Phaha gecen haftaki halim
Basinda durup "kabaramazsin kel fatma"yi bile soyledim
Bknz. Hafta sonu mayalamaya çalıştığım poğaça hamurum bir milim bile kabarmayınca ben..Tüm hamurum çöpe giderken bu adamdan halliceydimm
Dün akşam bu programa denk gelmiştim bu adamı hiç gözüm tutmamıştı zaten
herkes kekini kabarttı bir bu kabartamadı beceriksiz
hem kelHem küpeli entel,hem keki kabarmamış
Benim yogurup mayaladıgım hiç bir poğaça hamuru kabarmıyor napım öleyim bari ben
Çırpıyorum ,aynı tarifi harfi harfine alt komşum yapıyor onunki yumusacık bişey oluyor benımki kurabiye oluyorYumurtayi iyi cirpiyor musun??
hem kel
kel bi insan keki kabarmadığı için ağlamamalı
Çırpıyorum ,aynı tarifi harfi harfine alt komşum yapıyor onunki yumusacık bişey oluyor benımki kurabiye oluyor
Bana onu demişlerdi ama elime yapışan hamuru ne yogurabılıyorum ne şekil verebiliyorum :) Haklısınız elime yapışınca rahatsız olduğumda unladığım için olmuyor belkide.Hamurunu yumuşak tutmak lazım,ele yapışma kıvamında olacak..
Bana onu demişlerdi ama elime yapışan hamuru ne yogurabılıyorum ne şekil verebiliyorum :) Haklısınız elime yapışınca rahatsız olduğumda unladığım için olmuyor belkide.
Teşekkür ederim tekrar deneyecek olursam yağ yöntemini kullanırım :)Elinizi az bişey yağlayın hamur daha rahat yoğrulur o zaman,şekil verirkende un kullanın az olsun ama oda..
Teşekkür ederim tekrar deneyecek olursam yağ yöntemini kullanırım :)
kabartma tozu ve yumurta varsa kabarır aslında iyi karıştırmadıkimi acabaNiye kabarmadı acaba onu sorgulamak lazım demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?