Kekeme bir erkeği eş adayı olarak görebilir misiniz?

Kekeme biriyle sevgili olabilir misiniz veya evlenir misiniz?

Şu anda bunu yapmak üzere olan bir arkadaşım var
Gayette mutlu kendisi
Arkadaş olarak bizde destekliyoruz
Bu kötü bir şey değil, evlilikte karşındakinin insan olması önemli
Çok rahatsızlık verirse bu durum tedavisi de var hem de çok kısa sürüyor

Sevmişsem neden olmasın. Hem tedavisi mümkün, Allah başka dert vermesin, o sorun değil.

Kekeme biriyle sevgili olabilir misiniz veya evlenir misiniz?
Baslik ve soruyu sorma sekliniz o insani swvmediginizi acik bi sekilde gosteriyor ama evliligide dusunmussunuz sevmedihiniz bi insanla yada boyle bi insanla evlenmeyi dusunme nedeninizi merak ettim dogrusu

Seviyorsam aşık olmussam ya da en azindan biseyler hissediyorsam evlenirim. Mesela ben suan nisanlimi cok seviyorum sonradan kekeme olsa ayrilacak miyim? Tabiki hayir.

Ayni sekilde yeni tanistigim birini begendiysem huyu güzelse biseyler de hissetmissem evlenirim.

Hatta sadece kekemelik değil baska bi engeli olsa bile aşıksam yine evlenirim. Burda önemli olan onun nasil bi insan oldugu ve senin duygularin.

Baslik ve soruyu sorma sekliniz o insani swvmediginizi acik bi sekilde gosteriyor ama evliligide dusunmussunuz sevmedihiniz bi insanla yada boyle bi insanla evlenmeyi dusunme nedeninizi merak ettim dogrusu

Durun bi hemen yargilamayin belki henüz bi sevgi yok ortada belki yeni tanisildi ya da görücü usulü bi isteme durumu söz konusu.

Durun bi hemen yargilamayin belki henüz bi sevgi yok ortada belki yeni tanisildi ya da görücü usulü bi isteme durumu söz konusu.
Belkide dediginiz gibidir ama nedense soruyu sorma uslubu cok ters geldi

Ama bana kalirsa bu baskalarina sorularak hareket edilebilecek bir konu degil sahsi fikrim bu

Ben görüştüm kekeme biriyle. Hayatımda tanıdığım kaliteli insanlardan bi tanesiydi. Tabi ben ona o gözle bakmadım 19 yaşındaydım birde. Evlilik düşünmüyordum. Sonra o evlendi, çokta mutlu. İnsanlık bunlarla ölçülmemeli. Düşün 6 yıl geçti hala iyiliğini anarım. Dürüstse hoşlanıyorsan sorun etme.

Back
X