• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedisi olanlar yardım lütfen.

Esrabbb

💫
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.525
Puanlar
48
2 yaşında kedim var ve böbrek hastası. Değerlerinden dolayı kısırlaşamıyor. Şuan kızgınlıkta evde bağırıp bağırıp geziyor. Veteriner çiftleştirmeyi önermiyor çünkü kronik rahatsızlığı var. Çiftleşirse doğacak bebeklerinde rahatsız olma ihtimali olduğunu söylüyor bende o günaha girmek istemiyorum.

Sorum şu ki; Erkek kedisi olupta kızgınlık sürecini atlatan var mı? İnanın bağırmaları artık üzmeye başladı. Neler yapabilirim?

Valla işiniz zor, maalesef kısırlaştırmaktan başka bir çaresi yok. (çiftleştirmekle geçmez, zaten bu da veterinerin dediği gibi hata olur, ama yine de geçmez)

Kısırlaştırmadan zor yani tek seferlil bişey değil ki bu ve yaşı genç

2 yaşında kedim var ve böbrek hastası. Değerlerinden dolayı kısırlaşamıyor. Şuan kızgınlıkta evde bağırıp bağırıp geziyor. Veteriner çiftleştirmeyi önermiyor çünkü kronik rahatsızlığı var. Çiftleşirse doğacak bebeklerinde rahatsız olma ihtimali olduğunu söylüyor bende o günaha girmek istemiyorum.

Sorum şu ki; Erkek kedisi olupta kızgınlık sürecini atlatan var mı? İnanın bağırmaları artık üzmeye başladı. Neler yapabilirim?
Cathnip denilen bu kedi naneleri gerçekten kedileri sakinleştiriyor en azından benim kedimin sakinleştirmişti dedim kısırlaştırdıktan sonra birazcık agresif tavırlar sergilemeye başladı kedi nanesi kullandım güvendiğim veterinerim kediler için sakinleştirici her gün suyuna katılabilen damlalar olduğundan bahsetmişti özellikle yolculuklarda vesaire kullanabileceğimi söyledi ama onun dışında da bu şekilde kızgınlıkta vesaire olan kedilerde de kullanıldığınız duymuştu istersen sen de veterinerlere bir sor derim

Back
X