• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
tuce_tuce tuce_tuce canım bugün nasılsın:KK15:Keki yapabildin mi?
İyiyim canım teyzemler kayseriden Diyarbakır’a doktora gelmişler bende o kadar yolu geldiniz niye bize gelmiyorsunuz dedim onlarda saolsunlar 200 km daha geldiler bizim için bizdeler şuan kek yalan oldu :KK45:

İyiyim canım teyzemler kayseriden Diyarbakır’a doktora gelmişler bende o kadar yolu geldiniz niye bize gelmiyorsunuz dedim onlarda saolsunlar 200 km daha geldiler bizim için bizdeler şuan kek yalan oldu :KK45:
Tamam canım hayırlısı olsun:KK200:O zaman pinkstrap pinkstrap kekini buraya ekleyebilir(yarışma için değil):KK45:

Tamam canım hayırlısı olsun:KK200:O zaman pinkstrap pinkstrap kekini buraya ekleyebilir(yarışma için değil):KK45:
Hahah tamam ay annemden başkası evimize gelmemişti babam bile evimi görmedi daha o yüzden teyzemlerin gelmesi şoka soktu beni ama çok mutlu oldum:halay:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Başka tarif kaldı mı:halay::halay:
Ben çok güzel tarifler var demiştim.Yoksa abartmış mıyım:KK45:Gelin siz yorum yapın bakalım:rapci:
Bu gece ilk mesajı düzenleyeceğim.Yarın sabah yolcuyum:KK45:
Valla tarifler yıkılıyor, yarışma çok çekişmeli olacak. :halay::halay::halay: Herkese başarılar, sanada hayırlı yolculuklar nevoşummmm:KK15::KK15::KK15:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Başka tarif kaldı mı:halay::halay:
Ben çok güzel tarifler var demiştim.Yoksa abartmış mıyım:KK45:Gelin siz yorum yapın bakalım:rapci:
Bu gece ilk mesajı düzenleyeceğim.Yarın sabah yolcuyum:KK45:
Ayy ben kaçıncı resmi seçsem bi gelsen konuma baksak nevroş kimse yokken :KK45:

Back
X