama delirmek üzereyim evde mi kalsa yoksa anneme mi bıraksam diye. Düzenini bozmak istemiyorum daha önce bırakmak zorunda kalmıştım dönünce idrar yolu problemi yaşadık ve doktorumuz stresten dedi. Korkuyorum öyle olur diye. Arkadaşıma anahtar da bırakıp evde mi bıraksam diyorum ne yapacağımı bilemedim ya evde iki tane kamera da var
Arkadaş da buldum cumartesi gelecek hatta cuma da uğra diye rica edeceğim. Ay çok gerildim rüyalarıma giriyorEvinde kalması daha iyi başka evde stres oluyorlar. 2 günde hiçbir şey olmaz. 22 senedir kedi bakıyorum emin olabilirsiniz :)