En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Maşallah Allah bağışlasın,:nazar: benim daha 1 tane. Allah nasip ederse bi kardes daha istiyoruz, bakalım hayırlısı olsun. :KK25:
Allah gonlunce versin herkese versin:) ben sen benden buyuksun saniyodum, nevresteyide ole saniodum gerci cocuklar boyunca masallah kiskaniyom onu

Aaah canım:KK15: küçük bi kaçamak dan bişey olmaz belki, bir dilim börek:süslü:
Sen neler diyosuunnn :eek: of of offff o böreği koklamak bile yasak :mad: bi kaptan var dillere destan. Şu yazdığımı görse var yaaa :rolleyes: kendi görmese bissürü ajanı var burda başta Nevreste Nevreste sonra dedikoducu deynepnaz deynepnaz bi de @kaRamMell var :KK51: amerikanın ajanlarından beter onlar. Ba ba baa teşkilata bak, yemek topiğine ajan editör yerleştirmiş adamlar :D

Allah gonlunce versin herkese versin:) ben sen benden buyuksun saniyodum, nevresteyide ole saniodum gerci cocuklar boyunca masallah kiskaniyom onu
Amin canım. Ben 26 yaşındayım, siz benim ablalarımsınız:KK45:
Sen neler diyosuunnn :eek: of of offff o böreği koklamak bile yasak :mad: bi kaptan var dillere destan. Şu yazdığımı görse var yaaa :rolleyes: kendi görmese bissürü ajanı var burda başta Nevreste Nevreste sonra dedikoducu deynepnaz deynepnaz bi de @kaRamMell var :KK51: amerikanın ajanlarından beter onlar. Ba ba baa teşkilata bak, yemek topiğine ajan editör yerleştirmiş adamlar :KK70:
:skandal:ozaman çok dikkat et. Tehlikeli sularda yüzüyorsun. Hem yemek yap sen binbir uğraşla, bir gram yeme. Olacak şey değil,:KK53: Nevreste Nevreste etiket yapıyor sana bide kek yap diye. :skandal: bide dedikodu yapıyor demek:olamaz:

(şuanda elinde merdane oklavasi vardır, yazıları gormese bari):KK53::KK53:

:skandal:ozaman çok dikkat et. Tehlikeli sularda yüzüyorsun. Hem yemek yap sen binbir uğraşma, bir gram yeme. Olacak şey değil,:KK53: Nevreste Nevreste etiket yapıyor sana bide kek yap diye. :skandal: bide dedikodu yapıyor demek:olamaz:

Ahahhah anında aöyle kaptana nevoş :D yap ama yeme diyo, göster ama elletme :rolleyes::rolleyes:

:skandal:ozaman çok dikkat et. Tehlikeli sularda yüzüyorsun. Hem yemek yap sen binbir uğraşla, bir gram yeme. Olacak şey değil,:KK53: Nevreste Nevreste etiket yapıyor sana bide kek yap diye. :skandal: bide dedikodu yapıyor demek:olamaz:

Ay canim sen minnakmisdin daha:)) yaparsin cocuk daha vaktin bol :)

Elalis Elalis valla yemek topicinde diyet ne kadar ise yararki:))

Back
X