• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
ada81 ada81 canım beklediğin tarif yayınlandı bakabilirsin, çok beklettim seni kusuruma bakma tatlım :KK60: baya sormuştun, sonunda yapabildim :KK73:
Canim ellerine saglik cook teşekkür ederim etiketledigin haber verdiğin icin... basarilar diliyorum....;))):KK68:
Favorilerime ekliyorum artık misafirlerime yaparim:KK200::KK200:

Patlicani fazla beceremiyorum, sen nasıl yapıyorsun
Canım ben 3-4 yıldır kendim yapıyorum.Burada Antep patlıcanı yapılıyor genelde başlarda beceremiyordum ama artık oluyor.İçini bıçak ile kenarlarından kesiyorum daha sonra alt kısımlarını sıkarak içinden çıkarıyorum.Kalıp gibi çıkıyor.Döndüğümde yapacağım .Unutmazsam resim çeker yollarım;)

Kuru baklagilleri mutlaka düdüklü tencerede yapıyorum.Nohut,fasulye,aşurelik buğday,mercimek çorbası, gibi:)
Patatesi düdüklüde haşlarım:)Tavuğu genelde işim acele ise düdüklüde haşlarım:)
Ayni ben:) yesil fasulye filanda var benim.. gecen kabak yemegi yaptim mesela

Canım ben 3-4 yıldır kendim yapıyorum.Burada Antep patlıcanı yapılıyor genelde başlarda beceremiyordum ama artık oluyor.İçini bıçak ile kenarlarından kesiyorum daha sonra alt kısımlarını sıkarak içinden çıkarıyorum.Kalıp gibi çıkıyor.Döndüğümde yapacağım .Unutmazsam resim çeker yollarım:KK66:
Ben içini oyarken, parça pincik ediyorum:KK45:. Kalıp gibi çıkmıyor, kimisi az haşlayıp kurutuyoro_O

Back
X