kedimin tuvaleti :(

siz çok anlıyosunuz heralde böyle yaparak baya anladığınızı belli ettiniz. Soru sordum cevap vermek istemiyosanız vermeyın .böyle imali imali yazcaksanız hiç yazmayın.daha önce erkek kedi beslemediğim için bilmiyorm açık ve net belli ettim zaten bunu konuda erkek oldugunu yaşını yazdım ki acaba kızgınlaştığı içn mi bunlar oluyora getirmek için.

Kediyi sahiplenmeden önce hiç araştırma yapmadınız mı ? Onu geçtim dişi kediler erkeklerden önce kızgınlığa girer 5 yaşındaki kızınızı heralde kısır olarak aldınız bilmediğinize göre.

Size hayvan kaçar camdan atlar diyoruz ortada ciddi bir durum var siz koku derdindesiniz. Gerçekten sizin gibiler hayvan beslemesin o cana eziyet. Bi de cevap veriyorsunuz çat çat. Sanki haklı gibi.

Konu sahibine gereksiz atar yapıp olayı en hayvansever kim yarışmasına çevirmişler yine.. sanki kadın kedi kesip yiyor :D
Sen bu ukalaları boşver, bi an önce güvenilir bi veteriner bulup kedini kısırlaştır. yukarda bi arkadas yazmış, kısırlaştırma sonrası verilecek mama çok önemli. hem böbrekler, hem de alınacak kiloları önlemek için.
Son olarak, o kokuyu çıkarmanın çaresi yok bildiğim kadarıyla :)

dediğiniz gibi oldu zaten yarın veterinere götürücem kısırlaştırıcam.EGO cu arkadaşı kenara aldık zaten ne yapmaya çalıştığı çok belli. ben işe başladığım için olduğunu bile düşünmüştüm çünkü 3 günlüktü ben bulduğumda ve yüzde 90 ölcekti ve yaşattım onu bana çok bağlı hiç yalnız bırakamıyorum biyere gidip kalamıyorum ve işe başladığım için olduğunu bile düşünmüştüm fakat kızgınlaşmış.herşeyi herkes bilcek diye bi kaide yok.

Hayır efendim kedi besleyen / köpek besleyen hayvan hakkında her şeyi bilecek, araştıracak.

ha bu arada VETERİNER HANIM ben HAYVAN ALMAM SAHİPLENİRİM HERKESİ KENDİN SANMA
Sokakta kedi çok ama balık ve özel kuşlar sokakta bulunmuyor malesef.:işsiz:
Sakin olun her işte bir hayır vardır
Bence buraya konu açması çok iyi olmuş
Çünkü ilk mesajımda verdiğim bilgileri asla söylemiyor veterinerler
Kısırlaştırma diyorsunuz parayı almak için hayvanı kesip biçiyorlar
Böyle konular sayesinde hem konuyu açanı, hem de bu tür şeyleri araştıranları bilgilendirmiş oluyoruz
Hayvanın koku bıraktığını herkes biliyor ama operasyonun şartlarını bilene bunca açılan hayvan konusunda hiç rastlamadım, bir sürü insanı da özelden ya da konularına yazarak bilgilendirdim, hayvanın hayatı için çok önemli bir konu bu, erkek kedilerin kısırlaştırılması azami özen isteyen bir iş.
Sakinim inan, insan gibi yorum yapsa sorun olmazdı zaten. Ben yorumumu yazdım alıntılamak mecburiyetinde değil kendine çok güveniyorsa. Banlanma pahasına cevap vericem yani konuşma adabını bilmeden gelmiş burda bilgi kasıyor konu sahibi.

haahahahahha balık ve kuş besliyosun bayaaaaa bilgilisin nerden mezun oldunuz veteriner hanım sdjfnjfgdjfgnjd aksam aksam hadi allaşkına ya senle mi uğraşcam sokaktaki kedileri veterinere götürüyom ben :KK70: ha bu arada benımde 50 ye yakın lepistesim var bahcemdede hergün kumrulara kargalara ekmek ıslatıyorum cok büyük iş başarıyosun cins balıklarınla ve kuşlarınla :KK59: hava atma sokak hayvanlarına yemek ver kutu yap tamam mı canım sonra konuş benimmle aramızda uçuurum var balıklarla çözülmez :)
Ne kadar da hayvanseversin ya gözlerim yaşardı. :işsiz: balık ve kuş beslemeyi küçümseyen bir kişiliksin anlaşılan. Merak etme sokağa kapta koyuyorum su da yemek de. Bir sen mi akıllısın? Önce kendini eğit sonra hayvan eğit. Yazık o hayvancağızlara kaçıp kurtulsalar bari elinden. :işsiz:

Bazen insanlar sırf burada ego kasiyorlar diye düşünüyorum.
Kadın cocuk doğuruyor da o canlının dört dörtlük her şeyini biliyor mu ?
Yıllardır işemiyor ya bu kedi daha yeni olan bir olay konu sahibide bilmiyormuş sormak istemiş. Belki veterineri arayacak derecede olduğunu bilemedi konunun.
Gereken önlemi hemen alacagini saniyorum zaten.

Bu mesaj banaysa ego kasmıyorum öyle uğraşlarım yok.

Hayır efendim kedi besleyen / köpek besleyen hayvan hakkında her şeyi bilecek, araştıracak.
Her şeyi bilecek diye bir şey yok.
Ama elbet araştıracak.
Buraya açtığı konu da bi nevi araştırma. bak herkes cevabını vermiş.
kadına yüklenmeyin yahu, hepimiz hayvanseveriz, düşmanlık yok :)

Konu sahibine gereksiz atar yapıp olayı en hayvansever kim yarışmasına çevirmişler yine.. sanki kadın kedi kesip yiyor :KK70:
Sen bu ukalaları boşver, bi an önce güvenilir bi veteriner bulup kedini kısırlaştır. yukarda bi arkadas yazmış, kısırlaştırma sonrası verilecek mama çok önemli. hem böbrekler, hem de alınacak kiloları önlemek için.

Gereksiz atar değil hanımefendi. O kedi camdan ya da balkondan atlayıp ölse daha mı iyi ? Ben de kediler hakkında herşeyi kedimi sahiplendikten sonra araştıra araştıra öğrendim. Hani ayrıca kedilerin kızıştığı bilinmeyecek bir şey değil Mart ayı espirisi bile vardır.

Her şeyi bilecek diye bir şey yok.
Ama elbet araştıracak.
Buraya açtığı konu da bi nevi araştırma. bak herkes cevabını vermiş.
kadına yüklenmeyin yahu, hepimiz hayvanseveriz, düşmanlık yok :)

Tamam sizin güzel hatırınız için öyle olsun o zaman :)

Tartismayin lutfen. zaten bir avuc insaniz hayvana saygı ve sevgi duyan, ona yuvasini acan... biz de birbirimizi yersek hic olur mu?
Hay ağzını öpeyim :p ben de bunu diyorum. hadi gidip kedilerimize sarılalım şimdi.
Bugün de amma kedili konu var haa

Sokakta kedi çok ama balık ve özel kuşlar sokakta bulunmuyor malesef.:işsiz:

Sakinim inan, insan gibi yorum yapsa sorun olmazdı zaten. Ben yorumumu yazdım alıntılamak mecburiyetinde değil kendine çok güveniyorsa. Banlanma pahasına cevap vericem yani konuşma adabını bilmeden gelmiş burda bilgi kasıyor konu sahibi.

Ne kadar da hayvanseversin ya gözlerim yaşardı. :işsiz: balık ve kuş beslemeyi küçümseyen bir kişiliksin anlaşılan. Merak etme sokağa kapta koyuyorum su da yemek de. Bir sen mi akıllısın? Önce kendini eğit sonra hayvan eğit. Yazık o hayvancağızlara kaçıp kurtulsalar bari elinden. :işsiz:

Bu mesaj banaysa ego kasmıyorum öyle uğraşlarım yok.

Ben genel olarak yazdım sana özel degildi canim konuyada özel degildi tamamen gördüğüm tavri yazdım.
Senim uyarmalarini okudum gayet yerinde bilgiler ama konu sahibini kirmis. Konu sahibide bence cok hayvansever birisi ve uzerine haksiz yere cok gidilmis. Şurda hayvansever olarak birbirimize destek olalim istiyorum. Aranizdaki kirginligi duzeltmenizi istiyorum ve bekliyorum. Butun hayvanseverlere canlilari sevenlere sevgiler♥

Ben genel olarak yazdım sana özel degildi canim konuyada özel degildi tamamen gördüğüm tavri yazdım.
Senim uyarmalarini okudum gayet yerinde bilgiler ama konu sahibini kirmis. Konu sahibide bence cok hayvansever birisi ve uzerine haksiz yere cok gidilmis. Şurda hayvansever olarak birbirimize destek olalim istiyorum. Aranizdaki kirginligi duzeltmenizi istiyorum ve bekliyorum. Butun hayvanseverlere canlilari sevenlere sevgiler♥
Benim yorumum onu kırdıysa "yorumunuz beni kırdı ben ilgili biriyim ama bu ayrıntıyı farkedemedim" diyebilirdi. Çünkü ben direkt ona yönelik hayvan hakkında bilgin yoksa besleme! demedim ortaya yazdım. Ve verdiği cevapları görüyorsun dalga geçer gibi konuşma adabından bi haber. Hayvansever olduğundan şüpheliyim mervecim baksana beslediğim kuşu balığı küçümsedi :) kendisi jaguar besliyor sanki, neyse :)

Benim yorumum onu kırdıysa "yorumunuz beni kırdı ben ilgili biriyim ama bu ayrıntıyı farkedemedim" diyebilirdi. Çünkü ben direkt ona yönelik hayvan hakkında bilgin yoksa besleme! demedim ortaya yazdım. Ve verdiği cevapları görüyorsun dalga geçer gibi konuşma adabından bi haber. Hayvansever olduğundan şüpheliyim mervecim baksana beslediğim kuşu balığı küçümsedi :) kendisi jaguar besliyor sanki, neyse :)

Sende haklisin oda hakli ne desem ki şimdi :)
Insallah tatlıya baglanir konu.

Lütfen sakinlik içinde paylaşımda bulunalım arkadaşlar..

Yaşından eminsen kısırlaştır, 1,5 yaşı geçmesi gerekli
Erkek kedilerde kısırlaştırma ciddi bir sorun
İşlem sırasında idrar kanalı kısaldığı için böbrek hastası olabiliyorlar
Kısırlaştırma sonrası kaliteli , böbreği zorlamayacak bir mama ile beslenmeli ve içtiği su miktarı kontrol edilmeli
Ayrıca operasyonu işinin ehli bir hekim yapmalı
Sokak arası tabir edilen yerlere güvenmeyin sakın, hatalı bir operasyon ortalama on yıl hasta bir hayvana bakmanızı gerektirebilir. Hem hayvan hem sizin için çok zor olur, bunu yaşadığım için erkek kedilerin kısırlaştırılması konusunda çok temkinli davranıyorum. Dediğim gibi öncelikle yaşından emin olmalısınız yani hayvanın üriner sistemi yetişkinlik düzeyine gelmiş olmalı.

Hoppa

Kediyi sahiplenmeden önce hiç araştırma yapmadınız mı ? Onu geçtim dişi kediler erkeklerden önce kızgınlığa girer 5 yaşındaki kızınızı heralde kısır olarak aldınız bilmediğinize göre.

Size hayvan kaçar camdan atlar diyoruz ortada ciddi bir durum var siz koku derdindesiniz. Gerçekten sizin gibiler hayvan beslemesin o cana eziyet. Bi de cevap veriyorsunuz çat çat. Sanki haklı gibi.

dişi kedimi 5 aylıkken aldım kan geldiği anda gdip kısırlaştırdım kendi kafanızda kurduğunuz bilmediğiniz işlererle beni yargılıyosunuz neyin ne olup bittiğini bilmeden çok komiksiniz.erkeğide kısırlaştırdım bugün cümleten duyurulur.

Konu sahibine gereksiz atar yapıp olayı en hayvansever kim yarışmasına çevirmişler yine.. sanki kadın kedi kesip yiyor :KK70:

teşekkür ederim oğluşumı kısırlaştırdım halimizden memnunuz koltuğu atcaz galiba :D

Ben oglumu bi veteriner den sahiplendim mesela..ve surekli irtibat halindeydik kisirlastirma zamanı geldiğini söyledi ve kisirlastırdıktan sonra tuvalet sorunu arttı hekim yaa hanii mesela kedinin diyet mama kullanması gerektigini soylemedi şunu şöyle yap bunu böyle yap demedi ve daha 1yaşına girmemisti oglusumun.. Hadi ben bilmiorum okumuşta hekim olmuş dimi.kedim bi gun ateslendi de baska hekime goturunce ogrendim bazi seyleri sonra daha da arastiripbbilgi sahibi oluyorum..hergün beddua ediyorum o kadına.. cunku kisirlastirdiktan sonra tuvalet sorunu arttı sürekli tuvalette ve iki Gune kas kati kesilio kumu

Back
X