Canim ben yatcam simdi sana bazi tavsiyeler vercem
Kedinin kumu var degilmi mamasi vs herseyi
Kediye bir yumak al.
Bir de pinpon topu al 3 4 tane cunku ev icinde kaybolabilir fazladan al,cok yaramazlar
Oynasin dursun enerjisini atsın
Malt diye birsey var. Kediler tuylerini yalarlar ve yaladiklari icin kusarlar,kusmayipta dışkı yoluyla atmasi için 2 3 damla yemeleri lazim
Internetten alabilirsin
Bayilarak yiyorlar ondan al koklat kediye hemen gelecektir yanina o zamanlarda usul usul sev onu..
Yaramazlık yapinca bagirma anlamaz çünkü..
Evde ortalikta biblo vs birakma yada kirilma ihtimali olan esyalar çünkü devirir yani
Senin yaninda yatiyorsa demekki seni seviyor
Benim kedi annemin yaninda yatar hep anneme aşık..
Kediler ozgur ruhlu hayvanlardir yapacak birsey yok gel oglum otur oglum pati ver falan anlamazlar :)
Karnını asla elleme. Hoslanmazlar karnini nadir insanlara acarlar,guvendikleri yani.. ben bunu bilmeden kopek gibi zannedip (kopekler karindan sevilmekten hoslanirlar ya) sevmistim beni ısırmistı
Tirmalama olayina gelince tirnaklarini kes kes derken ucundan yani.. ama bunu tek basina yapabilecegini sanmiyorum 2 3 kisi olmaniz lazim

gerci hemen uzuyor tirnaklari da
Suyu hep temiz olsun. Pis su icmezler kediler
Penceler hep kapali olsun Allah korusun,kediler atlayabilirler camdan boyle vakalar var malesef.
Bak gör o büyüsün,kisirlastir onu muhakkak kisirlasinca kilo alabiliyorlar ama kisirlastirma olayi da soyle (eve cis yapmaya basliyorlar,oraya buraya koku birakmak icin) o raddeye gelince hemen kisirlastir biz oyle yapmıştık
O büyüsün sen ona oyle bir alisacaksin ki
Bu yazdiklarina pisman bile olcaksin.
Simdi saril minnosa

Tabi izin verirse

girrrrrrliyorsa da dinle o muazzam sesii

Ask bunlar askkkk
can bunlar bunlari yaratan Allah'a ölürüm
Sakin sahiplendirme canim
Aylar sonra bana yazarsin ben burda olursam

cok alisacaksin ve o da sana