• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekeme ablam..

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Arkadaslar selam ablam kekeme ve nisanlisi bu durumu 3 yildir farketmedi ablamda soylemedi bunu bi utanc olarak gordugu icin. Tedaviye gitmisti iyilesmedi kekemelegi hafif arada sirada oluyor iste. Babamda hafif kememe halamiz var o cok kotu kekeme acaba bu aileden gelen hastalikmi kucuklukten beri bu konuda dertli. Hep okula falan giderken korkardi bugun kekelicemmi diye. Yakinda nikahi var ve istemiyor baba adi falan soruluyo cunku. Cevrenizde kekeme olupta iyilesen varmi 24 yasinda ve artik bikti. Lutfen bildiklerinizi yazin

Benim Dayım ve oğlu kekeme. Genlerden gelen bir hastalık özellikle erkek çocuklarda daha çok görülüyor. Kuzenim değişik tedaviler oldu, şuan nispeten daha az kekeliyor.

iyi de nikahta baba adı sorulsa bile bir paragraf konuşmayacak ki isim söyleyip geçecek. normalde sanki hiç mi konuşmuyolar da adam anlamamış?

3 yıldır nasıl farkedilmez, hem utanılcak ne var. sırf bu yüzden nikahımı istemiyo anlamadım

Nikahtan heyecanlanıp kekeleyecegini düşünüyor.
Heyecandan herkesin başına gelebilir.

3 yıldır farketmediyse gerek yok dillendirmeye zaten. Ancak çekinecek bir durum değil.

Demek ki çok nadir oluyor ki anlasilmamis.

Görümcemin eşinde de vardı benzer sıkıntı

Nikahı düğün dışında yaptılar

Aslında az kekeliyor ama biri gülerse kitlenirim diyormuş

Ya da azıcık tiye alınca yani o bozulunca takılıyor ki yaşı 50

Ben iki yıl önce evlendim dizilerdeki gibi olmuyor o iş. Sadece misal vereyim Ahmet kızı Ayse. Orhan oğlu mehmet ı eş olarak kabul ediyor musun gibi gibi.

Ben iki yıl önce evlendim dizilerdeki gibi olmuyor o iş. Sadece misal vereyim Ahmet kızı Ayse. Orhan oğlu mehmet ı eş olarak kabul ediyor musun gibi gibi.

Memura göre değişiyor

Kv adını soran var

Kp adını soran var

Hatta bir arkadaşıma nikahtan sonra adını soyadını sordu ve o eski adını soyadını söyledi

Üstüne de dalga geçti öğren dedi

Kendi nikâhım dahil katıldığım bütün nikâhlarda anne baba ismi sordular.

Nikah memurunun insiyatifinde galiba.

Baba adını nikah memuru söylemiyor mu mehmet kızı ayşe gibi... sadece evet diyecek. Gerçi 8 sene geçti unutmuş da olabilirim. 3 senedir nasıl farketmemiş enis te illa ki kendi aralarında heyecanlandiklari ekşın durumlar olmuştur
Valla ablam diyor hic anlamadi. Arkadaslarinin coguda anlamiyor

Utanılacak bir durum değil ama kişide ciddi özgüven eksikliği yaratıyor bu durum.
Genetik bir şey ailede varsa yüksek ihtimal sonraki kuşakta oluyor ,konuşma ve dil terapistine gitsin illa ki fayda eder

Nişanlısı fark etmiştir kesin ama ablaniz fark etmediğini zannediyordur. Heyecanlaninca dili dolanıyor diyip geçmiştir. Bazen hepimize olur bu. Boşuna stres yapmasın bence daha kötü olur.

Back
X