En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Canım sen demiştin ya senin tarifi isteyen olursa vereyim mi diye . İsteyen varsa verebilirsin ben katılamıycam bu kategoride . Doğru düzgün girip bakamıyorum bile hiç zamanm yok:sopa:
Sorduğumda isteyen vardı sen yapacağım demiştin:)
Sorun değil canım hayırlısı olsun:)Borcun olsun evine gidince yaparsın bize birşeyler:)

Sorduğumda isteyen vardı sen yapacağım demiştin:)
Sorun değil canım hayırlısı olsun:)Borcun olsun evine gidince yaparsın bize birşeyler:)
Hayırr nevoş isteyen olursa vereyim mi dedin sen haberleşelim demiştik çok özür dilerim bebeğim de bende hasta olduk. İyileştim doğum günü hazırlığı vs çok yoruldum:mad:

Hayırr nevoş isteyen olursa vereyim mi dedin sen haberleşelim demiştik çok özür dilerim bebeğim de bende hasta olduk. İyileştim doğum günü hazırlığı vs çok yoruldum:mad:
Burada etiketleyip sordum ya canım:)Sadece seni değil diğer yarışmaya katılacakları;)
Aşkolsun ne özürü:KK19:Sen keyfine bak:)Zaten tatilde ,hatta başkasının evinde yarışmaya katılmak zor olur;)
Yani herkesin kendi düzeni başka oluyor:)
Et yemeklerinde evine dönersin o zaman yaparsın:)

Burada etiketleyip sordum ya canım:)Sadece seni değil diğer yarışmaya katılacakları:KK66:
Aşkolsun ne özürü:KK19:Sen keyfine bak:)Zaten tatilde ,hatta başkasının evinde yarışmaya katılmak zor olur:KK66:
İnan ki farkında değilim hiç nolur kusura bakma. Hatta soran kimse ver eğer yapmadıysa :KK43:
Et yemeklerinde evimdeyim inşallah. O zaman sözz:hamarat:

Burada etiketleyip sordum ya canım:)Sadece seni değil diğer yarışmaya katılacakları:KK66:
Aşkolsun ne özürü:KK19:Sen keyfine bak:)Zaten tatilde ,hatta başkasının evinde yarışmaya katılmak zor olur:KK66:
Et yemekleri garanti mi :confused:

İyiyiz artık çok şükür. Memlekete geldik herkes çağırıyor her gün ayrı bi evdeyiz. Çocuğunda düzeni bozuldu bizimde :işsiz: eve dönmeyi 4 gözşe bekliyorum:eek:
Allah kolaylık versin.Hem güzel oluyor hemde zor oluyor:)
Bende gideceğim birkaç gün sonra bizimde aynı durum:)

Back
X