En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Sende mi brütüs
Mesela geçen sefer he nin tavuğu bana göre kusursuzdu. Ama aldığı oy beni şok etti.
Doğru, şimdi hangisi birinci olmaya yakinsa oy ona veriliyor bence. Senin tarife güzeldi ben bayankus ve senin tarif arasında kaldım. Elim ona gitti ve birinci oldu iki oy kullanma hakkımız olsaydı, sana verecektim
hmm anladım gereksiz alınganlık yapıyoruz yanii... anladım ben mesajı aldım tatlım canını sıkma
Niye canımı sıkim ki, sizde canınızı sıkmayın. Hayat o kadar boş ki,eglenin geçin

Allah yardımcın olsun canımKendini sakın zorlama uygun olursan yaparsınAllah'a emanet olun

Aynen işte o an insanın canı ne çekerse ona gidiyo oy. Sunumun da mutlaka etkisi var ama tamamen damak tadıyla alakalı diye düşünüyorum. Mesela havucu sevmeyen biri, ben o keki gelin de etsem vermez yani :)

Kuzun Allah yardımcın olsun, su gibi geçsin ayların. Sağlıkla al kucağına inşaallah
Ama bu kategoride zorlama sen kendini, sıcaklarda ne gerek var dimi
Çok sağol canım.
Sen yine döktürmüşsün havuçlu keki sevmeyen çok nadirdir bence.
Ben risk alacağım çoğunluğun sevmediği bir malzemeyle katılacağım. Ben sevmiyorum o yüzden de böyle düşünüyor olabilirim.

Allah yardımcın olsun canımKendini sakın zorlama uygun olursan yaparsınAllah'a emanet olun
insallah canım nevoşum.

Senden de korkuyorum katılmayaydın iyiydi

Tabağa sığmaz diye koymadım kuzum

Çok teşekkür ederim bebekim beğendiysen ne mutlu hepsi bitti yendi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…