En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Yaaaa sende kilo ne gezer:110:
Bana karşı savunma mekanizmasımı hazırladın:deli:
Nasılsın:KK19:
bir börek göbeğim var :27: bir oturuşta yarım tepsi yiyince bir aralar böyle oldu :)

idare ediyorum Nevoş'um, sıcaklardan mıdır nedir migren yakamı bırakmıyor şu sıralar. sen nasılsın :37:

bir börek göbeğim var :KK53: bir oturuşta yarım tepsi yiyince bir aralar böyle oldu :)

idare ediyorum Nevoş'um, sıcaklardan mıdır nedir migren yakamı bırakmıyor şu sıralar. sen nasılsın :KK37:
İyi madem kolay gelsin:)
Geçmiş olsun canım:KK200:
Ben de iyiyim çok şükür:)

İyi madem kolay gelsin:)
Geçmiş olsun canım:KK200:
Ben de iyiyim çok şükür:)
sağolasın canım:KK200:
kızlar döktürmüş yine ama o tuzsuz yok mu o tuzsuz.. yiyene kızar, yaptığı tarife bak:bicak: senden tarif yok mu:KK50:

Saat 9dan beri kasık ağrım var da canım. Korktuk doktora gittik, çok şükür bir sıkıntı yokmuş :KK37:
Geçmiş olsun canım benim bşy olmamasına sevindim yolu yarıladın zaten maşallah size büyüyor artık ya baskıdan dolayı da öyle ağrı hissetmiş olabilirsin

Geçmiş olsun canım benim bşy olmamasına sevindim yolu yarıladın zaten maşallah size büyüyor artık ya baskıdan dolayı da öyle ağrı hissetmiş olabilirsin
Olabilir canım. Kuzucuklar sağlıklı olduktan sonra ağrı sızı hiiiç önemli değil zaten :KK48: çok teşekkür ederim :KK74:

Back
X