En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Bura derken kk yi diyosan antika sayilmasamda yakinim:)) bu bolumude biliyodumda burdaki tatli cadilari yeni kesfettim diyeyim, birde nevosun tatli dili:)

Evvelsi gundu evet @GangstaWalk in konusunu ele gecirmistik:)
Yok KK yi demedim tabi:)) yarisma yemek konusunu dedim.
Kizlar super masallah ben de ramazan sofralari bildiriminde kesfettim:)) ben de biraz olsun pismek icin bir de guzel sohbetlerine eslik etmek icin geliyorum . Sagolsun nevoss ille katilman gerekmez sohbetimize katilirsin dedi. Ki herkese diyormus
Ama sen katildin bile bravo

bundan once tavuk yemegi icin oy kullanmistim
Galiba.. neyse nevreste bana bdv a takiliyon ugramiyon dedi bana:) icerlemisim derken kazen banada bildirim atinca konuda kek olunca.. dedim kizim katilirsanbuna katilirsin:)

Sen katilmadin mi? Katilsana heyecan olur:)) bak Nevreste beni nasil islediyse.. aglarina dustugum yetmiyo gibi birde sizleri aga katmaya calisiyom:) benbi gun once katilcam dedim ertesi gun yaptim yolladim valla. Kazanamasamda spor olsun diye bana hediye verirler herhalde:))

Tabi biraz kaynaşınca sende gelenleri katılmaya ikna etmeye başlayacaksın

Harikasınız valla hanımlar 200 küsür sayfa muhabbeti bir çırpıda güle eğlene okudum çok tatlısınız maşallah biz köyeydik dünden beri erişte yaptık filan kış hazırlığı vardı oğlumu uyuttum bende yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı muhabbetler

Sana da iyi geceler olsun canım

Kuzuum bana ninniye de gerek yoook 5 kala :))
Haydi iyi gecelee kizlarr.
Ben de çok yoruldum bugün, artık dinlenmek istiyorum

Hayırlı geceler olsun herkese
Iyi geceler hepinize:))

Hepinize hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…