Rica ederim ne demek. Disi erkek fark etmez kizisan kedi idrar birakabilir diyor. Kisirlastirmadan sonra bile birakabilirmis. Ayric aidrar yolu enfeksiyonu yada rahim iltahaplanmasida olabilirmis. Evde degisen bir sey varsa ona tepki olarakta yapabilirmis. Stresse girdiysede yapabilir dedi. Idrar yolu enfeksiyonunda idrari yaparken zorlanma olurmus. Ve ileri durumda kan gorulurmus idrarda. Oyle bir sey yoksa ya stressten yada kizismadandir dedi.
Size yine de bir veteriner yolu gözüküyor :)
Bende saglik sorunudur diye dusunmustum ama konu sahibi arkadasimmm eveee yabanci kedi atiyormus arada. Onu soyleyince butun oklar yabanci kediyi gösterdi bende
Idrarda kan yoksa ve idrar yapmada zorlanmiyorsa sistit degildir muhtemelen.İşerken zorlanmıyor, her yere şarıl şarıl işedi maşallah
İdrar yolu enfeksiyonu ya da rahim iltihaplanması ihtimali korkuttu açıkçası. Artık veterinere gitmek şart oldu. Umarım kötü bir şey yoktur
Bende saglik sorunudur diye dusunmustum ama konu sahibi arkadasimmm eveee yabanci kedi atiyormus arada. Onu soyleyince butun oklar yabanci kediyi gösterdi bende
Çapkınlığın sonu böyle oldu işte. 2 kedi neyime yetmiyor
Isin rengi degisti evet :) sizin kiz
ev le ne cem vermezsen isiycem diyor
Şu tuvalet sorununu benim kadar çeken yoktur diodum. Benim kedi de kisirlastirdiktan sonra birden bire her tarafa isemeye başladı.. Allahim delircem saniodum.halima koltuğuma yatağıma.... Bir sürü test yaptırdık birşey çıkmadı.. sonra kesildi birden bire çok şükür. . İnşaallah geçer kısa sürede...
Benim oglusumun da sorunlu.. ama alistim artık. Gerçi çok fazla yiprandim ama.. yatağıma isediginde fark etmioduk, daha doğrusu eşim anlamıyordu. Kafamı yastığa koyunca Allahım çiş kokusu. Yuh be adam nasıl anlamadın diodum..Minik kızım 1 yaşını geçmiş olsa da hala 2 kilo ufacık bir şey. Bu haliyle kocayı ne yapacak hiç bilmiyorumBu aralar kızışma dönemindeydi zaten.
En iyisi kısırlaştırmayı ertelemeyeyim. Her yerde kedi çişi görmekten psikolojim bozuldu
Geçer umarım. Teşekkür ederim
Tuvalet konusu çok sorunlu benim kedimin. Eve ilk geldiğinde çok hastaydı ve küçüktü. Kakası hep poposunda gezerdi haberi de olmazdıHer gün poposunu silmem gerekiyordu. İyileşince artık kendi poposundan haberi olur diye kendimi teselli ediyordum ama iyileştikten sonra da kum kabından şöyle tertemiz çıkması çok zaman aldı. Tam ondan kurtulduk derken şimdi de işemeye başladı.
Geçen gün giymek için çorap çıkarmıştım sonra içeri gittim. Çorabı oynayıp yere düşürmüş sonra da üstüne işemiş. Ben de alıp giydim. Çorap neden ıslak yaa diyorum. Ayağıma çiş giymişim meğer tabi ıslak olur
Her yer kedi cisi.
Nasil ugrasiyorsunuz temizlemeyle ya.
Valla bravo.
Benim oglusumun da sorunlu.. ama alistim artık. Gerçi çok fazla yiprandim ama.. yatağıma isediginde fark etmioduk, daha doğrusu eşim anlamıyordu. Kafamı yastığa koyunca Allahım çiş kokusu. Yuh be adam nasıl anlamadın diodum..çiş kokusu konusunda mastır yaptimmm
İşeseler de coook tatlılarAy hiç sormayın. Yere işese hemen silerim geçer koku da kalmıyor. Ama yorgana, battaniyeye de işiyor. Neyse dedikodusunu yapmayayım ekrana bakmaya geldi.
Ah evet, çiş kokusu uzmanı oldum artık ben deİlk işediğinde "bu koku ne böyle? yanık desem değil böyle değişik ne kokusu bu ya" diye diye evde baya bi gezmiştim.
Artık daha odaya girmeden "bu odaya işenmiş, hissediyorum" diyebiliyorum
İnsan çocuğundan iğrenmiyor ya aynı öyle işte o yüzden uğraşıyorsun batmadanHer yer kedi cisi.
Nasil ugrasiyorsunuz temizlemeyle ya.
Valla bravo.
Bence kısırlaştırmalısın bazı kediler değişik kokulara daha doğrusu bize göre pis kokulara karşı hassas oluyorlar seviyorlar benim kızda babamın ter kokulu gömleğine sürünürdüçiş yapmadı hiç ama buna da dikkat edin
Ay demek bu yüzden kafasını koltuk altımdan çıkarmıyorDuş aldığımdan beri aramıza bir mesafe girdi aslında şüphelenmeliydim.
Yarın veterinerle konuşup en kısa zamanda kısırlaştıracağım artık. İşeme sebebi bir rahatsızlık olmasın da
Kizisma donemine girdiyse subsira kisirlastirmaz diye biliyorum.hormonlarin duzene girmesini bekliyor veterinerler genelde.Minik kızım 1 yaşını geçmiş olsa da hala 2 kilo ufacık bir şey. Bu haliyle kocayı ne yapacak hiç bilmiyorumBu aralar kızışma dönemindeydi zaten.
En iyisi kısırlaştırmayı ertelemeyeyim. Her yerde kedi çişi görmekten psikolojim bozuldu
Geçer umarım. Teşekkür ederim
Tuvalet konusu çok sorunlu benim kedimin. Eve ilk geldiğinde çok hastaydı ve küçüktü. Kakası hep poposunda gezerdi haberi de olmazdıHer gün poposunu silmem gerekiyordu. İyileşince artık kendi poposundan haberi olur diye kendimi teselli ediyordum ama iyileştikten sonra da kum kabından şöyle tertemiz çıkması çok zaman aldı. Tam ondan kurtulduk derken şimdi de işemeye başladı.
Geçen gün giymek için çorap çıkarmıştım sonra içeri gittim. Çorabı oynayıp yere düşürmüş sonra da üstüne işemiş. Ben de alıp giydim. Çorap neden ıslak yaa diyorum. Ayağıma çiş giymişim meğer tabi ıslak olur
Kizisma donemine girdiyse subsira kisirlastirmaz diye biliyorum.hormonlarin duzene girmesini bekliyor veterinerler genelde.
Sizin kedi banada ufak geldi.benim kedinin 2sininde yasini tam yasini bilemiyorum. Ufak olabi Sokaktan bulduğumda yarim.kilodan azdi.400 gr filandi. Suanda yasinda. Yada yasina girmek uzere. 4 kilo civari.aslan parcasi oldu. Disi erkek iriligi illaki fark eder ama yari yariyada fark etmemeli sanki.Kedimin çok küçük olması da beni biraz korkutuyor. Yavru kedi kadar kaldı. Kısırlaştırma zamanını ve kedimin minikliğini veterinerimizden öğreneceğim artık. Kafamda çok soru var. Veterineri biraz bunaltabilirim
Kedimin çok küçük olması da beni biraz korkutuyor. Yavru kedi kadar kaldı. Kısırlaştırma zamanını ve kedimin minikliğini veterinerimizden öğreneceğim artık. Kafamda çok soru var. Veterineri biraz bunaltabilirim
Kisirlasinca kilo alir 1-2 kilo. Benim kedican 3 kiloydu kisirlastirdigimizda, kidirlastirdiktan kisa sure icinde 5 kilo oldu. Fazlada almamasi lazim tabi.bizim hekim 6 kiloyu gecmesin demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?