kedinin sudan korktugu gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok konustum geçen hafta saçım basım dagılmış mutsuz halimi görünce konusamadı aglayacaktı söz verdi bu hafta baktım kahvaltıdan sonra balkon yıkamaya geçmiş dedim kızım yenidennn bu da gol degil geç otur salonda sende

Arkadaşlarıyla geziyormuşsunuz. Sizinle mi çıkmıyor bir tek?

Biz de eşimle tam tersi bir çiftiz aslında. Benim eşim evde oturmayı sevmez. Ben mesela pazar kahvaltısı keyfi yapalım gazete okuyalım falan isterdim. Ama eşim daha yatakta çok uyumayalım gün bitmesin diye konuşup dışarı çıkmanın planını yapardı. Evde kahvaltı yapsak da bitesiye hadi çıkalım derdi.
Ona sürekli ayak uydurduğumu farkettim.
Zamanla da alıştım bu duruma. Ama canım gezmek istemezse söylerdim o ev işlerine yardım eder nereye gidecekse giderdi.
Zaten artık çocuk sayesinde o da gidemiyor pek..

Eşinizin bu direnci neden anlaşılmıyor. O zaman siz de pasif direniş gösterin. Onun sevdiği şeyleri görmezden gelin mesela.
Sonuçta o da size duyarsız davranıyor..

Merhaba Kızlar hemen konuma geçmek istiyorum eşim asosyal özünde çok iyi biri çok temiz yakışıklı ev işlerini yapar yemek yapar saolsun beni kolay kolay üzmez kira fatura... gibi konularda sorumluluk sahibi gel gör ki adam evden cıkmak istemiyor kaç kez konustum yok istemiyor yani hafta içi işte yoruluyıor diye bulaşmıyorum cumartesi ses etmiyorum dinlensin eee pazar yine aynı dün artık sinirden agladım bende her dakka fıldır fıldır gezelim demiyorum ama insanın ruhu ara sıra nefes almak istiyor bir sürü arkadaşım var onlarlada cıkabilirim karısmaz ama ben eşimi istiyorum şimdi ister istemez söylenip gıcık gıcık davranıyorum bu bizim için kısır döngü allah askına bana akıl verin

Konunun başlığı ile içeriği arasındaki bağlantıyı açıklar mısınız?

onu düşündüm aramız açılır diye korkuyorum baskasına aileme faln anlatsam ee adam mükemmel derdin bumu diyecekler bu pazar deneyecegim bakalım
Yok ya niye açılsın. Sitem yapmadan ona teklif edin önce. Gelmiyorsa siz gezin, keyifli bir gün geçirin. Sonra dönünce de tüm yaptıllarınızı, gördüklerinizi, yediklerinizi ballandıra ballandıra anlatın. Neşeniz yüzünüzden aksın. Bence ya kıskanır, ya özenir zamanla, peşinize takılacaktır.

İyicene bir süslenin püslenin, bir kaç kez onsuz çıkın...

Adam diyecek Allah allah bu süs püs kime? Nereye gidiyor bu hatun?

Peşinize takılacak mecbur:KK70:

Arkadaşlarıyla geziyormuşsunuz. Sizinle mi çıkmıyor bir tek?

Biz de eşimle tam tersi bir çiftiz aslında. Benim eşim evde oturmayı sevmez. Ben mesela pazar kahvaltısı keyfi yapalım gazete okuyalım falan isterdim. Ama eşim daha yatakta çok uyumayalım gün bitmesin diye konuşup dışarı çıkmanın planını yapardı. Evde kahvaltı yapsak da bitesiye hadi çıkalım derdi.
Ona sürekli ayak uydurduğumu farkettim.
Zamanla da alıştım bu duruma. Ama canım gezmek istemezse söylerdim o ev işlerine yardım eder nereye gidecekse giderdi.
Zaten artık çocuk sayesinde o da gidemiyor pek..

Eşinizin bu direnci neden anlaşılmıyor. O zaman siz de pasif direniş gösterin. Onun sevdiği şeyleri görmezden gelin mesela.
Sonuçta o da size duyarsız davranıyor..

tamda cuk oturdu o bana duyarsız aynen öyle üzülmem umru degil

Benim eşim çok çok yoğun çalışıyor. Beraberken her yere gider geliriz yürümeyi sevmez yorgun olduğu için bi restaurantta oturur yemek yer kahve içeriz.
Ben mağazalara girip çıkarırken illa yanında ol demem o oturur ben alacaklarımı alırım.
Şehir dışına gittiği vakitlerde çok oluyor bazen onla gidiyorum bazen evde oluyorum. Evdeykende başımın çaresine bakmak zorundayım kendim çıkıp geziyorum.
Yani kocamla dip dibe olduğum zamanlar çok azdır.
Siz bana göre şanslısınız ki eşiniz evde. Siz planlarınızı ona göre yapmayın kendi başınızın çaresine bakın. Eşiniz iyi bir insanmış o yüzden bu konu için tartışıp ilişkinizi yıpratmayın.

Bi de biz doğu görevi sebebiyle köyde yaşıyoruz. Şehirde olsam çıkıp gezerim. Burda o imkanım da yok.

Benim eşim çok çok yoğun çalışıyor. Beraberken her yere gider geliriz yürümeyi sevmez yorgun olduğu için bi restaurantta oturur yemek yer kahve içeriz.
Ben mağazalara girip çıkarırken illa yanında ol demem o oturur ben alacaklarımı alırım.
Şehir dışına gittiği vakitlerde çok oluyor bazen onla gidiyorum bazen evde oluyorum. Evdeykende başımın çaresine bakmak zorundayım kendim çıkıp geziyorum.
Yani kocamla dip dibe olduğum zamanlar çok azdır.
Siz bana göre şanslısınız ki eşiniz evde. Siz planlarınızı ona göre yapmayın kendi başınızın çaresine bakın. Eşiniz iyi bir insanmış o yüzden bu konu için tartışıp ilişkinizi yıpratmayın.

evet burda o kadar kötü durumlar okuyoruz ki ben kendisine şükrediyorum böyle bir konu yüzünden yıpratmak kaybetmek istemiyorum ben bunalıyorum sadece bunuda kendi kendime çözücem sanırım

E bu benim babaam :KK48: aynı babamı anlatmissiniz.. Annem bazı haftasonları gezmek isterdi, her haftasonu olmasa da bazen sahile gidip oturalım bi çay içelim vs derdi. Annem alışveriş merkezlerinden pek hoşlanmaz mesela,yani mağaza mağaza dolasalim da demiyor. Öyle olduğu halde babam her haftasonu evde oturmak kitap okuyup müzik dinlemek oturduğu yerde uyuklamak istiyor :) babam hep der ki "şimdi oraya gidene kadar ne kadar trafik vardır biliyo musun insanı delirtir bütün hafta zaten trafik vs çekiyorum yoruluyorum, oraya gidilmez, buraya gidilmez çok kalabaliktir orası....." diyeeeee uzayıp gidiyor bahaneler :))) annem artık takmıyor alıştı kadincagiz. "Napalım tek kusuru bu olsun adam yoruluyor bütün hafta tabi" diye düşünüyor artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X