Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kekeme bir erkeği eş adayı olarak görebilir misiniz?
Agzi laf yapip bulbul gibi sakiyan ama bes para etmez erkeklerdense duzgun olsun kekeme olsun. Ama kekemelik tedavi edilen bir sey. Tamamen psikolojik yani.
Asiksa tabiki evlenebilir ama bunu sorun ettiginize gore asik degilsiniz galiba. Ki insanlar potansiyeldir kekeme olmayan biriyle evlenip de sonradan da kekeme olabilir
Kekemelik büyük sıkıntı yapılacak bir durum değilki. Arada sevgi olsun aşk olsun. Yoksa gözünüze batar ki batmışta zaten. Buraya sorma nedeninide anlayamadım kamuoyuna sunup herkes evet derse sizdr evlenecekmisiniz yada ayyyy cnm olmaz yaaa diye birisi dese haklı mı bulacaksınız? Sizin bir görüşünüz yok mu? Evlilik bu siz kendiniz düşünmezseniz başkalarına düşündürtürseniz nasıl yürütmeyi düşünüyorsunuz evliliği? Her daim birilerine sorarak mı? Konuyu açarken tedavi yolları varmı diye açsanız amenna ama sizin gözünüze batıyor bu durum değil mi?
Eşim Çölyak. Çölyak rahatsızlığı olan birisinin beslenme tarzı normal bir insanın beslenme tarzında tamamen zıt farklı kısıtlı. Kısır olma ihtimalleri fazla. Zaman zaman normal düzeni değiştirecek şekilde rahatsızlanıp günlerce sıkıntı çekme durumları her daim var. Ömür boyu doktorun verdiği çölyak diyetine uymak zorunda. Evlenirken hepsini biliyordum tedavisinin olmadığını. Tüm alışkanlıklarımı değiştirdim. Yeni bir düzen oluşturduk. Ama arada aşk varsa sevgi varsa gözünüze batmıyor. Eğer sıkıntı yapacak bir çevreye ve bünyeye sahipseniz evlenmeyin. En yakından ben biliyorum toplum tarafından soyutlanmayı.En baştan siz bu soruyu sorarak ufak bir ipucu verdiniz.
Kekeme bir sevgilim vardi bir kere bile ama o kekemee demedim.
Ayrildik, ama sebep kekemelik degildi serefsizin tekiydi karistirmayim oralari
Bülbül gibi şakısa nolur insan olmadiktan sonra
Kuzenim kekeme.Eskiye nazaran daha az sukur ve kendisi ogretim gorevlisi ve dunyalar guzeli bir nisanlisi var evleniyor.Cok mutlular.Ama siz bunu simdi gundeme getirdiginize gore sorun ediyorsunuz.O yuzden bosverin.
bu soruyu sordugunuza gore fiziksel acidan mumkun mertebe mukemmel birini bulmaya calisin. aday da kendine ,kendini kabul edecek birini bulsun mutsuz olmasin hic degilse.
Görürüm tabiki de !! başkalarının kusurunu göreceğine aynayı eline al ve kendine bak lütfen sanki sen dört dörtlüksün hiç bir eksigin yok galiba eşi bulunmaz hint kumaşı misali !İnsanların eksikliğini görüp, onları bırakmak en kolay olanı! adam gibi adamsa kekemeliğini bile geçiririm tedavisi var çok şükür.
Bu nasıl bir soru !!! 5 dk sonra ne durumda olacaginizin garantisi varmı ki kekeme yi sorun edip buraya yazmış siniz... Allah önce akıl fikir versin !!
Neden olmasın gönlün ısındı kafan uyduysa ..
Bizim ne olacağımız bellimi
Hayat dediğin pamuk ipliğine bağlı
Konuşamama yürüyememe bi kazaya bakar güzelliğin bi sivilceye bakar herşeyi geçtim zaman gidiyor yaşlanıyoruz ötesi var mı ...
İnsanlık insanlık insanlık tek güzel olan