yok cins kedi almak istemedim barınaktan bir can kurtarmak istedim ve bu kız geldi hareketli olmasından şikayetçi değilim kesinlikle ısırma sebebi o iki aylık süreç olabilir mi diye endişelendim. daha önce kedi beslemedim ilk deneyimim heyecanlıyımNormal bu kediden kediye değişiyor. Hepsinin huyu baska. İleride sakinleşebilir yada oyun oynarken böyle kalabilir :) cok cok şakın bisey istiyorsan british short hair almalıydın onlar gerçekten yumoş :)) ama ben hepsini cok severim.
İnan alakası yok. Mutlu, keyifli kedilerin yaptığını yapıyor. Senin endişe ettiğin şeyleri onun umursadığını bile sanmıyorum şu an. Ne yani köşe yastığı gibi bi köşede oturunca daha mı iyi .. Yalnız kedin biraz şımarık bizimki gibi şimdiden Allah sabırlar versin diyorum. Benim şu an bırak elimi kolumu vucudumda bile bi sürü imzası var. Onların tabiatı bu. Sana önerim sen de onu ısırinanın sadece bundansa çok mutlu olacağım dediğim gibi iki ay karantinada kalınca onun güvenini mi sarstık diye endişeleniyordum çok sevindim :)
evet varOyun oynuyordur. Yeterince oyuncağı var mı?
aynen daha az önce geldi bilgisayar başındayım kucağıma atladı 10 dk sevdirdi okşattı kendini sonra da uuf yeter yapıp pati attı yatagıma gecti beni kesiyor uzaktan:)Evet bizimki de aynen öyle yapıyor, sakince okşayabildiğim zamanlar çok kısıtlı onu okşamak için gece 04:00 te uyanıyorum ve sadece 10 dakika sevebiliyorum uyuyakalsam uyandırıyor :)
benım kedım kucukken sevdırırdı, buyuyunce yanımda yatmamaya sevdırmemeye basladı. cınsının ozellıklerı oyleymıs. ben tekrar alıstırmak için onunla oynuyor. yanımdan ayrılmaz hıc ama sevdırmezde. iple oynamaya bayılır. oyun ısteyıncede gelerek sevdırıp oynar. bence arka arkaya hergun oynatın ama zorlamadan. severkende cok fazla sıkmayın bır sure sonra kendı gelıp sokulmaya baslayacaktır dıye dusunuyorum. severkende ozellıkle kuyruk kısmını ve boynunun altını kasıyın sevmeye kasıyarak baslarsanız hosuna gıder.Merhaba arkadaşlar, benim calico cinsi dişi bir kedim var 5 aylık yaramaz, çok tatlı. Barınaktan 1,5 aylıkken sahiplendik ve ilk başlarda çok hastalık geçirdi, mantar oldu tedavisi boyunca mecburen bizden ayrı kaldı, evimizin bir odasında iki ay boyunca yalnız kalmak zorunda kaldı ama her gün onunla özel olarak ilgilendim çok şükür artık iyi ve birlikte diğer odaları paylaşabiliyoruz ama o küçükken bazı alışkanlıklar kazandıramadığımız için bize karşı zaman zaman saldırgan davranıyor, okşarken bir anda ısırmaya başlıyor, aramızda güçlü bir bağ olduğunu düşünmüyorum onun bizi sevmesi için ne yapabilirim.
teşekkür ederim :)benım kedım kucukken sevdırırdı, buyuyunce yanımda yatmamaya sevdırmemeye basladı. cınsının ozellıklerı oyleymıs. ben tekrar alıstırmak için onunla oynuyor. yanımdan ayrılmaz hıc ama sevdırmezde. iple oynamaya bayılır. oyun ısteyıncede gelerek sevdırıp oynar. bence arka arkaya hergun oynatın ama zorlamadan. severkende cok fazla sıkmayın bır sure sonra kendı gelıp sokulmaya baslayacaktır dıye dusunuyorum. severkende ozellıkle kuyruk kısmını ve boynunun altını kasıyın sevmeye kasıyarak baslarsanız hosuna gıder.
Nasıl tatlısınız, barınaktan kedi almanız mükemmel bir davranış.yok cins kedi almak istemedim barınaktan bir can kurtarmak istedim ve bu kız geldi hareketli olmasından şikayetçi değilim kesinlikle ısırma sebebi o iki aylık süreç olabilir mi diye endişelendim. daha önce kedi beslemedim ilk deneyimim heyecanlıyım
Konu ile alakasız daNasıl tatlısınız, barınaktan kedi almanız mükemmel bir davranış.
Benim de 3 kedim var. En yaşlıları da 12. yaşına giren huysuz calico kızım. Hamurları biraz cadı söyleyeyim. O da severken gaza gelir iki yalar sonra ısırır.
Onunla sürekli konuşun, sevme sesinizi tanısın. Severken sakin ve özenli yaklaşın, hoşlanmadığı yerlerine dokunmayın. Çocuğunuza da tembihleyin. Isırmaları can yakıcı düzeydeyse mutlaka gülmeden istikrarlı bir şekilde sert bir ses tonuyla kızın. Tok bir hayır işe yarar. Zamanla kızma tonu sevme tonu ne ayırabiliyorlar. Bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
Yeni bebeğinizle mutluluklar :)
Haklısınız az buz bir emek vermiyoruz :)Konu ile alakasız da
bende de 3 kedi var
3 çocuk anasıyım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?