kedinin sudan korktugu gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yenidennnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
289
169
103
Merhaba Kızlar hemen konuma geçmek istiyorum eşim asosyal özünde çok iyi biri çok temiz yakışıklı ev işlerini yapar yemek yapar saolsun beni kolay kolay üzmez kira fatura... gibi konularda sorumluluk sahibi gel gör ki adam evden cıkmak istemiyor kaç kez konustum yok istemiyor yani hafta içi işte yoruluyıor diye bulaşmıyorum cumartesi ses etmiyorum dinlensin eee pazar yine aynı dün artık sinirden agladım bende her dakka fıldır fıldır gezelim demiyorum ama insanın ruhu ara sıra nefes almak istiyor bir sürü arkadaşım var onlarlada cıkabilirim karısmaz ama ben eşimi istiyorum şimdi ister istemez söylenip gıcık gıcık davranıyorum bu bizim için kısır döngü allah askına bana akıl verin

çıkıp amaçsızca gezin mesela. onuda mı istemiyor. yani biriyle buluşma falan bende pek sevmem mesela.

Çok saçma . Çık gez, toz ye iç. Adam zaten sizi evde bekliyor olacak. Kaçmıyor ki,7/24 illa koca mı şart? Hem belki o da size özenir zamanla.

Çok saçma . Çık gez, toz ye iç. Adam zaten sizi evde bekliyor olacak. Kaçmıyor ki,7/24 illa koca mı şart? Hem belki o da size özenir zamanla.

onu düşündüm aramız açılır diye korkuyorum baskasına aileme faln anlatsam ee adam mükemmel derdin bumu diyecekler bu pazar deneyecegim bakalım

Eşiniz sevmiyor istemiyor diyo sizde sevdiğiniz şeylerden vazgeçmeyin. Siz dışarı çıktıkca oda evde kaldıkça bakarsınız size ayak uydurmaya başlar

çıkıp amaçsızca gezin mesela. onuda mı istemiyor. yani biriyle buluşma falan bende pek sevmem mesela.
geçen hafta kavga ettim arkadaşlarıyla çıkıyoruz çıkarsak eeee yeter be diye bagrıyordum en son :)

Zamanla bu durum biraz sizin gayretinizle normalleşecek
Bu defa siz eskisi kadar zevk almayacaksınız
Zamanla eşler birbirine benzer kavramı devre girer yani:)))

Zamanla bu durum biraz sizin gayretinizle normalleşecek
Bu defa siz eskisi kadar zevk almayacaksınız
Zamanla eşler birbirine benzer kavramı devre girer yani:)))

aynen o istedigi zaman ben istemeyecekmişim sanki

ben dışarı cıkmayan, bizimle gezmeyen bir eş ile yapamazdım ya gerçekten çok bunaltıcı..
kaç yıllık evlisiniz ?
hiç mi sıkılmıyor bu adam evde yahu ? insan buhran geçirir :110:

ben dışarı cıkmayan, bizimle gezmeyen bir eş ile yapamazdım ya gerçekten çok bunaltıcı..
kaç yıllık evlisiniz ?
hiç mi sıkılmıyor bu adam evde yahu ? insan buhran geçirir :110:

üç yıl ama hep böleydi ben artık sinir krizi geçiriyorum dün deli gibi sıkıntıdan halılarımı kedilerimi yıkadım en son kendimi attım banyoya

üç yıl ama hep böleydi ben artık sinir krizi geçiriyorum dün deli gibi sıkıntıdan halılarımı kedilerimi yıkadım en son kendimi attım banyoya
çok haklısınız.. eşiniz gerçekten çok tuaf.. yani 3 yılda nasıl değişmez bir insan
asosyal bir insanla herkes yapamaz .. tamam mükemmel olabilr belki ama
bir kusuru herşeyi götürüyor işte umursamamayı denediniz mi ? siz çıkın gezin dolaşın takılın arkadaşlarınız ile bir süre
bakımlı olun birde ona teklif bile etmeyin.
kendi arkadaşları ile buluşmazmı mesela eşiniz ?
yoksa sadece sizinle mi çıkmıyor tek çıkıyor mu ?

Başlığı görünce adam banyo yapmıyor herhalde dedim.. :olamaz:

Evcimen diye tabir edilen biri kendisi. Ben de evde zaman geçirmeyi severim ama onunki abartıymış. Hiç bir şey yapamazsam yürüyüş yapardım çocuktan önce. Artık keyfi gezmeye çok imkanım yok zaten. :KK48:
Konuşsanız da harekete geçmiyorsa bence söylenmenin anlamı yok. Boşuna. Tek takılın..

çok haklısınız.. eşiniz gerçekten çok tuaf.. yani 3 yılda nasıl değişmez bir insan
asosyal bir insanla herkes yapamaz .. tamam mükemmel olabilr belki ama
bir kusuru herşeyi götürüyor işte umursamamayı denediniz mi ? siz çıkın gezin dolaşın takılın arkadaşlarınız ile bir süre
bakımlı olun birde ona teklif bile etmeyin.
kendi arkadaşları ile buluşmazmı mesela eşiniz ?
yoksa sadece sizinle mi çıkmıyor tek çıkıyor mu ?

çıkmaz anacım çıkmaz eline utanmasa örgü alacak o derece evi seviyor bayılıyor bide sallanan berjerimiz var kedileride alıyor kucagına akşama kadar oyun oynuyor o bakımlı baya ama ben onu sollarım o konudada sıkıntı yok adam ev asıgı

Başlığı görünce adam banyo yapmıyor herhalde dedim.. :olamaz:

Evcimen diye tabir edilen biri kendisi. Ben de evde zaman geçirmeyi severim ama onunki abartıymış. Hiç bir şey yapamazsam yürüyüş yapardım çocuktan önce. Artık keyfi gezmeye çok imkanım yok zaten. :KK48:
Konuşsanız da harekete geçmiyorsa bence söylenmenin anlamı yok. Boşuna. Tek takılın..

çok konustum geçen hafta saçım basım dagılmış mutsuz halimi görünce konusamadı aglayacaktı söz verdi bu hafta baktım kahvaltıdan sonra balkon yıkamaya geçmiş dedim kızım yenidennn bu da gol degil geç otur salonda sende

çıkmaz anacım çıkmaz eline utanmasa örgü alacak o derece evi seviyor bayılıyor bide sallanan berjerimiz var kedileride alıyor kucagına akşama kadar oyun oynuyor o bakımlı baya ama ben onu sollarım o konudada sıkıntı yok adam ev asıgı
O zaman ypaacak birşey yok cok fazla kendi kendinize yeteceksiniz..
siz cıkacaksınız gezeceksiniz dolaşacaksınız.. sosyal çevrenizi genişleteceksiniz.. onunla gezmeyi birşeyler yapmayı unutacaksınız..
gerçekten normal değil eşiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X