Keki kabarmadığı için gözyaşlarına boğuldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalının yeni sezon yarışmalarından Ver Fırına'nın son bölümünde ilginç anlar yaşandı.
Sitene Ekle

Burcu Esmersoy'un sunuculuğunu yaptığı yarışmada, yarışmacılar pişirdikleri tatlılarla jüriden puan almaya çalışıyorlar.
Yarışmaya katılan Salih Sadıkoğlu'nun yaptığı kekin kabarmaması üzerine verdiği bu ilginç tepki ise sosyal medyada bir anda olay haline geldi. Yaptığı kek kabarmayan Sadıkoğlu'nun gözyaşları döktüğü anlara dair video, sosyal paylaşım sitelerinde en çok izlenenler arasına girdi. milliyet

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

MİLLET NE İÇİN AĞLAYACAĞINI ŞAŞIRMIŞ VALLAHİ

Hamurunu yumuşak tutmak lazım,ele yapışma kıvamında olacak..
Bana onu demişlerdi ama elime yapışan hamuru ne yogurabılıyorum ne şekil verebiliyorum :) Haklısınız elime yapışınca rahatsız olduğumda unladığım için olmuyor belkide.

Bana onu demişlerdi ama elime yapışan hamuru ne yogurabılıyorum ne şekil verebiliyorum :) Haklısınız elime yapışınca rahatsız olduğumda unladığım için olmuyor belkide.

Elinizi az bişey yağlayın hamur daha rahat yoğrulur o zaman,şekil verirkende un kullanın az olsun ama oda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…