En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste merhaba canım, kötü bir kaza geçirdim. sağ ön kol ulnar kemiğim açık kırık. 30 temmuzda ameliyatla plak takıldı ve zor yazıyorum. katılmayı çok isterdim. bugünlerde başımdan belalar ve kazalar eksik olmuyor. nazar mı göz mü bilmiyorum. sevgiler. katılanlara bol şans. hepinizi seviyorum

Canımmm çok çok çok çok çok geçmiş olsun yaaa :110:

Masallah mesai son gaz devam diyosunuz yani:)) valla gecmiyo gunler:)) su yarisma sureleri kisalsin bence:))

Alin benden size bugun gene kek yanindada borek :)) ikiside taze taze:))

Eklentiler

• IMG_6049.webp
    IMG_6049.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 35
Nevreste Nevreste merhaba canım, kötü bir kaza geçirdim. sağ ön kol ulnar kemiğim açık kırık. 30 temmuzda ameliyatla plak takıldı ve zor yazıyorum. katılmayı çok isterdim. bugünlerde başımdan belalar ve kazalar eksik olmuyor. nazar mı göz mü bilmiyorum. sevgiler. katılanlara bol şans. hepinizi seviyorum
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Kocasıyla arasını açar bu söz, haksız mıyım kardeş :sus:
Siteden kadınlar böyle diyor, neden profilimi donatmıyorsun diye kızmaz mı:KK53:
Kadın istese donatır demiş sende o zaman istemiyor mu demişsin yani karpuz kabuğu senden çıkmış kusura bakma :D :D ikinizin yorumları zaten beni çok güldürür çç :D

Masallah mesai son gaz devam diyosunuz yani:)) valla gecmiyo gunler:)) su yarisma sureleri kisalsin bence:))

Alin benden size bugun gene kek yanindada borek :)) ikiside taze taze:))
Ohh götür valla :olamaz:
Bende işyerımdeyım çok açıktım . o_O
Yemekte yedım oysakı benım bu boş boğazlılığım nolcak bılmıyorum :KK43:

Ohh götür valla :olamaz:
Bende işyerımdeyım çok açıktım . o_O
Yemekte yedım oysakı benım bu boş boğazlılığım nolcak bılmıyorum :KK43:
Kilo yoksa indir bacim sende:)) napiyim kek yarismasindan beri 3. Kek yapisim bu :)) valla ha bire ya biri istiyo ya bi yere yollamam gerekiyo.. bahaneyle ev halkida nasipleniyi:)) hakki helal et canim goz hakki oldu simdi : (

Çok geçmiş olsun:dua:

Kilo yoksa indir bacim sende:)) napiyim kek yarismasindan beri 3. Kek yapisim bu :)) valla ha bire ya biri istiyo ya bi yere yollamam gerekiyo.. bahaneyle ev halkida nasipleniyi:)) hakki helal et canim goz hakki oldu simdi : (
aa olur mu öyle şey .
Burası yemek bölümü heran yemek çıkar tabı kı senın sorumlulugunda değil o için rahat olsun :)

Kiz sen kek yarismasina katilmadin mi:) ne demek tatliyla aram yok :)) ayiptir solemesi boregi peynirli yaptim guzel olmustu..
Evet katıldım ama sevmiyorum eşim yiyor:KK53: ben sütlü tatlı olsun pasta türü olsun severim de kek ve Şerbetli tatlı aramam:KK45: evet böreğin su böreği gibi duruyor resimde:olamaz:

Evet katıldım ama sevmiyorum eşim yiyor:KK53: ben sütlü tatlı olsun pasta türü olsun severim de kek ve Şerbetli tatlı aramam:KK45: evet böreğin su böreği gibi duruyor resimde:olamaz:
Valla bana tatliyla gel her turlu :))

Yok hazir yufkadan yaptim boregi canim, el acmasi su boregide yaparim borek yarismasi olursa.. :)) burdan Nevreste Nevreste ye duyrulur :))

Nevossss sana kek yapem mi :deli:
Ama oyle bildigin keklerden diil,deli isi kek hahahaha
Bir daha sonuncu olasim geldi
Tembel avrat poğaçası yapmıştın, şimdi kek deli işi deyince kim bili nasıl bir kek :KK45: yap yap yaap:KK9::-)
Valla bana tatliyla gel her turlu :))

Yok hazir yufkadan yaptim boregi canim, el acmasi su boregide yaparim borek yarismasi olursa.. :)) burdan Nevreste Nevreste ye duyrulur :))
Bende yapıyorum el açması:63: duysun nevreste ablamız:KK53:

Tembel avrat poğaçası yapmıştın, şimdi kek deli işi deyince kim bili nasıl bir kek :KK45: yap yap yaap:KK9::-)

Bende yapıyorum el açması:63: duysun nevreste ablamız:KK53:
Benimki su boregi bi kerem :)) seninkide mi? Gerci ispanakli nirmal borekte yaparim valla.. cocuklar mocuklar demem yaparim kafami kizdirmayin:))

Back
X