En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Kız ne bilim herkes bu kadar tembel :KK45: hele bir tembeller tembeli var ismi lazım değil @deynepnaz :sus: bide editör var ona hiç girmiyorum ... ohh şükür içimi döktüm rahatladım :ıslık: Allah çok şükür :21:
herkes ilk günlerde yapsa nolcak kız yine beklicez 19 una kadar :) zaten sıkıcı olur öyle.şimdi kalpler ağızda atıyo dındın dındın :KK53:

niye yaaa çok üzülürüm :KK42:
Diyetteki insanın canını ıssız adam keki çektirdin.. üstelik süper sunum.. yersem ve kilo alıp miu dan sopa yersem kim verecek hesabını :63:

Bi şartla barışırım.. bi daha yarışmaya katılıp kendini ışık ayarlıcam diye yormıcaksın :KK14:

Diyetteki insanın canını ıssız adam keki çektirdin.. üstelik süper sunum.. yersem ve kilo alıp miu dan sopa yersem kim verecek hesabını :63:

Bi şartla barışırım.. bi daha yarışmaya katılıp kendini ışık ayarlıcam diye yormıcaksın :KK14:
ha ha ha :KK14: havada bılıt,sen o işi unut :işsiz: asla çekilmem yarışmadan.güneşin doğuşunu beklerim genede çekilmem :KK53:

hadi sen baktın canın çekti,ulen ben yaptım beeennnnnn :sinirli: koklamadım bile,miu listeye alcak beni bu hafta :KK73:

ha ha ha :KK14: havada bılıt,sen o işi unut :işsiz: asla çekilmem yarışmadan.güneşin doğuşunu beklerim genede çekilmem :KK53:

hadi sen baktın canın çekti,ulen ben yaptım beeennnnnn :sinirli: koklamadım bile,miu listeye alcak beni bu hafta :KK73:
güzel fikir :8: güneşin doğuşuuuuu hmmmm :D

Back
X