• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimle ilgili bir derdim var

Muhendoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
5.301
7.250
198
Kedim kaşıyarak yara yaptı yanağını veterinere götürdüm mantar değil dedi yara kremi verdi gönderdi yara iyileşti boğazlığı çıkartır çıkartmaz yine sertçe kaşıyıp kanattı

Ben her ihtimale karşılık mantar için krem sürüyorum yanağına. Yara kremi sürüyorum. Yine biraz iyileşti gibi ama boğazlığı çıkartsam yine kaşıyacak sanki

Böyle bir iki ay durması mı gerekiyor?
Nedir bu neden sürekli kasıyor ?

Bu kahverengi lekeler neden oluşuyor onu da anlamıyorum ben temizliyorum krem sürüyorum sabahına kahverengi

Eklentiler

• IMG_9525.webp
    IMG_9525.webp
    34 KB · Görüntüleme: 39
Başka bir veterinere götürün bence. Kediler yaralarını yalayarak iyileştirmek isterler, buna engel olmak çok zor. Kaşıyor dediğiniz patisini diline götürüp öyle temizlemeye çalışıyordur muhtemelen. Yüzlerini öyle temizliyorlar çünkü.

Başka bir veterinere götürün bence. Kediler yaralarını yalayarak iyileştirmek isterler, buna engel olmak çok zor. Kaşıyor dediğiniz patisini diline götürüp öyle temizlemeye çalışıyordur muhtemelen. Yüzlerini öyle temizliyorlar çünkü.
Öyle yapsa yalamaya çalışıyor derim öyle yapmıyor çok güçlü kaşıyıp kanatıyor

Küçük bjr yerdeyim tek veteriner bu. Aslında iyi bir veteriner kliniği komplikeli aletli falan baktı yani

Bende veteriner yanılıyor ya mantar

Kedim kaşıyarak yara yaptı yanağını veterinere götürdüm mantar değil dedi yara kremi verdi gönderdi yara iyileşti boğazlığı çıkartır çıkartmaz yine sertçe kaşıyıp kanattı

Ben her ihtimale karşılık mantar için krem sürüyorum yanağına. Yara kremi sürüyorum. Yine biraz iyileşti gibi ama boğazlığı çıkartsam yine kaşıyacak sanki

Böyle bir iki ay durması mı gerekiyor?
Nedir bu neden sürekli kasıyor ?

Bu kahverengi lekeler neden oluşuyor onu da anlamıyorum ben temizliyorum krem sürüyorum sabahına kahverengi
Başka bir veterinere götürün. Bazen o bölgede kediyi rahatsız eden bir şey olabiliyor, strese girdiğinde de kaşıma davranışı gösteriyor. Bir diğer ihtimal de nörolojik bir sıkıntı olması. Bunları ancak işini bilen bir veterinere giderek bulabilirsiniz.

Mama değişikliği yaptınız mı? Eğer aletle bakılıp mantar değil dendiyse alerjik reaksiyon olabilir.

Başka bir yerinde de var mı sadece o bölgede mi? Benim kedimde de yıllardır var bölgesel olarak tekrarlıyor fakat mantar değil. Stresten yapıyor. Hayatında bir değişiklik veya onu strese sokacak bir şey varsa ondan yapabilir. Biz virbac mamaya geçtik şu an sorun kalmadı birkaç haftadır yarası yok.

Ay çok üzüldüm ya ben

Back
X