Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden et tarifi mi aramaya başlasam :)Yüksek ihtimal et yemekleri
Normalde kategorilerimizi sürpriz oluyor.Açılmadan öğrenemiyorsunuz:)
Dünki yetistiremedigim tariften bir görüntü. Minik bebisimin ağlama krizi yüzünden olmadı :))
Eki Görüntüle 2181241
Tereyağlı kek arasına da krema yaptım amma nasip değilmiş :) Yedim bi güzelçok güzel pandispanya gibi,Bademli. Ellerine sağlık, keşke katılabilseydin
![]()
Gelsin biraz sevinsin 1gitti diyeYa niye etiketledin, şimdi bi yerde çıkar gelir, gormeseydi
Bizim rekabet olayı bu kategoride görünmüyor. Senin fincanlar bi kere çok süslü. Şimdiden tebrikler![]()
Yaa bende bu tarifle katılacaktm aama olmadı. Ballı bademli kekTereyağlı kek arasına da krema yaptım amma nasip değilmiş :) Yedim bi güzel![]()
Neyse bidaha ki kategori de katılırsın inşallah, afiyet olsun canımTereyağlı kek arasına da krema yaptım amma nasip değilmiş :) Yedim bi güzel![]()
Aslında ilk başta bunu yapacaktım Nevreste abla bu yapılacak diyince başka tarifle katılayım dedim. O da cheesecake e benziyordu biraz sıkıntı olur diye vazgeçtim. Ballı bademli kek yapılmıyor sen yap dedi ama yine nasip olmadıYaa bende bu tarifle katılacaktm aama olmadı. Ballı bademli kek
Var bu tarifte bi hikmet
Yalnız seninkide mükemmel olmuş kalıp gibi çıkmş. Sen Yine de tarifi yazsamıydın acaba![]()
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşDünki yetistiremedigim tariften bir görüntü. Minik bebisimin ağlama krizi yüzünden olmadı :))
Eki Görüntüle 2181241
Çok sevinirim güzel olmş gerçekten .Aslında ilk başta bunu yapacaktım Nevreste abla bu yapılacak diyince başka tarifle katılayım dedim. O da cheesecake e benziyordu biraz sıkıntı olur diye vazgeçtim. Ballı bademli kek yapılmıyor sen yap dedi ama yine nasip olmadıyazarım tabi ki :)
Evet kesin sevinirGelsin biraz sevinsin 1gitti diye
Olmaz öyle şey daha 11 günümüz var:)
Ah bu eşler niye hep nankörKalıpta değil borcamda yapılışıni gösterecektim sizlere :) eşim diyor ki kk sayesinde tatlı yedim sağolsunlar diyo halbuki yapıyorum çeşit çeşit![]()
Ballı bademli keki yapacak arkadaş yeni bildirdi yapmayacağını erken olsaydı.Sende geniş zamanda yapardın:)Aslında ilk başta bunu yapacaktım Nevreste abla bu yapılacak diyince başka tarifle katılayım dedim. O da cheesecake e benziyordu biraz sıkıntı olur diye vazgeçtim. Ballı bademli kek yapılmıyor sen yap dedi ama yine nasip olmadıyazarım tabi ki :)
Onlar 30 uda beğenmezEvet kesin sevinir@deynepnaz da müstehcen diye yine 31 den 30 oldu işte. Dertleri çoktu
oldu sonunda.
11 günde 1 oy veren olursa ki pek şansım yok![]()
BencedeOnlar 30 uda beğenmez![]()
O ben oluyorum işte ben bennBallı bademli keki yapacak arkadaş yeni bildirdi yapmayacağını erken olsaydı.Sende geniş zamanda yapardın:)
Hayırlısı olsun![]()