İlk görüğümde ketçap sandım neden diye sor ?
Eşime dedim ki git su pasta süslerinden al dedim . Oda dediki al ketçapı susle sonra silip yeriz dedi
Saçmala len deyip zorla aldırdım
İlk görüğümde ketçap sandım neden diye sor ?
Eşime dedim ki git su pasta süslerinden al dedim . Oda dediki al ketçapı susle sonra silip yeriz dedi
Saçmala len deyip zorla aldırdım
Hahahahahahahahhahaha
Ayy kız ben başka kek yapıcaktm o da olmadı karamelli kaldı bende üzerine dökeym dedim artık
Aslnda çikolata yapacaktım o da kalmamış
Şimdi bir de ketçap sanarlarsa hiç oy alamam
Ya o da bir şey mi :)
Ben yazlıktayım, ne kalıp var, ne mikser :))
Blender ın mikser ucu iş gördü, onun da devri falan ayarlanmıyor.
Kalıp yerine de bir borcam kullandım yağlı kağıt ile.
Şu an kara kara düşünüyorum, sunum için ne yapacağımı :)) artık Çimen üstü piknik konsepti uyar buraya.
Ya o da bir şey mi :)
Ben yazlıktayım, ne kalıp var, ne mikser :))
Blender ın mikser ucu iş gördü, onun da devri falan ayarlanmıyor.
Kalıp yerine de bir borcam kullandım yağlı kağıt ile.
Şu an kara kara düşünüyorum, sunum için ne yapacağımı :)) artık Çimen üstü piknik konsepti uyar buraya.
Canım hiç aklımda yoktu.Çocuklar kurstaydı.Saat 15:30'da gidip eksikleri alıp yapayım dedim.16:30 da eve geldim...Hemen başladım.1 saat içinde hepsi hazırdı:)Yani benim amacım katılmak,farklı bir tarif paylaşmak:)Siz beğendiyseniz daha ne isterim:)
Ama az önce sunumda bir hata yaptığımı farkettim.Acaba farkeden oldu muBilerek yapmadım:)
Kek fırında :)
İlk defa denedim, çok merak ediyorum gerçekten 2 malzeme ile kek olur mu diye.
Olursa hep birlikte göreceğiz, olmazsa da buraya tarifi yazayım da başkası denemesin :)))
Kızlar oğlanı öğlen uykusuna yatirip efsane bir kek yaptım ama malesef konuyu açamadan Salih uyandı
Akşam babası gelsin onun ustune atip hemen konu açacağım inşallah. Parmaklarınızı yemeğe hazır olun
Canım hiç aklımda yoktu.Çocuklar kurstaydı.Saat 15:30'da gidip eksikleri alıp yapayım dedim.16:30 da eve geldim...Hemen başladım.1 saat içinde hepsi hazırdı:)Yani benim amacım katılmak,farklı bir tarif paylaşmak:)Siz beğendiyseniz daha ne isterim:)
Ama az önce sunumda bir hata yaptığımı farkettim.Acaba farkeden oldu muBilerek yapmadım:)
Gerçekten abartısız söylüyorum enfes güzel görünüyor...
Kelimelerde belki cumle hatalarim olabilir...
Ama ba-yıl-dımmm...
Kesinlikle deneyeceğim
Ellerine sağlık ...
Yaş kaç?
Bunun tecrübeyle alakasi olduğunu düşünüyorum ...
Hatanın gösterileceğini sanmiyorum...
O güzel görüntü hatayı kamufle edecek:)
Gerçekten abartısız söylüyorum enfes güzel görünüyor...
Kelimelerde belki cumle hatalarim olabilir...
Ama ba-yıl-dımmm...
Kesinlikle deneyeceğim
Ellerine sağlık ...
Yaş kaç?
Bunun tecrübeyle alakasi olduğunu düşünüyorum ...
Hatanın gösterileceğini sanmiyorum...
O güzel görüntü hatayı kamufle edecek:)
Çok teşekkür ederim canım.İnan ben bu kadar beğeneceğinizi tahmin etmemiştim:)Yada her kategoride yaptıklarım beğeniliyor.Kibarlıktan bana gaz veriyorlar:)
Yaş 37 canım:)Daha öğrenmem gereken çok şey var ama yaklaşık 23-24 yıldır mutfağa ilgim var:)
3 takım fincanla kek yaptım.Sadece 1i ile sunum yapacaktım.O acele ile (hava kararmadan)1 fincanı yanlış koymuşum hem de önlerde duruyor