En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Merhaba ablacım Hayırlı Cumalar:KK200:
Eşin mayalı hamur yiyemiyordu sanırım ondan öyle yapacaksın:KK66:
Evet yapabilirsin ablacım...
1.5-2 su bardağı kadar suya 4.5-5 bardak un ve tuz ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapacaksın.Daha sonra onun üzerini nemli bir bez veya dolap poşeti ile kapatıp.20 dakika dinlendireceksin.Sonra istediğin şeyi yapabilirsin.Tavada gözleme yapacaksan ocağın altı çok hızlı olmayacak,çok kııskta olmayacak:KK66:
Kısık olursa çok kurur.Hızlı olursa yanma ihtimali var:KK66:
Aynen bende bu sıra biraz hamur işi yapıyorum.:olamaz:
Valla bravo doğru hatırlıyorsun, mayalı hamur midesine dokunuyor, bu ara gözlemeeeeee diye inletiyor da evi :))) birkaç kere dışarıdan aldım ama her dakika da ona hazır gözlemeyi nereden bulayım, gece yarısı bile gözlemeee diyor :KK70:

Çok teşekkür ederim yardımın için, sana da hayırlı cumalar:KK60:

Valla bravo doğru hatırlıyorsun, mayalı hamur midesine dokunuyor, bu ara gözlemeeeeee diye inletiyor da evi :))) birkaç kere dışarıdan aldım ama her dakika da ona hazır gözlemeyi nereden bulayım, gece yarısı bile gözlemeee diyor :KK70:

2014 te tantuni yaptığımda söylemiştin:)
Aynen evde yapmak başka oluyor.Umarım isteğin gibi olur.Hamur ne kadar yumuşak olursa o kadar güzel olur:)
Rica ederim:60:

Benim kayinvalide hep mayasız yapar. Güzel olur.:KK72:

Uzanmışım kumsala, Güneş damlar içime, kurumuş dudaklarımda, unutulmuş bir beste:KK75:

Hayırlı cumalar iyi tatilleeeerrr :rolleyes:

Nevreste Nevreste eeeeeeeeee acil ihtiyacım var sana, mayasız gözleme hamuru lazım, un su tuzla gözleme hamuru yapabilir miyim?
Hamur işi yiye yiye beynimiz hamura döndüüüü :KK70:
Sağolasın ablam:KK15:

Madem telefonun bozuk Nevoşa nasıl attın?:ıslık:
Kandıramazsın beniiii :KK75::KK75::KK75:
Nevreste de boşver üstüne gitme ,halüsünasyon görüyor dedi senin için:sus:
Siteye atmıyor ki boyutu büyük dedi, kestim yine dedi, kestim yine dedi, android işte:kusmuk:
Sen kendi ayırttığın yapacam diye söz verdiğin kekine bak, ben yarışma için yapmadım ki zaten:KK3:

Back
X