Kedimi İçten Koklayamamak :/

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Merhaba kk :). Hepinize huzurlu mutlu akşamlar diliyorum.
Şimdi size minik kedicigimden, canım kızımdan bahsedeceğim. Onu sahipleneli yaklaşık bir yıl oldu ve ona inanılmaz bağlıyım çok seviyorum. O da bana gerçekten çok bağlı bunu hissettiriyor da zaten. Karşılıklı sevisiyoruz yani :))
Ama hamile olduğumdan beri, özellikle son iki haftadir canım kızıma karşı bir tuhaf hissediyorum. Asla sevgimi ilgimi vs sakinmiyorum ama onu doyasıya koklayamiyorum. Bunu yazarken dahi üzülüyorum.
Hamilelikten once, onun kesinlikle kötü korkmadığına emindim. Hatta gerçekten güzel kokuyordu. Eminim şimdi de öyle kokuyor ama ben biraz farklı bir koku alıyorum sanki. Tamamen hayali bir şey. Eşim vs almıyor, sadece ben.
Acaba bunu hamilelikte yaşayan oldu mu :( kendimi ona karşı suçlu hissediyorum. Eminim bunu hissediyordur. Çünkü eskiden geceleri sarılarak uyurduk, şu an yuvasında yatıyor :(

Ben de hamileyken her türlü kokuya karşı çok duyarlıydım ama ben ona rağmen kedi kızımın dibinden ayrılmıyordum ama sonra doğruca tuvalete 😒Geçer merak etmeyin. Benim 4. ayın sonunda düzeldi.

Şimdi size minik kedicigimden, canım kızımdan bahsedeceğim. Onu sahipleneli yaklaşık bir yıl oldu ve ona inanılmaz bağlıyım çok seviyorum. O da bana gerçekten çok bağlı bunu hissettiriyor da zaten. Karşılıklı sevisiyoruz yani :))
Ama hamile olduğumdan beri, özellikle son iki haftadir canım kızıma karşı bir tuhaf hissediyorum. Asla sevgimi ilgimi vs sakinmiyorum ama onu doyasıya koklayamiyorum. Bunu yazarken dahi üzülüyorum.
Hamilelikten once, onun kesinlikle kötü korkmadığına emindim. Hatta gerçekten güzel kokuyordu. Eminim şimdi de öyle kokuyor ama ben biraz farklı bir koku alıyorum sanki. Tamamen hayali bir şey. Eşim vs almıyor, sadece ben.
Acaba bunu hamilelikte yaşayan oldu mu :KK43: kendimi ona karşı suçlu hissediyorum. Eminim bunu hissediyordur. Çünkü eskiden geceleri sarılarak uyurduk, şu an yuvasında yatıyor :KK43:
Kedi annesiyim gerçekten kediler çok güzel kokuyorlar bana gelen misafirler bile bu kokunun farkında ama hamilelik yaşayanlar tühhh tühhh hamile kalırsan ne olacak kokar bu sana diyorlar eminim öyle olur ama yapacak bişey yok yakın arkadaşım aylarca insan içine çıkamadı doktor kontrolüne bile ağzı burnu kapalı gidiyordu herkes kokuyor bana diyordu normal bi durum yani size pis kokabilir ama bilin ki halen eskisi gibi missss gibi bi kız

Ben de hamileyken her türlü kokuya karşı çok duyarlıydım ama ben ona rağmen kedi kızımın dibinden ayrılmıyordum ama sonra doğruca tuvalete 😒Geçer merak etmeyin. Benim 4. ayın sonunda düzeldi.
Yok zaten dediğim gibi ben de öyleyim ondan ayrılamıyorum ilgimi eksik etmiyorum ama tertemiz kızım bana neden kötü kokuyor gibi geliyor :mad: kötü de değil ama farklı diyeyim..

Ben hamileyken bırak kediyi, duvarlar, boyalar, örtüler.........her şey kokuyordu. 17- 18. haftadan sonra geçiyor merak etmeyin.

Kedi annesiyim gerçekten kediler çok güzel kokuyorlar bana gelen misafirler bile bu kokunun farkında ama hamilelik yaşayanlar tühhh tühhh hamile kalırsan ne olacak kokar bu sana diyorlar eminim öyle olur ama yapacak bişey yok yakın arkadaşım aylarca insan içine çıkamadı doktor kontrolüne bile ağzı burnu kapalı gidiyordu herkes kokuyor bana diyordu normal bi durum yani size pis kokabilir ama bilin ki halen eskisi gibi missss gibi bi kız
Ondan eminim, tertemiz olduğuna eminim.. Hissetmesin diye yine sarılıp öpüyorum ama öperken hafif burnumu tikiyorum kendim. Bunu yapmak bile üzüyor beni, neden böyle geliyor onu anlayamıyorum.. Evet inanılmaz koku hassasiyetim başladı ama kızımın buna dahil olacağını hiç düşünmemiştim :KK43:

İnsanlar hamilelik doneminde eşinin kokusundan bile tiksinebiliyormuş. Muhtemelen kedin kotu kokmuyordur sana oyle geliyordur.

Ben hamileyken bırak kediyi, duvarlar, boyalar, örtüler.........her şey kokuyordu. 17- 18. haftadan sonra geçiyor merak etmeyin.
Normal mi diyorsunuz yani.. Çok şaşkınım ben de yani güzel gelen çoğu şey midemi alt üst ediyor ama kedimin bu şekilde etki edeceğini düşünmemiştim 🙄

olur böyle ilk 4 ay özellikle, kokusuz şeyler bile kokarsa şaşırmayın.geçer merak etmeyin.

İnsanlar hamilelik doneminde eşinin kokusundan bile tiksinebiliyormuş. Muhtemelen kedin kotu kokmuyordur sana oyle geliyordur.
Ah bir de eşimin kokusundan tiksinirsem artık bu evde duramam herhalde :) geçen gün dışarıdan eve girdim bu ev kokuyor dedim mesela, eşim yok artık diyor.. Ne garip bir şeymiş yahu

Ah bir de eşimin kokusundan tiksinirsem artık bu evde duramam herhalde :) geçen gün dışarıdan eve girdim bu ev kokuyor dedim mesela, eşim yok artık diyor.. Ne garip bir şeymiş yahu
4 ay gece gündüz kokudan afedersiniz çıkaran biri olarak 17. Haftadan sonra geçiyor

4 ay gece gündüz kokudan afedersiniz çıkaran biri olarak 17. Haftadan sonra geçiyor
Sizin de mi erken dönemde başladı? Yani şu an henüz iki aylık bebeğim.. Umarım çabuk geçer bu süreç çünkü gerçekten çok zor. Mutfaktan bile tiksiniyorum bazen :)

Hamileyken her yer, her insan, her yemek, mutfak, buzdolabı herşey kokuyordu yani.
Kendimi köpek gibi hissediyordum.:olamaz:
Marketlere kokusuna göre girerdim.
Bazısının et reyonu berbat kokardı.
Doğum yapana kadar giremedim oralara.
Normal çok normal kedinin kokmasi.

Acaba bunu hamilelikte yaşayan oldu mu :KK43: kendimi ona karşı suçlu hissediyorum. Eminim bunu hissediyordur. Çünkü eskiden geceleri sarılarak uyurduk, şu an yuvasında yatıyor :KK43:
Ilk hamileligimde esimin kokusundan tiksinmistim. Parfum kokusu falan mahvediyodu beni. Esimin yattigi tarafa bile donemiyordum. Esimde banyoda sıkıyodu parfumunu mecbur. Banyodan da tiksinmistim. 6aylik olduktan sonra bi gun kokusunu aldigimda o kadar ozledigimi hissettim ki. Tekrar ilk defa duymusum gibi kokusunu asik oldum adama🥰

Hamileyken her yer, her insan, her yemek, mutfak, buzdolabı herşey kokuyordu yani.
Kendimi köpek gibi hissediyordum.:olamaz:
Marketlere kokusuna göre girerdim.
Bazısının et reyonu berbat kokardı.
Doğum yapana kadar giremedim oralara.
Normal çok normal kedinin kokmasi.
Oohoo.. Doğuma kadar sürdü yani :) normal olabilir dediğiniz gibi ama sanirim ben bunu hiç beklemiyordum. Hani yiyecek vs kokar ama kedimin bana kokması şaşırttı beni..

Back
X