Kedisi evden kaçıp bulan veya dönen kedisi olan var mı ?

Dua et canım benim ki birkere aşağı caddeye açılan yola girdi köpekten kaçarken ve o yoldan da bizim eve gelmek için dolmuşa biniliyor düşün..Öyle dua ettim ki akşam saatiydi bir de. Geliverdi çok şükür 💕 Yaa bir de ben şöyle birşey yapmıştım birkeresinde pusetiyle mahalleyi dolaştırdım evin yolunu öğrettim önce. Sonra yazın bir kere gitti ben de onu mahallede aramaya çıkarken kendi parfümümü bolca üstüme sıktım dolandım biraz eve geldim. Kokumu alsın gelsin diye sonra bi baktım geldi🙀
Etmez miyim adak bile adadım bulduğum an kurban kesip annemlerden alıp yanıma alacağım yavrumu.Parfümü nereden teğmin ettiniz ?

Kısır değildi,kısırlaştırılmasıda imkansıza yakındı zaten ben de kıyamıyordum ölür diye korkuyordum.Veterinere bile götüremezdik çok sinirliydi sevilmesine bile izin vermezdi annemde yaşıyordu zaten ama benim ilk kedimdi aklım onda iki haftadır gelmiyor.. Sizin kediniz ne kadar sürede döndü ?
tamam kisir degilse ciftlesmeye gitmistir. siz komşulara falan söyleyin mutlaka, bakkal cakkal varsa soyleyin. benim kedi ev arkadasimla ortak kedimizdi. onun memleketindeyken kacti. ciftlestikten sonra gelmis. bilmiyorum 7 gun mu 10 gün mu, oyle bir sey. konu komsu görünce tanımislar hemen - bizim kiz herkese haber verdigi için. oyle bulundu

Benim bir kedim evden kaçtı, 12-13 saat sonra gece saat 02.00de kendi kendine geri döndü. O sırada aramadığım yer almadı, en son sokaktaki çöp konteynerlerinde ölüsünü bile aradım, çok kötüydüm. Bir de yıllar önce annemin kedisi kayboldu. Bahçeye çıkıp gelen bir kediydi. 10gün sonra kedi kendi kendine döndü ama çok sonradan öğrendik ki meğer bir komşu almış onu arabayla uzak bir yere atmış. Oradan kedi kendi kendine 10 günde evin yolunu bulmuş gelmiş geri. Bu arada kediniz kısır mı? Eğer değilse çiftleşmek için kaçmış olabilir ve eğer kısırlaştırmazsanız tekrar kaçar. İnşallah bulursunuz.
Bu nasıl bir vicansızlık ya Allah belasını versin.Kedim kısır değildi ama yanında dişi bir kedide vardı aslında.

Apartmandan müstakil bir eve taşınmıştık. Bahçeye çıkmayı çok severdi bir gün ortadan kayboluverdi 10 gün sonra döndü. Bir daha da ölene kadar bahçeden dışarıya adımını atmadı.

Yillar once kisir olmayan bir erkek kedim vardi, bahcede bakiyordum, evde durmak istemiyordu, gezmeyi seviyordu, arada gider 1 hafta sonra gelirdi. Sonra mahalledeki baska bir kediyle kavga etmis, gitti bir daha gelmedi. Erkek kediler bolgesinde baskasinin ustunlugunu kabul edince birakip gidebilirmis. Kisir olmayan kediler gitmeye daha meyilli oluyor. O zamanlar kediler hakkinda pek bir sey bilmiyorduk, ilk baktigim kediydi, cok aradik bulamadik. 1 sene sonra mahalleye geri gelmis, biraz dolasmis gitmis. Artik her baktigimiz kediyi kisirlastiriyoruz o yuzden.

Evcilim iki sene kadar önce sabah sokak kedilerine mama verirken kaçmış farketmemişim. Tüm gün aradık ilanlar paylaşıldı kapıya kumunu koydum akşam 9 10 gibi sokaktaki kedilerim getirdi. Bi tane çok yaramaz bi yarı evcilim var (4 yaşında) doğduğundan beri beraberiz. Geceleri evde gündüz dışarda o gitti buldu geldi 😀 birde yarı evcil anne kedim var oda geçen sene kayboldu 5.Günün sonunda bulduk. Yarı evcilimi bulduğumuzda çok kötüydü hareket dahi edemiyordu hemen tedaviye başladık bir haftaya toparladı o gün bugündür evde dışarıdan çok korkuyor. Yarı evcilken evcil oldu.Benim kedilerim kısır buna rağmen kaçtılar malesef....

Ne kadar süre sonra geri döndü.Keşke gelse hergün aklım onda
Ay sattık dedim ama parayla vermedik galiba yanlış anlaşıldım. Yavrusu ile birlikte vermiştik yavru olan dönmedi annesi döndü geri. Çok hatırlamıyorum ama 1 hafta içinde döndü galiba.

Nasıl döndüler ne yaptınız ne kadar sürede döndüler lütfen anlatabilir misiniz ?
Kedi döner koku falan buluyor bazıları ama biri gözüne kestirip eve kapatırsa biraz zor gibi :(

Back
X