Oyumu dayanamadım ve günlerdir canımın çektiği, adını gördükçe içimin gittiği Emira SY
in suflesine verdim
Ablacığım artık bir sufle yapıverirsin dimi çok tatlı ve çok hamiş kardeşine
Ayakta alkılıyorum seniBüyük zahmet ,1 kere temizlemiş bulundum daha da kimse bana temizletemez
Eşim az önce aradı,diğer ortaklar kelle almıyor ,ne olacak dedi,kelle alınmaz mı şifa deposu dedim,ya temizlemesi dedi,yardım edersin temizleriz dedim.Ömrümde hiç kelle temizlemedim ,neye güvenerek dediysem gözleri bana baka baka nasıl temizlerimkara kara düşünüyorum
Yalniz "sufle" kelimesi bile basli basina agzimizi sulandirmiyor mu arada gelip yorumlari okuyup kaciyorum da, herkesin gonlunde yatan aslanin adi sufle sanirim :) yarisma icin + puan bence
Dimi ama
Gerçekten çok rahatım yaa. Bu kadar da rahat olunmaz ki Elalisduymasın ama Emira SY
alır bu maçı. Nasıl başladıysa öyle gidiyor bu oylama işi. Hamiş arkadaşım için oldukça stresli olacak ama bence gerek yok yani
Eloş sen alışkınsın zaten mağlubiyetin bir adım gerisinde olmaya , şapma
Dimi ama
Gerçekten çok rahatım yaa. Bu kadar da rahat olunmaz ki Elalisduymasın ama Emira SY
alır bu maçı. Nasıl başladıysa öyle gidiyor bu oylama işi. Hamiş arkadaşım için oldukça stresli olacak ama bence gerek yok yani
Eloş sen alışkınsın zaten mağlubiyetin bir adım gerisinde olmaya , şapma