Kızlar kedim derisindeki bir yaraya mudahale edilmesi icin anestezi olacakti. Almisken traşini da yaptiralim dedik. Operasyondan sonra ayilmadan tras ettiler ek narkoz almadi yani. Ama tras olunca sarilik oldugunu farketti veterinerimiz. Koltuk altinda kulak iclerinde ve gozlerinde( ben farketmesemde) sarilik varmis. Universite hastanesine yonlendirdi pazartesi goturucez ins.
Internette hep kotu tablolar, kotu sonuclarla karsilastim. Daha once kedisi sarilik geciren var mi cok korkuyorum kedime bisey olacak diye.
Bir de dun aksam eve geldiginden beri titriyor. Traştan mi yoksa hastaligindan mi bilmiyorum. Veteriner karacigerden olabilir diyor ama oyle olsa 2 gun once de titremezmiydi. Sizin kedileriniz tras sonrasi nasil oluyor?
Internette hep kotu tablolar, kotu sonuclarla karsilastim. Daha once kedisi sarilik geciren var mi cok korkuyorum kedime bisey olacak diye.
Bir de dun aksam eve geldiginden beri titriyor. Traştan mi yoksa hastaligindan mi bilmiyorum. Veteriner karacigerden olabilir diyor ama oyle olsa 2 gun once de titremezmiydi. Sizin kedileriniz tras sonrasi nasil oluyor?