Allah kolaylık versin canımKendine çok dikkat et canım.1 ay kadar özen göstermen gerekiyor.Dikkat etmezsen sonra problem olur.Yorma kendiniBırak çevrendekiler ilgilensinler.Sen bebeğin ile ilgilen sadece
Allah kolaylık versin canımKendine çok dikkat et canım.1 ay kadar özen göstermen gerekiyor.Dikkat etmezsen sonra problem olur.Yorma kendiniBırak çevrendekiler ilgilensinler.Sen bebeğin ile ilgilen sadece
İmajımı kurtarayım dedim ,baksana hemen dedikodu yapmaya başlamışsınız hazır kek koydum diyeDün kek yemedim ,bugünkü de Türk fincanı büyüklüğündeydi benimkiKıskandın değil mi
Canım kimseyi takma. Ben doğum yaptm kv su içme sakın sütünü cıvıklaştırır dedi şaka gibi
Doktorum en az 3lt su iç dedi
Bol süt için bol su içmek gerekiyor tabiki ben içtikçe eskidem böyle yapmazdık dedi durdu
Canım kimseyi takma. Ben doğum yaptm kv su içme sakın sütünü cıvıklaştırır dedi şaka gibi
Doktorum en az 3lt su iç dedi
Bol süt için bol su içmek gerekiyor tabiki ben içtikçe eskidem böyle yapmazdık dedi durdu
Canımın içi şimdi geldim sayılır. Oy bu sınav stresi bitti derken şimdi tercih dönemi başladı. Kaç saattir kafa patlatmaca. 3 yakın aile, çocuklar beraber girdi. Her kafadan bi ses çıkıyo kazan gibi oldu kafam
Canımın içi şimdi geldim sayılır. Oy bu sınav stresi bitti derken şimdi tercih dönemi başladı. Kaç saattir kafa patlatmaca. 3 yakın aile, çocuklar beraber girdi. Her kafadan bi ses çıkıyo kazan gibi oldu kafam
Oyyy kıyamam Allah yardımcınız olsunBen de foruma geliyor bize uğramıyorsun zannedip trip atayım dedim
Nasıl istediğiniz bölümler geliyor mu?Yazacak mısınız bir yerler
Nene tabi kiBu yıl kk enlerini yapalım ve onu enler kategorisinde En nene kategorisine oturtalım
Gördüm tabi ,o benim kkdaki en eski arkadaşım7 yıl olmuştur.
Kendisi 18 lik sarı bir çıtırdır HanimKelesimiGetir