Kedimin suyu...

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.991
148.708
798
Kedime su pınarı aldım 1 ay ya oldu ya olmadı. Drinkwell mini model.
Kömür filtre var icinde ve sanirim filtreden suya siyah biseyler karisiyor. Dibe cöküyor minik minik siyah toz gibi yada birikiyor. Bu normal degil herhalde? Ama urun yeni, yine yeni filtre alsam yinede bu sorun devam eder mi ne olacak böyle? Kullanan var mi?

O siyah seyler zararli degil. Ben yurt disinda yasiyorum. Burada brita diye cok iyi bilinen bir marka var. Surahi seklinde, su filtrelemeye yariyor. Ben de o siyah toz gibi seyleri gorunce panik yapip baya bir arastirma yapmistim. Ama zararli degillermis. Ama filtreyi mesela yerine yerlestirmeden once suda bekletme gibi kullanim kilavuzunda uymadiginiz birsey olabilir. Activated carbon dust deniliyor o tozlara. Sizde arastirin rahatlarsiniz :)

Kusura bakmayin. Suan is dolayisiyla gemideyim ve internetim cok kotu :) Iki kez paylasmisim.

Son düzenleme:
O siyah seyler zararli degil. Ben yurt disinda yasiyorum. Burada brita diye cok iyi bilinen bir marka var. Surahi seklinde, su filtrelemeye yariyor. Ben de o siyah toz gibi seyleri gorunce panik yapip baya bir arastirma yapmistim. Ama zararli degillermis. Ama filtreyi mesela yerine yerlestirmeden once suda bekletme gibi kullanim kilavuzunda uymadiginiz birsey olabilir. Activated carbon dust deniliyor o tozlara. Sizde arastirin rahatlarsiniz :)

Yok ilk kullanimdan once suda bekletmemistim filtreyi. :/ yenisini öyle yaparim madem. Cok moralim bozulmustu sağolun.

Back
X