• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedinizin yanında sıcak içecek içiyor musunuz?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
böyle tuhaf sorularım çok olabilir ama benim yavru kedim aşırı hareketli olduğu ve üzerime sürekli atlayabildiği için artık kahve keyfini salonda yapamıyorum, ayrıca kapıyı kapatmak durumunda kalıyorum, mutfağa gelmesin diye. çok da kahve içerim. sizler napıyorsunuz :D

böyle tuhaf sorularım çok olabilir ama benim yavru kedim aşırı hareketli olduğu ve üzerime sürekli atlayabildiği için artık kahve keyfini salonda yapamıyorum, ayrıca kapıyı kapatmak durumunda kalıyorum, mutfağa gelmesin diye. çok da kahve içerim. sizler napıyorsunuz :KK70:
Zamanla alışır canim benim yaramazda sehpaya resmen uçuyordu:)
Şimdi umru bile değil.
O daha bebek annesi biraz büyüsün düzelir.

böyle tuhaf sorularım çok olabilir ama benim yavru kedim aşırı hareketli olduğu ve üzerime sürekli atlayabildiği için artık kahve keyfini salonda yapamıyorum, ayrıca kapıyı kapatmak durumunda kalıyorum, mutfağa gelmesin diye. çok da kahve içerim. sizler napıyorsunuz :KK70:
En son sallama çayımın sallanan kısmıyla oynamak isteyip alıp kaçmıştı 😂😂 her ter cay oldu kendi de yandı biraz o günden beri içmiyorum😊

Bu benim hiç aklıma gelmedi. Misafir varsa kedileri salona sokmuyoruz zaten ama yalnızsak hep içiyoruz kedinin yanında. Kedim benim kucağıma çıkar, oradan sehpaya çıktığı vs de oluyor, şimdiye kadar hiç kaza yaşamadık ama ben zaten kahveme vs süt koyuyorum, ılınıyor haliyle.

Back
X