- Konu Sahibi Hilallse12
-
Bencede icilmemeli insanin evladi kekik suyundan daha onemli .Bence bi doktora git ben icilmez biliyorum cok net bi sekilde hemde... icilmez kac aylik olursa olsun...
Evet katiliyorum sanaBencede icilmemeli insanin evladi kekik suyundan daha onemli .
Kimse sana kesin ve net konusamaz , hamileliği boyunca regl gören var , lakin kesin ve kesin ! Tarlusal ile adet görmüş biri hamile değildir belliki yaşın kücük ! Ne diyeyim umarım anlatabilmişimdir. Bence hamile değilsin.Tarlusal adet söktürücü doktor sitesinde doktorlara falan sordum adet olmaz hamileyse yazdı hepsi sonra kekik çayıyla olmaya başladım 7 ayda idrar testi yaptım negatifti olsa çıkarmı o kadar süreden sonra
Ve zaten 7 aydan bahsediyorsun göbeğin diyorum burnuna kavusurduTarlusal adet söktürücü doktor sitesinde doktorlara falan sordum adet olmaz hamileyse yazdı hepsi sonra kekik çayıyla olmaya başladım 7 ayda idrar testi yaptım negatifti olsa çıkarmı o kadar süreden sonra
Doktorunuza sorun ....Hayır öğrenmek istediğim hamile olan biri kekik çayı içerse adet olur mu hamilr olduğu için adet getirmez mi
Kendiliğinden görüyorsa adet olur ama çayla çorbayla adet olmaya çalılıyorsa hamilelik sonlanır, başka açıklaması yok.Hayır öğrenmek istediğim hamile olan biri kekik çayı içerse adet olur mu hamilr olduğu için adet getirmez mi
Bakın tepkinizi anladım ama ben hamile olup olmadığımdan emin değilim tarlusal diye bi ilaçla adet oldum iki defa içince 2 ay tarlusalla olmuştum adetlerim füzensizdi benim sonra kekik çayına başladım 3 aydır da kekik çayınla oluyorum karnımda pek yok şimdi hamile olsam33 haftalık olmam gerekiyo hamile biri adet olmaz dimi kekikle falan derdim bu
Lütfen regl düzensizliklerinizle ilgili soru ve sorunlarınızı jinekoloğunuza danışın.Bakın tepkinizi anladım ama ben hamile olup olmadığımdan emin değilim tarlusal diye bi ilaçla adet oldum iki defa içince 2 ay tarlusalla olmuştum adetlerim füzensizdi benim sonra kekik çayına başladım 3 aydır da kekik çayınla oluyorum karnımda pek yok şimdi hamile olsam33 haftalık olmam gerekiyo hamile biri adet olmaz dimi kekikle falan derdim bu
Yemeklerde ben de kullanıyorum bir zararını görmedim.Peki kuru toz kekik zararlı mı ben yemeklerinde kullanıyorum da çok ta severim kekik olunca yemegi baharat olarak zarari olur m
Teşekkür ederim sağolunYemeklerde ben de kullanıyorum bir zararını görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?