En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Cam şişe satan yerlerden alıyoruz canım biz kapak makinasıda orda satılıyor . Makina dediğime bakma oldukça ucuz bi alet :halay:

Kışın o kadar rahat oluyor ki anlatamam :eek: aç bir şişeyi dök yemeğe tamam rendeleme sıkıntısı yok ki kışın kapağını açınca taze domates kokusu , yazı anımsatıyor :KK36:
O zaman bizim bundan sonra şişe biriktirmemiz lazım:skandal:Ağız tadı ile yersiniz inşaallah:KK15:

Hayırlısı olsun canım:KK74:Yapamıyacaksan sakın uğraşma canım:KK19:Rabbim feraha çıkarsın inşaallah:KK200:
Dün biz dışarı çıkarken ocağın altı en kısıkta kalmış nasıl oldu anlamadık eşim ben ve arkadaşım kaç kere mutfaktaydık ben 3 saat mutfaktaydım. Dışarı çıkıp geri döndük sonra bi baktık ocak güzelce yanıyor . Eşim beni bıraktı halı sahaya gitti arabaya otoparkta park halinde çarptılar sinirlerimiz bozuk yemin ederim hahaha :KK45:

Dün biz dışarı çıkarken ocağın altı en kısıkta kalmış nasıl oldu anlamadık eşim ben ve arkadaşım kaç kere mutfaktaydık ben 3 saat mutfaktaydım. Dışarı çıkıp geri döndük sonra bi baktık ocak güzelce yanıyor . Eşim beni bıraktı halı sahaya gitti arabaya otoparkta park halinde çarptılar sinirlerimiz bozuk yemin ederim hahaha :KK45:
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun canım:(

Bazen aksilikler bir anda geliyor.:olamaz:Bundan sonra birşey olmaz inşaallah:)Herşeyde bir hayır vardır.:KK60:
Merkür garip hareketler yaptı ya ondan oldu tüm suçlu Merkür :duduk: yarın olma hayrola yapacağım güç bende herkesi yenerim bana madalya hediye et nevroşşşş:olamaz:

Back
X