Kedimi sahiplendirmek istiyorum

mer93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
327
302
23
Arkadaşlar ben sokakta bir kedi buldum 2 ay önce. Bakmaya başladım ama kedi bir tuhaf. Sağlıklı onda hiç bir problem yok ama sabahları beni ısırarak tırmalayarak uyandırıyor. Bütün evdeki herşeyi dağıtıyor kırıyor sevmeye kalksan direk ısırıp tırmalıyor tuvalete girsen kapıda bağırıyor. Odadan çıkartıyorum evden çıkarken başka odada dursun diye tezgahın altına kaçıp tıslıyor canımdan bezdirdi 2 ayda. Sahiplendirsem günaha girer miyim? Sokakta buldum karne çıkartmadım daha ama napcam bilemiyorum.

Kedi kaç yaşında daha önce de beslemiş miydiniz. Sahiplendirseniz niye gğnaha giresiniz anlamadım sonuçta sokağa bırakayım demiyorsunuz ki. Sahiplenecek birini bulmak mesele ama

Kedi tuhaf değil,gayet normal. Kediler böyledir. Yaramaz,oyuncu,bircogu da hiperaktiftir. Kedi sizi sahiplenmez,evi sahiplenir. Kopek gibi egitemezsiniz
Tırmanır da,zıplar da kosarda,kirar da doker de
Eger bir kediniz varsa siz ona gore yasamaya başlarsınız
Evdeki incigi cincigi ortadan kaldırırsınız
Perdelerinizi degistirirsiniz vs
Kediyi istediginiz zaman sevemezsiniz,o isterse sevebilirsiniz.
Siz o kediyi yanlış anlamışsınız :D Bence bakmaya devam edin,zaten size alışmıştır yazık günah hayvana. Zamani geldiginde kisirlastirirsiniz zaten davranislari daha iyi olur. Tabi yaramazligi baki kalır ama en azından kudurup eve oraya buraya çişini yapmaz(erkek kediler bunu yapiyor kendi kedimden biliyorum)

Arkadaşlar ben sokakta bir kedi buldum 2 ay önce. Bakmaya başladım ama kedi bir tuhaf. Sağlıklı onda hiç bir problem yok ama sabahları beni ısırarak tırmalayarak uyandırıyor. Bütün evdeki herşeyi dağıtıyor kırıyor sevmeye kalksan direk ısırıp tırmalıyor tuvalete girsen kapıda bağırıyor. Odadan çıkartıyorum evden çıkarken başka odada dursun diye tezgahın altına kaçıp tıslıyor canımdan bezdirdi 2 ayda. Sahiplendirsem günaha girer miyim? Sokakta buldum karne çıkartmadım daha ama napcam bilemiyorum.
kedilerin normal olmasını beklemeyin :D

şaka bir yana büyük bir kediyse sokaklarda psikolojisinin bozulma ihtimali çok yüksek. hırpalanıyorlar, hor görülüyorlar, şiddete maruz kalıyorlar, açlar susuzlar.

bence siz bakmaya devam edin, sevginizi verin usul usul yaklaşın ani hareketler yapmadan. mırıl mırıl sevdirir kendini zaten.
çok çok sıkıntı yaşarsanız veterinerden destek alabilirsiniz bence.

Bazı kedilerin biyolojik saati var valla. Bizim kedi de her sabah annemi uyandırıyor bazi sabahlar ısırarak uyandiriyor,uyanması icin. Annemi cok seviyor çünkü. Her sabah aynı saatte ve de..

Kedi yavru mu?? Erkek mi disi mi? Bence sahiplendirme. Büyüsün alışırsın da kopamazsın. Yazik sokakta birsürü kedi var sahipsiz. Verdigin kisi bakabilecek mi acmi birakacak ilgilenecek mi sokaga mi atacak?Hic o toplara girme derim. Ha cok guvendigim birine vercem dersen bilemem pisman olma ihtimalin var yazik o da bir canli,zaten sokaktan kurtarmissin hayvani alışmıştır eve de sana da..

Kedinin yaptıkları normal. Profildeki hanimefendi kedinin içinden canavar çıkıyor bazen,asla kendini sevdirmez ailem zorla sever,yeri gelir kardeslerimin kollarini ellerini tirmalar ve kanatır. Tuvalete gidince kapi onunde oturur patigini kapinin altina sokar. Bulasik yikadigimiz yer(adi gelmedi aklima) onun içine gider oturur akan damlalari patigile yakalamaya calisir yada icer

Birde bise soylicem tam üstüne geldi :( az evel esimle corbaciya gittik. Bir kedi yerde yatıyordu 2 tane gencte basinda duruyorlardı birinin elinde sigara vardı sigarayi kediye doğru uzatti geri cekti biseler yapti el kol herhalde yasiyor mu diye bakti :(
Esimle ben arabada karşı şeritteydik
Esim köpeği gezdircekti kopegimiz var
Ben bi bakayim su kediye dedi ben dedim asla bakamam :(
Esim kopegi gezdirdi bakti, ellemis. Ve ölmüş :(
Ben cok kötü oldum gece gece ..
Ya senin verdiğin kisi de sokaga atsa kediyi?

Kedinin yaptıkları normal. Profildeki hanimefendi kedinin içinden canavar çıkıyor bazen,asla kendini sevdirmez ailem zorla sever,yeri gelir kardeslerimin kollarini ellerini tirmalar ve kanatır. Tuvalete gidince kapi onunde oturur patigini kapinin altina sokar. Bulasik yikadigimiz yer(adi gelmedi aklima) onun içine gider oturur akan damlalari patigile yakalamaya calisir yada icer

İyi ki var prensesss:KK200:

Kesi 4 aylık erkek. Sokakta janta sıkışmış bir halde buldum yağmurlu bir günde. İşte zaten olay şu ki ben alışamadım kediye. Kedi de beni sevemedi sanki bilmiyorum daha önce kedi bakmadım hiç. Sahiplendirsem bu sefer aklım onda kalacak. Dediğiniz gibi sokağa atarlarsa sahiplendirdiğim kişi bu sefer ben günaha girerim.

Kesi 4 aylık erkek. Sokakta janta sıkışmış bir halde buldum yağmurlu bir günde. İşte zaten olay şu ki ben alışamadım kediye. Kedi de beni sevemedi sanki bilmiyorum daha önce kedi bakmadım hiç. Sahiplendirsem bu sefer aklım onda kalacak. Dediğiniz gibi sokağa atarlarsa sahiplendirdiğim kişi bu sefer ben günaha girerim.
Bak işte.. ne güzel kurtarmışsın kediyi. Yavru zaten. Alışmıştır o 2 aydir sendeyse. Bende kediyi sokakta bulmuştum 2 bucuk aylik falandi buldugumda kizkardesim alışamadı hic gitsin bu evden diyordu ki 17 sene hayvan beslemis insanlarız biz. Kediyi de sevmez pek ilk kez bakacaktik evin icinde suanda kediyi öpmekten boğuyor resmen cok seviyor. Laf ettirmiyor hatta kocam kediye serefsiz diyor diye dediki kocam icin hicte degil o serefsiz :D :D

Aynen vallahi hele annemin göz bebeği:) dünya kız çocukları gününde ben 3 kiz kardesimle ayni karede paylasti oda benim kizim diyerek :KK70:
Maşallah masallah anneler en başta istemezler ya da laf ederler genelde sonra da kediyi yada köpeği cok severler bizden bile cok bazen kiskaniyorum hehehehehhe

Bu eşek sıpası şu anda poposunu burnuma dayadı yatakta kafamda yatıyor zar zor yazıyorum size normalde sevdirmez kendini ama her gece yanımda yatıyor nedense :emir_bebek:

Maşallah masallah anneler en başta istemezler ya da laf ederler genelde sonra da kediyi yada köpeği cok severler bizden bile cok bazen kiskaniyorum hehehehehhe
Ayniiii vallahi kiyameti kopardi hatta sahiplendirmek için bir siteye koyduk mecburen adamlar kapiya geldi 600 dolar teklif ettiler annem ağladı vazgeçti

Canim ben yatcam simdi sana bazi tavsiyeler vercem
Kedinin kumu var degilmi mamasi vs herseyi
Kediye bir yumak al.
Bir de pinpon topu al 3 4 tane cunku ev icinde kaybolabilir fazladan al,cok yaramazlar
Oynasin dursun enerjisini atsın
Malt diye birsey var. Kediler tuylerini yalarlar ve yaladiklari icin kusarlar,kusmayipta dışkı yoluyla atmasi için 2 3 damla yemeleri lazim
Internetten alabilirsin
Bayilarak yiyorlar ondan al koklat kediye hemen gelecektir yanina o zamanlarda usul usul sev onu..
Yaramazlık yapinca bagirma anlamaz çünkü..
Evde ortalikta biblo vs birakma yada kirilma ihtimali olan esyalar çünkü devirir yani
Senin yaninda yatiyorsa demekki seni seviyor
Benim kedi annemin yaninda yatar hep anneme aşık..
Kediler ozgur ruhlu hayvanlardir yapacak birsey yok gel oglum otur oglum pati ver falan anlamazlar :)

Karnını asla elleme. Hoslanmazlar karnini nadir insanlara acarlar,guvendikleri yani.. ben bunu bilmeden kopek gibi zannedip (kopekler karindan sevilmekten hoslanirlar ya) sevmistim beni ısırmistı
Tirmalama olayina gelince tirnaklarini kes kes derken ucundan yani.. ama bunu tek basina yapabilecegini sanmiyorum 2 3 kisi olmaniz lazim :D gerci hemen uzuyor tirnaklari da
Suyu hep temiz olsun. Pis su icmezler kediler
Penceler hep kapali olsun Allah korusun,kediler atlayabilirler camdan boyle vakalar var malesef.
Bak gör o büyüsün,kisirlastir onu muhakkak kisirlasinca kilo alabiliyorlar ama kisirlastirma olayi da soyle (eve cis yapmaya basliyorlar,oraya buraya koku birakmak icin) o raddeye gelince hemen kisirlastir biz oyle yapmıştık
O büyüsün sen ona oyle bir alisacaksin ki
Bu yazdiklarina pisman bile olcaksin.
Simdi saril minnosa :KK200:
Tabi izin verirse :halay:girrrrrrliyorsa da dinle o muazzam sesii:KK200:
Ask bunlar askkkk
can bunlar bunlari yaratan Allah'a ölürüm
Sakin sahiplendirme canim
Aylar sonra bana yazarsin ben burda olursam ;) cok alisacaksin ve o da sana:anne:

Ayniiii vallahi kiyameti kopardi hatta sahiplendirmek için bir siteye koyduk mecburen adamlar kapiya geldi 600 dolar teklif ettiler annem ağladı vazgeçti
Hahahahahahahahahahha
Anneler hep boyle :) ay cokta tatliymis ama masallah
Simdi akli fikri ondadir
Bide annelerimiz de sanki torun gibi mi goruyorlar onlari da ne :)))

Canim ben yatcam simdi sana bazi tavsiyeler vercem
Kedinin kumu var degilmi mamasi vs herseyi
Kediye bir yumak al.
Bir de pinpon topu al 3 4 tane cunku ev icinde kaybolabilir fazladan al,cok yaramazlar
Oynasin dursun enerjisini atsın
Malt diye birsey var. Kediler tuylerini yalarlar ve yaladiklari icin kusarlar,kusmayipta dışkı yoluyla atmasi için 2 3 damla yemeleri lazim
Internetten alabilirsin
Bayilarak yiyorlar ondan al koklat kediye hemen gelecektir yanina o zamanlarda usul usul sev onu..
Yaramazlık yapinca bagirma anlamaz çünkü..
Evde ortalikta biblo vs birakma yada kirilma ihtimali olan esyalar çünkü devirir yani
Senin yaninda yatiyorsa demekki seni seviyor
Benim kedi annemin yaninda yatar hep anneme aşık..
Kediler ozgur ruhlu hayvanlardir yapacak birsey yok gel oglum otur oglum pati ver falan anlamazlar :)

Karnını asla elleme. Hoslanmazlar karnini nadir insanlara acarlar,guvendikleri yani.. ben bunu bilmeden kopek gibi zannedip (kopekler karindan sevilmekten hoslanirlar ya) sevmistim beni ısırmistı
Tirmalama olayina gelince tirnaklarini kes kes derken ucundan yani.. ama bunu tek basina yapabilecegini sanmiyorum 2 3 kisi olmaniz lazim :KK70: gerci hemen uzuyor tirnaklari da
Suyu hep temiz olsun. Pis su icmezler kediler
Penceler hep kapali olsun Allah korusun,kediler atlayabilirler camdan boyle vakalar var malesef.
Bak gör o büyüsün,kisirlastir onu muhakkak kisirlasinca kilo alabiliyorlar ama kisirlastirma olayi da soyle (eve cis yapmaya basliyorlar,oraya buraya koku birakmak icin) o raddeye gelince hemen kisirlastir biz oyle yapmıştık
O büyüsün sen ona oyle bir alisacaksin ki
Bu yazdiklarina pisman bile olcaksin.
Simdi saril minnosa :KK200:
Tabi izin verirse :halay:girrrrrrliyorsa da dinle o muazzam sesii:KK200:
Ask bunlar askkkk
can bunlar bunlari yaratan Allah'a ölürüm
Sakin sahiplendirme canim
Aylar sonra bana yazarsin ben burda olursam :KK66: cok alisacaksin ve o da sana:anne:
Teşekkür ediyorum :KK200:

Yeterince ilgilenip oynamiyor olabilirsin. Yavru daha ve enerjisi var.
Benim kediş 4 yaşına girecek azcik ihmal etsem ciyak ciyak bagirir, devrilecek seyleri devirerek dikkat cekmeye calisir mecbur yorgun da olsam başlarim onunla koşuşturmaya...

Etrafta cok fazla ivir zivir, saksi vs bulundurmuyorum, özellikle kirilacak seyleri bulundurmayin ama arada devirecek seyler buluyor tabi. Perdelerimi de yoldu, koltugun kenarini tirmalama tahtasi edindi perişan durumda :)

Eşim işten geldiginde direk kediyi sevmezse eşimi isirmaya basliyor.

Sabahin köründe sacimi yolarak uyandirabiliyor.

Tuvalete girerken kapiyi kapatirsam yine ciyakliyor.
Bazen sevdiriyor, baxen sevdirmiyor.

Bir defa da saglam tinaklamisti derim filan kalkti derin bir cizikti.

Ama bunlar buyuk dertler degil. Cocuk bakmak 5 tane kedi bakmaktan daha yildirici ve biktirici ama herkes cocuklarini sahiplendirmiyor...
Siz o kediyi benimsememis ve yük görüyorsunuz o yuzden ne yapsa batiyor. Köşe yastigi gibi devamli yatip siz caniniz isteyince sevin olmaz.

Kedinin enerjisini atması gerek. Kedilerim 2 yaşında her gün koşturup oyun oynatmam lazım. Yorulunca “ay anam yeter bu kadar” bakışı atıp yere devriliyorlar öyle bırakıyorum :KK48: Yavruyken çok daha fazla oyun oynatmam gerekiyordu. Evin içinde koşup saklambaç oynuyorduk. Hiç yorulmak bilmezlerdi ya ne eğlenirdik. Aynısını ev eşyaları için söyleyemem tabi onlar pek eğlenmedi.

Biraz büyüyünce sakinleşir. Hem erkek kediler çok sevecen, tatlı oluyor.

Back
X