En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim canım.Bana kalsa hazır yufka kullanırım da bizimkiler sevmiyor.Oğluma göre en kötü el açması börek,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyiymiş.:deli:

Ne sandındı:KK53:Yarısı peynirli yarısı patatesli,eşim peynirli seviyor oğlum patatesli ,ben ıspanaklı seviyordum ama kim ayıklayıp yıkayacak :KK53:

Bulmuşsun bez ,sonradan öğrendiğim kadarıyla:halay:

Teşekkür ederim canım:KK37:

Ben de tatilde börek açtım nolmuş yani:63:Bir de benden tatilde kek bekliyorsunuz:63:

Sen de çek gönder:KK45:

Dışarıdayım şimdi, eve geçince kalanları çekip yollarım. :kk77:
Bir tepsi kıymalı, 1 tepsi patatesli, 1 tepsi de peynirli yaptım. Arkadaşları çağırdık çoğu yendi :KK70:

Real hayattada boleyim :) hatta daha beterim bazen:) yasta nerdeyse oldu 40 olnuyo bole aslinda : ( benden kucuklere bakiyom bazen bi oturaklikar bi agirlar ciddiyet :) iki dk onlar gibi olayim diyorum ama 3. Dk da gulmeye basliyorum : ( durumum hic iyi degil bence

Real hayattada boleyim :) hatta daha beterim bazen:) yasta nerdeyse oldu 40 olnuyo bole aslinda : ( benden kucuklere bakiyom bazen bi oturaklikar bi agirlar ciddiyet :) iki dk onlar gibi olayim diyorum ama 3. Dk da gulmeye basliyorum : ( durumum hic iyi degil bence
Bence en güzeli canım:)Yaşın ne önemi var:)

Back
X