Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keşke benim ki de öğrense artık. Evde tüm halıları topladım. Beni kandiriyor, var diyor, tuvalette yok diyor. Bazen yok diyor, iki dakika sonra altına yapıyor. Tuvalette isemiycemm diye diye ellerini birbirine vuruyor, bide baya sinirli bu yaşta bana kafa tutuyor hergele
Sagol hayatim.. eminim sizde olesinizdir:) cocuklarin pesinde kosunca oyle oldu biraz. Hayatimda en zayif halimdeyim suan.. bazen 49 olunca hemen kek borek toparliyorum sukur:) burasi iyi gelecek bana:))
Belki hazır değildir canım.
Benimki 1 yaşında şimdiden Ecenin Tuvalet Eğitimi adlı bi sesli kitap var ondan aldım. o tarz bişey alabilirsin sendr belki işe yarar.
Belki hazır değildir canım.
Benimki 1 yaşında şimdiden Ecenin Tuvalet Eğitimi adlı bi sesli kitap var ondan aldım. o tarz bişey alabilirsin sendr belki işe yarar.
Vişnenin aroması keklere çok yakışıyor, bayılıyorum, vişne vişneee
Bugün çok işim var yapamam tüller var asılacak, balkon yıkanacak
Biri yapsın gözümüzü doyuralım